Το blog "Φυσικά Προϊόντα και Καλλυντικά"


Στο blog Φυσικά Προϊόντα και Καλλυντικά  θα βρείτε συνταγές για να φτιάξετε  σαπούνια, καλλυντικά όπως κρέμες, αλοιφές,. Περιγραφή και χρήση βοτάνων, θεραπευτικά σκευάσματα και πολλές οικολογικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι.  

Είμαι αρωματοθεραπεύτρια και εκτιμώ οτιδήποτε φυσικό και χειροποίητο έργο το οποίο δεν επιβαρύνει το περιβάλλον μας.
Αν κι εσείς νοιώθετε κάπως έτσι επισκεφτείτε το blog μου!

3 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Είπαμε να μας αρέσει ένα blog όχι όμως και να βγάζουμε και τα hoby μας στην φόρα ...
Τι να σας πώ ; Χωρίς δεύτερη κουβέντα στα αγαπημένα μου αλλά όχι στα δημοσιοποιημένα μου .Σας θέλω κατ' αποκλειστικότητα.!!!!! Τέτοιο ψώνιο έχω με την μαγεία της δημιουργίας φυσικών προϊόντων. (Άντε μπορεί για σας να κάνω μιαν εξαίρεση και να σας βάλω στα αριστερά του http://pygemos.blogspot.com δεν μου πάει η καρδιά να μην σας μοιραστώ με τους αναγνώστες μου)
Και φυσικά φτιάχνω πανέμορφες κολόνιες μόνο για φίλους εννοείται. Και σαπούνια φανταστικά επίσης ,την παραγωγή των οποίων έμαθα στα παιδιά στο Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης που υπηρετούσα εθελοντικά. Είναι μια από τις παρακαταθήκες που τους άφησα .Εξακολουθούν και μετά την αποχώρησή μου ,την παραγωγή "φυσικών σαπουνιών" στο υποτυπώδες εργαστήριο που διαθέτει το κέντρο, κι όμως κάνουν θραύση στα παζάρια τους...
Μου φέρατε πολύ γλυκές μνήμες...
Σας ευχαριστώ.

kirikio είπε...

Συγχαρητήρια κάνετε πολύ καλή δουλεια!
kirikio.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Nice post. Keep up the good work.

Blogger Widgets