To blog "talk of the town"


www.tottblog.com
TOTTblog! TOTT όπως… talk of the town. Blog, σα να λέμε «τώρα μιλάμε μεταξύ μας!». Ό,τι μας αρέσει και ό,τι δεν μας αρέσει… Ό,τι κέντρισε την προσοχή μας και ό,τι θέλουμε να σχολιάσουμε εδώ και τώρα… Ό,τι είδαμε, ακούσαμε, λατρέψαμε και μισήσαμε! Με λίγα λόγια ό,τι Talk Of The Town παίζει στο TOTTblog!


Οι ΤΟΤΤ ταινίες, τα ΤΟΤΤ trailers, οι ΤΟΤΤ παραστάσεις, τα ΤΟΤΤ albums, οι ΤΟΤΤ συναυλίες και live εμφανίσεις, τα ΤΟΤΤ βιβλία, οι ΤΟΤΤ τηλεοπτικές επιλογές, τα ΤΟΤΤ στέκια για να φάμε και να πιούμε! Όλα μέσα από τα δικά μας μάτια… Για να τα μοιραστούμε παρέα…

Και φυσικά τα ΤΟΤΤ πρόσωπα από τον χώρο του πολιτισμού σε… χαλαρές συζητήσεις! Talk to TOTT με τους πιο αγαπημένους μας, τους πιο ξεχωριστούς, τους πιο… talk of the town καλλιτέχνες!

Και τέλος τα «ανήσυχα πνεύματα» του TOTTblog βάζουν την υπογραφή τους μέσα από τις μόνιμες στήλες τους! Το Pig of the Town σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και χωρίς… λογοκρισία! Ο Tottός  απορεί με όσα συμβαίνουν γύρω του! Η Suzie Black βγάζει τις κατσαρόλες, βάζει στο τέρμα τη μουσική και… Singing in the Kitchen! Και ο gri_Narris επιλέγει τα… TOTT Tweets, γιατί έτσι του αρέσει!

ΤΟΤΤblog… Ο πολιτισμός μέσα από τα δικά μας μάτια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets