To blog "No Excuse"


Ήταν Κυριακή απόγευμα όταν ένας φίλος έδωσε την ιδέα για τη δημιουργία ενός “blog - φίλτρου”. Ένα blog δηλαδή, που να έχει λίγο απ’ όλα αλλά τίποτα περιττό!

Να βασίζεται στην ευχάριστη πλευρά της ζωής και την αισιοδοξία, αφήνοντας έξω από αυτό την μοιρολατρική νοοτροπία του σύγχρονου Έλληνα.

Να ερεθίσει τη σκέψη και να την εφοδιάσει με φρέσκες εικόνες, που θα αναδείξουν την ανάπτυξη, το μέλλον, τον πολιτισμό, την κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση.

Λέξη κλειδί για το “φιλτράρισμα” των θεμάτων, είναι η λέξη ‘notebook’. Τι γράφεις σε ένα σημειωματάριο; Ότι θέλεις να θυμάσαι. Πληροφορίες, εικόνες, γεγονότα, βίντεο, μουσικές, ονόματα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, που μετά από καιρό ξεχνάς…κι έρχεται η στιγμή που θέλεις να ανατρέξεις, να θυμηθείς, να επεξεργαστείς! Δίπλα στο pc υπάρχει πάντα ένα τέτοιο notebook, “πλημμυρισμένο” από θέματα που περιμένουν να φιλτραριστούν και να γίνουν αναρτήσεις!



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mprabo poly kalo blog.

ΠΑΝΤΕΛΟΣ είπε...

Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ

Liana είπε...

Ενα όμορφο και αξιόλογο ιστολόγιο.

Unknown είπε...

Η ομάδα του No Excuse σας ευχαριστεί για την στήριξή σας!!!
Είναι χαρά μας να έχουμε ευχαριστημένους αναγνώστες... σύντομα θα είμαστε κοντά σας με νέες και συχνότερες αναρτήσεις!
Να ευχαριστήσουμε επίσης και την ομάδα του Top Blogs για την ωραία πρωτοβουλία ν' αναδημοσιεύσει την "ανάρτηση γνωριμίας"!

Top blogs είπε...

Με μεγάλη μας ευχαρίστηση φιλοξενούμε εδώ παλιούς καλούς φίλους και ιδιαίτερα εκείνους που υπήρξαν πάντα κοντά μας.

Blogger Widgets