Το blog "Music-orama"




Χμμμ λίγα λόγια για το blog μας... το συγκεκριμένο blog ξεκίνησε από περιέργεια και κυρίως για να εκφράσουμε την αγάπη για τη μουσική που κρατάει από τα πρώτα εφηβικά μας χρόνια που κάθε συντάκτης ήταν κολλημένος με ένα μουσικό ιδίωμα χωρίς αυτό να στέκεται εμπόδιο να κάθεται και να ακούει τον άλλο να του βάζει μια άλλη μουσική όχι της αρεσκείας του! βέβαια, αυτό προσπαθούμε να περάσουμε και στο blog μας όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς τα μουσικά είδη που προσπαθούμε να καλύψουμε (rock/metal ,electro/house) δεν έχουν πάντοτε μουσικά νέα, ειδικά η house μουσική.
Κάθε μήνα δημοσιεύουμε τα δικά μας top 10 rock αλλά και house τραγούδια που μας έχουν βασανίσει τον προηγούμενο μήνα! Επίσης καθημερινά υπάρχουν μουσικά νέα που αφορούν την μουσική αυτή καθαυτή αλλά και τα αξιοπερίεργα της! Καλή ενημέρωση και διασκέδαση!

2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Μια μιας και το ενδιαφέρον περί τα τοις μουσικής των ασθήσεων παραισθἠσεων και ενστίκτων, δεν είναι και άτοπο μια σύντομη σουδή για τη γνώση κάποιων ιστορικών διαδρομών αλληλοεπίδράσεων

Ενας σύχρονος «Αριστοτέλης» ερευνητής μας ταξιδεύει στα μυστικά της μουσικής

Ο αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Σιαμάκης γεννήθηκε στην Τερπνή Βισαλτίας Σερρών το
1946. Το 1971 αποφοίτησε από τη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης.
http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=17552

Unknown είπε...

Ooh! -- I love your blog. :)

Blogger Widgets