To blog "Χειρο_ποιείν"



Το "χειρο_ποιείν" είναι ένα μικρό μαγαζάκι στην κεντρική αγορά της Λευκάδας! Κοσμήματα από πρώτες ύλες κάθε είδους, διακοσμημένα αντικείμενα και υλικά χειροτεχνίας είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας!
Στο χειρο_ποιείν δουλεύουμε ουσιαστικά σε 3 κατευθύνσεις.
-Κατασκευάζουμε ή εμπορευόμαστε χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα και τσάντες, ξεχωριστής ποιότητας και ομορφιάς. Όλα μας τα χειροποίητα εκθέματα έχουν διακοσμηθεί ή επιλεγεί ώστε να είναι ξεχωριστά και να ικανοποιούν τους δικούς μας απαιτητικούς πελάτες, εσάς! Μπορούν να βρεθούν σε ελάχιστα άλλα σημεία στον Ελλαδικό χώρο και ύστερα από δικές σας παραγγελίες μπορούμε να κατασκευάσουμε προϊόντα που θα είναι πραγματικά μοναδικά. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με πολύ προσιτές, για την ποιότητα τους τιμές.
-Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υλικών χειροτεχνίας. Ο κατάλογός μας δεν περιορίζεται σε όλα όσα χρειάζεται κάποιος για την τεχνική decoupage, αλλά εμπλουτίζεται καθημερινά και με άλλα εργαλεία για όλους εσάς που σας αρέσει να δημιουργείτε!
-Διοργανώνουμε σεμινάρια όπου με μεγάλο χαμόγελο, ευχάριστη διάθεση, ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ και απλά βήματα, ο καθένας έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τις τεχνικές μας και να δημιουργήσει!
Βρείτε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για να κάνετε δώρο ανακαλύπτοντας τις χειροποίητες δημιουργίες και τα κοσμήματα μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets