To blog "The WonderBall"


Το blog, είναι καθαρά αθλητικό και ασχολείται με το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τα όσα συμβαίνουν σε αυτό. Βασικός άξονας της φιλοσοφίας μας, είναι ο καθαρά ποδοσφαιρικός σχολιασμός μέσω άρθρων, η ανάδειξη σημαντικών και επιλεγμένων ειδήσεων ειδήσεων, η ενημέρωση σχετικά με μερικά αξιοσημείωτα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν ή συμβαίνουν τώρα σε Ευρωπαϊκούς συλλόγους. Φιλοσοφία μας, είναι οι λάτρες του ποδοσφαίρου και του αθλήματος, να έχουν μια καθαρά ποδοσφαιρική γωνιά ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης, μέσα από ένα "μαγικό" κόσμο. Αυτό της στρογγυλής θεάς.

Μια πολύ σημαντική ενότητα του Wonderball είναι το Wonderlegends. Μια κατηγορία, στην οποία γίνονται αφιερώματα για μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος που άφησαν εποχή και δημιούργησαν φιλάθλους και οπαδούς ανά το κόσμο. Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι μέσω μιας ανάγνωσης ενός αφιερώματος στο Wonderlegedns, διαβάζει στοιχεία, στατιστικά, βλέπει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να μαθαίνει ωραίες ιστορίες για τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Φιλοσοφίας της ενότητας αυτής, είναι το γνωστό σε όλους ρητό " Να θυμηθούν οι παλαιοί και να μάθουν οι νέοι". 

Τόσο στο Wonderball όσο και στην υπό-ενότητα του Wonderlegends χρησιμοποιούνται μεγάλες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης προκειμένου να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη παρουσία στο διαδίκτυο με χρώματα και καθαρές εικόνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets