To blog "Food Science"




Ονομάζομαι  Παναγιώτης Πούλιος και δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο με σκοπό να αποτελέσει πηγή ενημέρωσης, βήμα διαλόγου και παράθυρο παρουσιάσεων
στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων. Στο ιστολόγιο θίγονται θέματα που μας αφορούν ή μας ενδιαφέρουν όλους, ως καταναλωτές, ως εργαζόμενοι και ως επιστήμονες τροφίμων!

Λίγα λόγια για μένα:
Ο Παναγιώτης Πούλιος σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο ασχολείται με την Ασφάλεια των Τροφίμων.Εξω-ακαδημαϊκά, ασχολείται με τα τρόφιμα: εκπαιδεύοντας προσωπικό επιχειρήσεων τροφίμων(εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών του Ε.Φ.Ε.Τ.) και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων , παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις τροφίμων. (Εξειδικευμένος στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό συστημάτων HACCP -ISO22000 - ISO9001-BRC-BRC/IOP-IFS)

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Πούλιος
Χημικός, ΑΠΘ
Senior Consultant

M. 6974221996

6 σχόλια:

Ντίνη είπε...

Χρήσιμο και ενδιαφέρον...

SpIrToKoYto είπε...

εξαιρετικά ενδιαφέρον blog,το έθεσα ήδη " υπό παρακολούθηση "...
καλημέρες και ευχαριστίες TOPs...-:))

Top blogs είπε...

@ SpIrToKoYto
Καλημέρα και από μας! Και καλό Σ/Κ.

Unknown είπε...

Αρκετά ενδιαφέρον το blog σου..

Ρεβεκκα είπε...

ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ...

Panagiotis Poulios e-mail: pspoulios@gmail.com είπε...

Ευχαριστώ όλους για τις κριτικές και εύχομαι να συμβάλλω ευχάριστα και δημιουργικά στις περιηγήσεις σας!! Καλές μας αναγνώσεις!
Υ.Γ. Τα σχόλια και οι κριτικές όλων συμβάλλουν στην ενθάρυσνη και τη βελτίωση, τα ερωτήματα σας στην ανάπτυξη, καθώς είναι η τροφή!

Blogger Widgets