To blog "Common sense"



Τον Μάρτιο του 2010 αποφάσισα να έχω το δικό μου βήμα έκφρασης. Τι πιο εύκολο από ένα ιστολόγιο;

Στην αρχή έγραφα για ορισμένα κοινωνικά θέματα τοπικού χαρακτήρα (το αρχικό όνομα του blog ήταν Larissa Observer), γρήγορα όμως βαρέθηκα και έκτοτε ασχολούμαι  με κριτικές ταινιών, μουσικών albums, προσωπικές εμπειρίες, γράφω ποιήματα και στίχους για τραγούδια και μερικές (λίγες είναι η αλήθεια) ιστορίες. Γρήγορα άλλαξε και το όνομα σε Common sense, μία έννοια που με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό.

Προτίμησα εξ΄αρχής να αφήσω απέξω την πολιτική καθώς θέλω να δώσω έναν πιο ανάλαφρο χαρακτήρα στο ιστολόγιο. Θέλω ο αναγνώστης που θα διαβάζει το blog μου να χαλαρώνει και να γελά και όχι να προβληματίζεται με δύσκολα και απαισιόδοξα μηνύματα. Αυτά τα αφήνω για τους άλλους, τους επαγγελματίες.

Καλές αναγνώσεις.

Gyro

1 σχόλιο:

MPD είπε...

MPDCLUB =ΠΡΟΝΟΜΙΑ
MPDCLUB ΙΣΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
Ο όρος ΠΡΟΝΟΜΙΟ σημαίνει επιπλέον ή αποκλειστικό δικαίωμα κάποιου.
Σήμερα τα προνόμια καταργούνται, χάνονται, αφαιρούνται. Το MPDCLUB όμως επιμένει να θεωρεί αυτό το πλεονέκτημα ως κοινωνικό αγαθό, που στις μέρες μας είναι περισσότερο απαραίτητο απ' όσο ποτέ...
Η καλύτερη ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ. Αυτό το συγκεκριμένο ΠΡΟΝΟΜΙΟ διαφυλάσσει και στηρίζει η κάρτα του MPDCLUB, προστατεύοντας τα δικαιώματα μας :
Στην ΥΓΕΙΑ με ΔΩΡΕΑΝ check up και ιατρικές επισκέψεις και.
.σε κάθε άλλη κατηγορία της σύγχρονης ΖΩΗΣ με σημαντικές εκπτώσεις και προσφορες
www.mpdclub.gr

Blogger Widgets