Το blog "HEEL"


Στο blog μας: 
παρουσιάζουμε μερικά από τα ρούχα μας και τις δράσεις μας.


Ιστορία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής από το 1985. Το 1996, μετά από μια ανοδική πορεία, ιδρύθηκε η κατασκευαστική μονάδα HEEL που πλέον παράγει όλα τα ενδύματα και αξεσουάρ τα οποία διατίθενται στα καταστήματά μας. Σήμερα διατηρούμε 4 καταστήματα Heel στην Αθήνα και ένα μικρό, επιλεγμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης. Εκτός των δικών μας καταστημάτων, τα ρούχα διατίθενται σε αλλά 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Προτιμάμε τα ρούχα μας να είναι περιορισμένης ποσότητας και να βρίσκονται σε καταστήματα που ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ μας. Στόχος μας πλέον είναι να επεκταθούμε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Φιλοσοφία

Κάτι περισσότερο από μια εταιρεία ενδυμάτων, η Heel προτείνει ένα εναλλακτικό μοντέλο παραγωγής που βασίζεται στην ομαδικότητα, στην ισότητα και στην εργασία με δίκαιους όρους. Μέσα σ’ ένα χώρο όπου οι περισσότεροι αναζητούν τον εύκολο δρόμο, εμείς ταιριάζουμε σ’ έναν κόσμο δημιουργικότητας, αντίστασης και ελευθερίας σχεδιάζοντας και παράγοντας τα προϊόντα μας στην Ελλάδα δίνοντας έμφαση στην ιδιαιτερότητα του ρούχου. Χρησιμοποιούμε την μόδα ως μέσο έκφρασης των ανησυχιών μας για τη ζωή και τη φύση από την οποία αντλούμε έμπνευση για τον σχεδιασμό τους. Η μοναδικότητα και εκκεντρικότητα κάθε ρούχου, τα καθιστά «Στολίδια Τέχνης» που δεν εκτίθενται στατικά, αλλά παίρνουν “ζωή” μέσα από όσες επιλέγουν να τα αποκτήσουν. 

Αυτή είναι η φιλοσοφία που κάνει τα ρούχα μας τόσο διαφορετικά!
_______________________
e-shop: www.heel.gr
e-mail: info@heelshop.gr

2 σχόλια:

xxxxx είπε...

Olá querido seguidor,

Comunico que o Blog da Michele mudou de nome e caminho. Com pseudônimo registrado para assegurar meus direitos autorais em relação a textos pessoais o nome e caminho do Blog agora:

Michele Santti
http://michelesantti.blogspot.com/

Igualmente o Twitter
@MicheleSantti

e FaceBook
facebook.com/michele.santti

Elisama είπε...

Lindo seu blog, quero te convidar para fazer uma visita no meu blog.

http://elyhalves.blogspot.com/
Follow-me, thanks
Forte abraço
Atenciosamente Elisama

Blogger Widgets