To blog " Gourmet Food Travels"

  

Μία από τις μεγάλες μου αγάπες είναι τα ταξίδια. 

Ταξιδεύω συχνά και τα πρώτα πράγματα που με ενδιαφέρουν να ανακαλύψω τον τόπο που θα επισκεφθώ είναι η κουλτούρα και ο πολιτισμός του τόπου αυτού. Έτσι επισκέπτομαι χώρες και τόπους μακρινούς ή κοντινούς και ανακαλύπτω την κουζίνα, την μουσική, τα μουσεία, την διασκέδαση και ότι έχει σχέση με αυτά. 
  
Κοντινά ή μακρινά μέρη προορισμού δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να περάσεις καλά εκεί που θα πας και να ανακαλύψεις μια διαφορετική παιδεία από αυτή που έχεις συνηθίσει. 

Για τους φίλους επισκέπτες που διαβάζουν τις αναρτήσεις έχω να πω ότι εδώ θα βρουν ενδιαφέροντα θέματα για να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα, να ταξιδέψουν με το μυαλό τους σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα, να συμβουλευτούν την σελίδα για τους τόπους προορισμού, και να εμπιστευθούν τους ειδικούς και επαγγελματίες που παρουσιάζονται σε αυτή την σελίδα. 

Όσο για τους επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στην ειδική φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην επικοινωνία για προτάσεις ταξιδίων ή οποιαδήποτε πληροφορία επαγγελματικής φύσεως τους ενδιαφέρει. 

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και καλό ταξίδι στους τολμηρούς.

1 σχόλιο:

FOOD-ISIMO είπε...

Bravo apisteuto blog Kalh sunexeia :-)

Opoios thelei as rixei mia matia k sto diko mou blog...

Blogger Widgets