Το blog "basset hound(μπασετ χαουντ)"




Η έμπνευση της ιδέας να φτιάξω ένα blog ήταν ο σκύλος μου! Ένα basset hound που τον λατρεύω και είναι ο καλύτερος μου φίλος.

Δεν έχω ιδέα από υπολογιστές και από στήσιμο blog η ιστοσελίδας, αλλά το "πάλεψα" και με τη βοήθεια κάποιων εμπείρων blogers που γνώρισα εδώ μέσα, έφτιαξα κάτι που με ευχαριστεί!!

Ο ένας μάλιστα μου είπε ότι είμαι από τους pure bloger γιατί δεν αναρτώ συχνά!! Η μάλλον αναρτώ όποτε έχω έμπνευση!!


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kali synexeia sto blog sou:)
kai kati asxeto gia na to doun ta paidia admins...kalo tha tan na apokleisete to blog ''sovarotis ...."" giati ontos den einai katholou sovaros otan kapoios kathetai kai autopsifizetai ap to prwi mexri to vrady.Kapoia blogs exoun ontos aksia kai deixnoun sovarotita akoma kai me ton logiko arithmo psifwn toys.Eleos ,oute mia psifoforia den mporoun kapoioi na sevastoun.

Top blogs είπε...

@ Anonymous

Αγαπητέ μας φίλε/η

Η ψηφοφορία είναι δημόσια, την παρακολουθούμε όλοι μας και ο καθένας μπορεί να κάνει τις υποθέσεις του και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τα στατιστικά υπάρχουν και οι συμμετέχοντες τα λαμβάνουν στο email τους.

Κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη, εφόσον γίνεται κόσμια και εκφράζει την άποψη του σχολιαστή.

Όπως όμως εσείς κατηγορείτε το συγκεκριμένο συνάδελφο θα μπορούσε και εκείνος να ισχυριστεί ότι εσείς τον ψηφίζετε και μετά τον κατηγορείτε ανώνυμα.

Η άποψή μας είναι ότι μπορεί κάποιος να ψηφίσει τον εαυτό του μερικές φορές χωρίς να τον καταδικάσουμε, άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Το να τον προστατεύσουμε όμως μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του αποτελεί υποχρέωσή μας. Θεωρούμε όλους τους συμμετέχοντες φίλους μας και δεν επιθυμούμε να κάνουμε κάποιον να αισθανθεί άσχημα, ακόμη και στην περίπτωση που έκανε κάποιο λάθος.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας εδώ και να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Σεβαστή η παρατήρηση ή άλλως πικρία του Anonymous said... February 16, 2011 3:26 AM

αλλά και κόσμια η προσέγγιση του Top blogs said... February 16, 2011 4:12 AM

στο κάτω κάτω από το "ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ" πέρα από το χιούμορ του για να επιζήσουμε της καθημερινότητας
http://nerokota.blogspot.com/2011/01/blog_12.html

στο να φτάσει γίνει η κάθε
--"ΣΠΙΘΑ"-ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ --
http://nerokota.blogspot.com/2011/01/blog_09.html

πέρα το που εκτός από την αρετή και την τόλμη, θέλει ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, άλλως ελοχεύει ο κίνδυνος πέρα από τη ΓΗ να μας πάρουν και τις σκελέες (τα σώβρακα).

Rosa Goncalves είπε...

Sua criatividade está sempre imperando. É um dom de Deus. Parabéns por seus trabalhos, sempre lindos e cheios de amor.
Beijos no coração e muitas felicidades. Rosa

SpIrToKoYto είπε...

Εχοντας μπει στη παρέα σας πριν λίγες ημέρες και παρακολουθώντας την αποδοχή που έχετε τύχει,οχι σαν συμβουλή,αλλά σαν ιδέα,θα πρότεινα τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας επώνυμα...
Με αυτό τον τρόπο και φίλοι μπλόγκερς
δεν θα αμφισβητούνται και τυχόν παράπονα από άλλους φίλους θα αποφευχθούν και εσείς δεν θα βρίσκεστε στη καθόλου ευχάριστη θέση του διαιτητή...
Εναν εξαιρετικό και μη αμφισβητήσιμο τρόπο ψηφοφορίας σχολίων εφαρμόζει το capital.gr...
Επειδή θεωρώ τη προσπάθεια που κάνετε αξιόλογη δίνοντάς μας τη δυνατότητα να γνωρίσουμε blogs με ενδιαφέρον - π.χ. της Δανειστικής Βιβλιοθήκης κ.α.- θα ήταν κρίμα να ακυρωθεί ή να ατονίσει εξ αιτίας παραπόνων.
Αφού σας συγχαρώ για την προσεκτική και κόσμια αντιμετώπισή σας στο θέμα που έθιξε ο φίλος Ανώνυμος,σας εύχομαικαι μία πολύ καλή συνέχεια...-:))

Cristal de uma mulher είπε...

Un gusto visitate..Besos

Top blogs είπε...

@ Κωνσταντίνος Αθανασιάδης

Αγαπητέ μας φίλε, ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και τις εύστοχες παρατηρήσεις σας..

Karolina , Krystyna , Klara ♥ είπε...

Que fotos maravilhosas e todo o blog;)) Saudações; **

Top blogs είπε...

@ SpIrToKoYto

Αγαπητή μας φίλη,
ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, η παρουσία σας εδώ μας τιμά ιδιαίτερα.

Η αρχική μας σκέψη ήταν πράγματι μια επώνυμη ψηφοφορία όπως μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική ανάρτηση http://nerokota.blogspot.com/2011/01/blog-2.html, στην οποία ο κάθε συμμετέχων θα μπορούσε να ψηφίσει κάποιο ιστολόγιο εκτός από το δικό του.
Επειδή όμως δεν έτυχε ευρείας αποδοχής προχωρήσαμε στην τωρινή ψηφοφορία.

Ευχαριστούμε πολύ για την υπόδειξη, θα μπορούσε εφόσον πρόκειται πράγματι για ένα αξιόπιστο και αξιόλογο τρόπο να εφαρμοστεί στην επόμενη ψηφοφορία.

Τελειώνοντας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε επειδή αν και νέα στην παρέα μας έχετε τόσο ενεργό συμμετοχή.

Top blogs είπε...

Rosa Goncalves
I Love Ski Jumping


Obrigado por seus comentários ..
Você sempre são bem-vindos aqui ..

Top blogs είπε...

Cristal de uma mulher

Sei sempre il benvenuto qui .. Grazie per la vostra visita ..

ΜΑΡΙΒΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΟΥ είπε...

Κατ'αρχήν ευχαριστώ τον Anonymous για την ευχή του όσον αφορά το blog μου,κατά δεύτερον, να ευχαριστήσω εσάς που με φιλοξενήτε στην μεγάλη παρέα σας:-) και κατά τρίτον,...εγώ τώρα τι πρέπει να πω που γίνονται αυτά τα σχόλια στην παρουσίαση του blog μου;χαχαχα Δεν θα πω τίποτα..Απλά...δεν πρέπει να παρεξηγούμαστε με τίποτα και για τίποτα που δεν μας θίγει προσωπικά και αν θέλετε την γνώμη μου, ο καθένας πράτει όπως νιώθει.Δείτε το κάπως αλλιώς, δηλαδή είναι σαν να κοιταγόμαστε μια μέρα στον καθρέφτη μας, να μας αρέσει η εικόνα που βλέπουμε και να πούμε.Χμμ!! μπράβο!! Σου βάζω άριστα σήμερα!! Χαχαχα!! Πολύ απλό δεν είναι;
Να'στε όλοι καλά:-)))

Top blogs είπε...

ΜΑΡΙΒΙΛΗ Τ.

Αγαπητή Μαριβίλη

Είστε ένας γλυκύτατος άνθρωπος, πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι κάποιος που αγαπά τα ζώα τόσο πολύ..

Το σχόλιό σας εδώ, απλό, ειλικρινές και βαθιά ανθρώπινο, πραγματικά μας συγκίνησε. Άλλωστε για όλα υπάρχει μια εξήγηση και είναι κρίμα και άδικο να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Θα το γράψουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση αλλά δοθείσης της ευκαιρίας θέλουμε επιγραμματικά να αναφέρουμε εδώ, ότι αποκτήσαμε εδώ κάποιους απέραντα ευγενείς καταπληκτικούς ΦΙΛΟΥΣ που μας έκαναν να πιστέψουμε ξανά στον άνθρωπο. Πολλούς από αυτούς ίσως να μην τους συναντήσουμε ποτέ στην πραγματική ζωή, αλλά θα τους θυμόμαστε για πάντα.

Σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε στην παρέα μας και την ομορφύνατε.
Η παρουσία σας εδώ μας τιμά ιδιαίτερα..

ΜΑΡΙΒΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΟΥ είπε...

Καλά μου παιδιά,
το σχόλιο μου, όπως και τα 2 μου blogs είναι απλά, γιατί απλά... είμαι ένας απλός άνθρωπος...χαχαχα και μου αρέσει που έμεινα έτσι!!!
Πριν λίγο καιρό έκανα ένα σχόλιο στο fb,παίζοντας όλα αυτά τα σαχλοπαιχνίδι και βλέποντας οτι όταν ζητούσα βοήθεια απο τους "φίλους" και "γείτονες" να τρέχουν αμέσως για μου στείλουν βοήθεια όταν έπρεπε να τελειώσω μια αποστολή και μου έλειπαν κάποια πράγματα, είπα λοιπόν το εξής:Αν είμασταν και στην πραγματική μας ζωή έτσι βρε παιδιά και βοηθούσαμε πάντα ο ένας τον άλλον, η ζωή μας θα ήταν πολύ διαφορετική.
Στην χθεσινή μου ανάρτηση στο άλλο μου blog μιλώ για την λέξη...ΑΓΑΠΗ.
Η αγάπη είναι αυτή που με κάνει να είμαι αυτή που είμαι και έτσι θα παραμείνω:-))))

Πολλή Καλημέρα σας :-)))

Blogger Widgets