To blog "Photos from Ioannina"

PHOTOS FROM IOANNINA

Είμαστε δύο φίλοι από τα Γιάννενα. Ταξιδεύοντας κάποια μέρα στο διαδίκτυο είδαμε ότι υπάρχουν αρκετά ενημερωτικά ή άλλου είδους blog, τα οποία έχουν σχέση με την πόλη μας, αλλά δεν υπήρχε κάποιο που να διαθέτει αποκλειστικά φωτογραφίες της. Έτσι, χωρίς πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα blog, στο οποίο θα αναρτούμε δικές μας, ερασιτεχνικές φωτογραφίες, από τα αξιοθέατα  και την καθημερινότητα της πόλης μας καθώς επίσης και φωτογραφίες από το παρελθόν της  που θα ανακαλύπτουμε δημοσιευμένες, με σκοπό να  γνωρίσουν οι φίλοι μας το χθες και το σήμερα της πόλης μας.  

Οι δικές μας φωτογραφίες, όπως προείπαμε, είναι ερασιτεχνικές και γι’ αυτό θέλουμε να μας κρίνεται με επιείκεια. Εξάλλου το blog δεν έχει σκοπό να προβάλει τις ικανότητές μας στην τέχνη της φωτογραφίας, αλλά αποκλειστικά και μόνο το χθες και το σήμερα της πόλης μας.

Οι φίλοι της σελίδας μας, μπορούν, εφόσον επιθυμούν, να αποθανατίζουν με το φακό τους στιγμές, εικόνες, τοπία κλπ από την πόλη μας και να μας στέλνουν τις φωτογραφίες τους για δημοσίευση.

7 σχόλια:

Anastazzzia είπε...

Ταξιδεύω με τις φωτογραφίες αυτού του ιστολογίου συνέχεια...Είναι ένας αξιόλογος χώρος...με πολύ μεράκι για τη φωτογραφία. Αυτό φαίνεται άλλωστε από τις αναρτήσεις τους...

Ανώνυμος είπε...

moy aresei poly ayto to istologio.mrpabo tha to diabazw..

ΠΑΝΤΕΛΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΑΨΟΓΟΙ...

Denis είπε...

Πραγματικά πολύ καλό μπράβο.

Αριστοφανης είπε...

Πολυ καλες φωτογραφιες παιδια...Ευγε!!!

verapapiki είπε...

αχ βρε παιδια παρηγορια για μας που ειμαστε πολυ μακρια απο τα πατρια εδαφη μπραβο πολλη καλη δουλεια

Ανώνυμος είπε...

Paidia polu kali douleia uparxei kai ena allo blog fotografiwn pou legete ioanninacity.wordpress.com
Sunexiste tin kali douleia...

Blogger Widgets