To blog "ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ"


Το σκονάκι είναι ένα blog που φτιάχτηκε από εμάς (2 παιδιά 15 χρονών) και διαμορφώθηκε ΜΟΝΟ από εμάς. 
Ο στόχος είναι να προβάλλουμε τα προβλήματα αλλά και τα καλά του σχολείου μας που δεν έχει και την καλύτερη φήμη ,είναι μια πολυκατοικία που ενοικιάζεται.

Μέσω του blog λοιπόν μπορούμε να παρουσιάσουμε και διάφορα κοινωνικά θέματα από την δική μας πλευρά. Αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα είναι να κάνουμε και άλλα παιδιά να θέλουν να αναρτήσουν κάτι δικό τους και είμαστε πολύ περήφανοι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δυο παιδιά 3ης γυμνασίου δεν έχουν ούτε τον χρόνο ούτε την ικανότητα να μεγαλουργήσουν! Γι'αυτο θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν το επισκεπτόσασταν, μας λέγατε που έχουμε κάτι που δεν είναι σωστό και μας προτείνατε ιδέες σας! 
Σας ευχαριστούμε παααααααααααρα πολύ!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προσπάθεια παιδιά, μπράβο!
Συνεχίστε έτσι!

Παπίτσα είπε...

Χίλια μπράβο!

Πόσο ευχάριστο το ότι υπάρχει πιτσιρικαρία που δεν θεωρεί ότι στο ιντερνετ υπάρχει μόνο facebook!

Μπράβο κοριτσάρες!

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ είπε...

Συγχαρητήρια...πολύ καλό

Anastazzzia είπε...

Τα συγχαρητήριά μου παιδιά! Είναι εξαιρετική και αξιέπαινη η προσπάθεια και η πρωτοβουλία σας! Ως εκπαιδευτικός χαίρομαι να βλέπω τα νέα παιδιά να δρουν. Και πάλι μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ όμορφο blog, πολύ καλή προσπάθεια!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το blog σας.Δύσκολα βρίσκεις ένα τόσο ωραίο blog μαθητικού περιεχομένου.Και ακόμα πιο δύσκολα βρίσκεις παιδιά της ηλικίας σας να ασχολούνται με ένα από τα θετικά στοιχεία του Internet,και όχι με "σκουπίδια" (Facebook),όπως τόνισε και η αγαπητή "Παπίτσα".Συγχαρητήρια και πάλι.Συνεχίστε την καλή δουλειά!!
!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Blogger Widgets