To blog "greekfish.gr Εύβοια και ψάρεμα"




greekfish.gr  Εύβοια και ψάρεμα

Καλώς ορίσατε στο ιστολόγιο μας.
Εδώ θα δείτε τόσα πολλά γύρω από θάλασσα και ψάρεμα που είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσουν.
Εμείς δεν μάθαμε τη θάλασσα και το ψάρεμα από το internet.
Την μάθαμε από την αγάπη μας και το πάθος μας με τεχνικές παραδοσιακές που δεν ανήκουν στους ιντερνετικούς όρους αλλά στους τόπους καταγωγής και διαμονής μας Λίμνη, Κύμη και Χαλκίδα Ευβοίας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα email μας που υπάρχουν στη δεξιά στήλη του ιστολογίου και θα είναι χαρά μας να σας δώσουμε την όποια πληροφορία.
Η αισθητική πλευρά των αναρτήσεων αλλά και ο τρόπος που θα γίνονται οι αναφορές και περιγραφές των δημοσιεύσεων θα προσπαθήσουμε να έχουν τέτοια μορφή που η νοσταλγία και ο ρομαντισμός να έχουν τον πρώτο λόγο.
Εννοείται οτι δεν αποσκοπούμε κερδοσκοπικά και για αυτό καθορίσαμε κανόνες που αναφέρονται στην σελίδα "κανόνες λειτουργίας Forum"
Οι δημοσιεύσεις του θα χωρίζονται σε τρεις βασικές ενότητες:
*Πραγματικές ιστορίες με ψάρεμα από εμάς τους ίδιους η από φίλους μας η από αναγνώστες μας.
*Αναφορές και αφιερώματα σε χωριά και πόλεις της Εύβοιας που είναι και η πατρίδα μας
*Αφιερώματα σε πρόσωπα και καταστάσεις που διαμόρφωσαν την οικονομική αλλά και πολιτιστική κουλτούρα της Εύβοιας και που θα έχουν αποκλειστικά σχέση με τη θάλασσα και την αλιεία.
Άμεσος στόχος μας είναι να καταφέρουμε όλα τα παραπάνω να γίνουν με συμμετοχές αναγνωστών που έχουν και αυτοί τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς.
Καλές θάλασσες.

2 σχόλια:

Cc είπε...

Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς.

Top blogs είπε...

Σας ευχαριστούμε και εμείς για τη συμμετοχή σας. Το ιστολόγιό σας είναι ξεχωριστό και ένα από τα ελάχιστα αξιόλογα στο είδος του.

Blogger Widgets