Ψηφοφορία (ξεκίνησε) !!


Αγαπητοί μας φίλοι.
ΕΔΩ (http://topblogspsifofories.blogspot.gr/) μπορείτε να ψηφίζετε !!!
Στην ψηφοφορία συμμετέχουν όλα τα ιστολόγια τα οποία αναρτήσαμε από την τελευταία ψηφοφορία μέχρι και σήμερα. Τα συμμετέχοντα ιστολόγια είναι ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά σε  8 στήλες
Η αναζήτηση του ιστολογίου που σας ενδιαφέρει είναι εύκολη, αφού όλοι οι browsers διαθέτουν αναζήτηση στα περιεχόμενα των ιστοσελίδων.

Μπορείτε να ψηφίσετε όσα εσείς θεωρείτε ότι σας αρέσουν περισσότερο από όλες τις στήλες.  Όσα θέλετε. Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα συμμετέχοντα ιστολόγια για να το αξιολογήσετε, μπορείτε να βρείτε το link που οδηγεί στην αντίστοιχη ανάρτηση του στην πάνω αριστερά πλευρά της σελίδας μας, στη στήλη με τίτλο: τα blogs που σας παρουσιάσαμε (δείτε την προηγούμενη ανάρτησή μας με οδηγίες).



Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα.

Στο τέλος του μήνα θα αναδείξουμε το πρώτο σε ψήφους ιστολόγιο καθώς επίσης και τα πρώτα ανά κατηγορία.. 

Θεωρούμε όλα τα ιστολόγια εξίσου αξιόλογα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα. Ελπίζουμε να βρείτε τη διαδικασία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. 
Και μην ξεχνάτε ότι τα αποτελέσματα των προηγούμενων ψηφοφοριών έδειξαν ότι τις περισσότερες ψήφους πήραν εκείνα τα ιστολόγια που έκαναν γνωστή την ψηφοφορία στους αναγνώστες τους από τη σελίδα τους και τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Όσοι από σας επιθυμούν μπορούν να προσθέσουν στη σελίδα τους και για όσο διαρκεί η ψηφοφορία push buttons που θα πληροφορούν τους επισκέπτες τους για την ψηφοφορία και θα τους οδηγούν εκεί. Ο κώδικας δίνεται παρακάτω για Έλληνες και ξενόγλωσσους επισκέπτες
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ 2 PUSH BUTTONS ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥ
<center><a href="http://topblogspsifofories.blogspot.gr/" target="_blank"><img onmouseover = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas2.png'" src = " http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas1.png" onmouseout = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas1.png'" alt="" " border="0" width="150" height="150"/></a><center/></center></center>
 <center><a href="http://topblogspsifofories.blogspot.gr/" target="_blank"><img onmouseover = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas2.png'" src = " http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas3.png" onmouseout = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas3.png'" alt="" " border="0" width="150" height="150"/></a><center/></center></center>

Αυτό θα προσθέσει και τα 2 push buttons το ένα  κάτω από το άλλο. Εάν οι διαστάσεις δεν ταιριάζουν με τη σελίδα σας μπορείτε να ορίσετε width & height στις διαστάσεις που θέλετε (τα υπάρχοντα είναι 150 όπως βλέπετε).

Καλή επιτυχία σε όλους!



Σημείωση: 
Το blog KATINOSS 24ΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δεν συμμετέχει στην ψηφοφορία επειδή είναι υπό κατασκευή



9 σχόλια:

Panbet είπε...

Καλημέρα σας,δεν μπορώ να βρω τα δύο blog μου
http://www.betdoctor.gr/
http://www.madridista.gr/

Top blogs είπε...

Καλημέρα
Το http://www.madridista.gr/ βρίσκεται στη στήλη 3. Το άλλο δεν συμμετέχει.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλη επιτυχια στη νεα ψηφοφορια..και σε ολα τα μπλογκς.. μπραβο και παλι για τη δουλεια σας

που ψηφίζουμε; δεν βρίσκω τις στήλες των μπλογκς με τα κουτάκια επιλογής δίπλα -το κουτάκι που τικάρουμε το μπλοκ που θέλουμε να ψηφίσυμε..

ευχαριστώ

Panbet είπε...

α οκ,δεν γίνετε να μπεί το betdoctor ε;;;οκ καλο απόγευμα

Panbet είπε...

Κάτι δεν με αρέσει στην ψηφοφορία.εχθές στο madridista.gr είχα 40 ψήφους και τώρα βλέπω έχει μόνο 5.γιατί;;;;;;;;;;;

Unknown είπε...

Kaλησπερα
Υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα στον διαγωνισμο.
Χαθηκαν οι ψηφοι απο το blog μας (athenstvchannels.blogspot.gr)
και οσο συνεχιζουν να μας ψηφιζουν μειωνεται το ποσοστο μας.
Υπαρχει καποια επισημη ενημερωση ???

Σε αντιθετη περιπτωση θα θελαμε να αποχωρησουμε απο την ψηφοφορια!
Μηπως τελικα τα αποτελέσματα μαγειρευονται???
Με εκτιμηση
athens tv channels

Panbet είπε...

και εμένα το ίδιο.σε όλλους γίνετε αύτο.

Top blogs είπε...

@ Panagiotis Polidorakis
@ Giovanni81

Αγαπητοί φίλοι
Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα με το blogger. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αλλά δεν γίνεται τίποτα.
Θα ακυρώσουμε την ψηφοφορία θα κάνουμε σχετική ανάρτηση και ενημέρωση και θα την επαναλάβουμε αργότερα.
Αναφορικά με το "μαγείρεμα" όπως πολύ καλά γνωρίζετε είναι αδύνατη η παρέμβαση σε ψηφοφορία που έχει ήδη αρχίσει. Ο μόνος που μπορεί να "μαγειρέψει" τα αποτελέσματα είναι ο blogger αλλά δεν νομίζουμε ότι το κάνει.

Blogger Widgets