Το blog "Εικονοσκόπιο News"



ENAΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ... ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS!

Βρισκόμαστε ένα  χρόνο μετά . Στις 5 Μαρτίου 2010 ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS έγινε πραγματικότητα ,πήρε σάρκα και οστά και είδε το φως η ματιά του πολιτισμένου ανθρώπου.
Μια αυθεντική ματιά ,οξυδερκής με αισθητική προσέγγιση των γεγονότων με κριτική σκέψη και διάθεση αλλά και με χιούμορ και πρωτότυπες ιδέες.Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι το λογότυπο που απεικονίζει το μάτι το βάλαμε πρώτοι στον Ελλαδικό χώρο. Όλα τα υπόλοιπα μάτια ακολούθησαν δεύτερα και με μιμητική διάθεση.
Η αγκαλιά σας έγινε τόσο μεγάλη που και για μας ήταν ανέλπιστο. Ο ενθουσιασμός σας και η αγάπη σας  προς το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ και τα μέλη του ήταν μεγάλη.
Μετά από περίπου ένα χρόνο λειτουργίας, το EIKONOSKOPIO  συνεχίζει ακάθεκτο! Και θα συνεχίζει όσο υπάρχει επικαιρότητα, μεράκι, καλή συνεννόηση και ΑΓΝΕΣ προθέσεις…Ίσως ακούσουμε κάποιες λίγες, ιδιοτελείς και απαρχαιωμένες κριτικές μα πάντα θα υπάρχουν οι εκατοντάδες εκείνες φωνές που ήδη μας λένε: ’Συνεχίστε παιδια!!’. Οι κατακριτές μας, κατακρίνουν μια προσπάθεια νέων και τίποτα άλλο.
Εμείς τους λέμε......       
.......... ότι το μάτι του EIKONOSKOPIOY είναι ψηλά και βλέπει!!! Γιατί πάντα θυμόμαστε ορδές για την νεολαία μας, που δήθεν μένει απαθής, βολεμένη σ’ένα τραπέζι με καφέ και ανούσιες συζητήσεις…
ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!! Έχει άποψη, κρίση και την καταθέτει! Και αυτή είναι η διαφορά…...
Ότι το EIKONOSKOPIO είναι δημιούργημα νέων της Ερμιονίδας που θέλουν να έχουν μερίδιο στην κοινωνική ζωή της πόλης μας και όχι μόνο…
Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα του εικονολήπτη της ΕΡΤ Θωμά Σκούρτη. Αυτό ήταν!
Ακολούθησε ο Γιώργος Καλλιανος με την τεχνογνωσία του, τις εμπεριστατωμένες καταδυτικές του απόψεις και ο Νίκος Δημαράκης με την αγάπη του για το λαϊκό μας τραγούδι.
Στην παρέα μπήκε και ο φίλος και καλύτερος συμμαθητής μας, Δημήτρης Κουρβεταρης, στρατιωτικός ιατρός, με την επιστημονική του κατάρτιση και τις ιατρικές του συμβουλές. Ακολούθησε και η Δήμητρα Κυρίτση , Ερμιονίτισσα Φιλόλογος που υποστηρίζει την πολιτιστική χροιά του Εικονοσκοπίου μας και στιγματίζει καθημερινά την επικαιρότητα με τη στήλη "Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ".
Στο τέλος προσθέσαμε την επαγγελματική πένα καταξιωμένων ήδη δημοσιογράφων, χρόνια στον χώρο, τον παρουσιαστή-αθλητικό συντάκτη Νίκο Οικονομόπουλο μετρ στα αθλητικά και τον έγκυρο και καταξιωμένο δημοσιογράφο-ναυτιλιακό συντάκτη Νίκο Καπογλη για τις θάλασσες μας.
Πολύτιμη η συνεισφορά του Πανεπιστημιακού- καθηγητή μα πάνω απ'όλα δημοσιογράφου κ.Μιχάλη Κυριακίδη ο οποίος μας βοήθησε στα πρώτα μας βήματα στο διαδυκτιακό χώρο.
Επίσης είμαστε χαρούμενοι διότι μας τίμησαν και άλλα μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας με την συμμετοχή και την γραφή, όπως η Μαρία Σαραφογλου, Αννετα Καββαδια, Βιδιανος Ρουσσος και αλλοι. Έπεται και συνέχεια...Γιατί οι επαγγελματίες κάθε χώρου προσθέτουν κύρος και ουσία…
Η ομάδα μας λοιπόν απαρτίζεται από διαφορετικές φωνές αλλά με μεράκι για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.
Το EIKONOSKOPIO έχει πολλά χαρακτηριστικά. Είναι ανοιχτό σε όλους δεν φιμώνει κανέναν και δεν παίρνει συγκεκριμένη θέση. Απλά βολιδοσκοπεί και καταθέτει...Δεν περιορίζεται μόνο στα δρώμενα της Ερμιόνης(όπως τα περισσότερα, αν όχι όλα ντόπια blogs), αλλά έχει και πλούσιο ρεπορτάζ από το κέντρο των αποφάσεων, την πρωτεύουσα! Έχει διάφορες στήλες πιο ανάλαφρες προς χαλάρωση του αναγνωστικού κοινού, την μαγειρική και το ‘Το τραγούδι της ημέρας’. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα συγκροτημένο ευανάγνωστο blog, ώστε να μπορούν οι αναγνώστες μας να το διαβάζουν με ευχαρίστηση. Δώσαμε μεγάλη βάση στο αισθητικό μέρος ώστε να είναι όμορφο και ξεκούραστο στην αναγνώστη. Πολλοί μας ακολούθησαν και τα κατάφεραν και άλλοι προσπάθησαν αλλά ατύχησαν......
Το βαθύ μπλε του χρώμα που προσδώσαμε και οι επιστολές που μας στελνετε, μας δίνουν το δικαίωμα να πούμε ότι έχουμε φέρει έναν ούριο άνεμο και ένα νέο αέρα στα γαλάζια νερά της Ερμιονιδας. Γεγονός είναι ότι και άλλοι φίλοι και αναγνώστες από όλη την Ελλάδα, λένε πως έχουμε κάνει ένα πολύ ωραίο βήμα.
Για να μην μακρηγορούμε, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει πολλές πτυχές.
Και από την αγάπη σας φαίνεται ότι το καταφέραμε.. Αφήσατε την νεολαία να δημιουργήσει, και σας ευχαριστούμε.
Η δική σας αγάπη ήταν αυτή που έκανε πραγματικότητα και έδωσε την ώθηση ώστε πρώτοι εμείς με επαγγελματική χροιά στο αντικείμενο να γίνουμε ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ στην Ερμιονίδα και την διαδικτυακή τηλεόραση με την εγκαινίαση του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ TV. Μια δυνατότητα που παρέχει σ εσάς  εμπεριστατωμένη γνώση των συμβάντων πλαισιωμένη με εικόνα, δίνοντας την ξεκάθαρη άποψη της ενημέρωσης και της ελεύθερης, αντικειμενικής - ανεξάρτητης γνώμης.
Είναι φυσικό με κάτι να μην συμφωνήσετε, να ξέρετε όμως πως υπάρχει μόνο αγάπη για την περιοχή μας. Να ξέρετε επίσης ότι το EIKONOSKOPIO είναι ανοιχτό για όλους, νέους και μη της Ερμιόνης, ,που κάτι έχουν να πουν, αρκεί να επικοινωνήσετε με τους παραπάνω. Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε τον τόπο μας καλύτερα και να διαδώσουμε τις ομορφιές της Ερμιονίδας παντού......
Για το τέλος, ξεκαθαρίζουμε ότι για μας η ικανοποίηση δεν είναι ο αριθμός των επισκέψεων στο site, μα τα καλά σας λόγια και η προτροπή για καλή συνέχεια.
Και τελικά το τι κάναμε……θα φανεί στο χειροκρότημα!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ......

Υ.Γ:ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ,Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ EIKONOSKOPIO NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets