To blog "e-crochet"


http://e-crochet.blogspot.com/

Ότι έχει σχέση με το πλέξιμο με βελονάκι αλλά και διάφορες κατασκευές σε Ελληνική Γλώσσα αλλά και με δυνατότητα μετάφρασης.

 
ΒΕΛΟΝΑΚΙ-σχέδια-πατρόν-μαθήματα/Crochet free patterns and lessons - Διάφορες κατασκευές - Καταγραφή και διάδοση της κληρονομιάς μας/Recording and spreading Greek treasures.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ:
Ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε όσους (γυναίκες και γιατί όχι και άντρες) θελήσουν να μάθουν να πλέκουν με βελονάκι. Δεν είδα πουθενά τα βασικά που χρειάζονται για να ξεκινήσει κανείς και εύχομαι να ακολουθήσουν κάποιοι τα μαθήματα. Θα χαρώ αν έχετε απορίες και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια για δεξιόχειρες αλλά και αριστερόχειρες.
Πλέξεις μοναδικές πχ GREEK STAR STITCH.

ΣΧΕΔΙΑ:
Ηλεκτρονική καταγραφή αυτά που κάνουμε ή έχουμε στα συρτάρια μας με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, σκανάρισμα και οδηγίες.

ΠΑΤΡΟΝ:
Καθαρά πατρόν και γραφικά, πλέξεων και ολοκληρωμένων σχεδίων, φτιαγμένα από εμένα, με διάφορα προγράμματα.

Αποτύπωση των μουσειακών κομματιών της Ελληνικής Χειροτεχνίας και προσπάθεια για την αναπαραγωγή τους ή την προσαρμογή τους στα σύγχρονα δεδομένα.

Φιλικά
Niatta

2 σχόλια:

Niatta είπε...

Σας ευχαριστώ για την παρουσίαση του ιστολογίου μου και την ενσωμάτωση στα Top Blogs. Περιμένω με χαρά την επίσκεψη σας με πολλά νέα θέματα-ετικέτες.

Top blogs είπε...

Ευχαριστούμε και εμείς για την παρουσία σας εδώ και τη συμμετοχή σας στην παρέα μας.
Καλή συνέχεια!

Blogger Widgets