To blog "The Woman is Art"



Εδώ, θα παρουσιάζεται μια εικόνα της Γυναίκας τέτοια, που θα κάνει κάθε γνήσιο αρσενικό να νιώθει όμορφα!
Επειδή η Γυναίκα είναι Τέχνη και η Τέχνη είναι Γυναίκα θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε μαζί πώς οι διάφοροι καλλιτέχνες αποθανάτισαν τις μούσες τους (πραγματικές ή φανταστικές, δεν έχει σημασία) πάνω στο χαρτί ή χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα, με την βοήθεια κάποιου υπολογιστή…

Οι αναρτήσεις είναι πιθανόν να δημοσιεύονται με ελάχιστα σχόλια. Σκοπός μας είναι η προβολή ωραίων εικόνων (και όχι φωτογραφιών)…

Δεν θα γίνει καμία κατάχρηση… Μια ανάρτηση, με μία εικόνα την ημέρα. Και για τις μέρες που δεν θα μπορούμε να κάνουμε ανάρτηση, με την πρώτη ευκαιρία θα συμπληρώνουμε τα κενά. Έτσι, στο τέλος του χρόνου, θα έχουμε «ανεβάσει» 365 διαφορετικές εικόνες… 365 διαφορετικές πλευρές του ίδιου έργου Τέχνης… Της Γυναίκας!

Ακολουθήστε μας, λοιπόν, σε αυτό το όμορφο ταξίδι μέσα από πίνακες ζωγραφικής, ασπρόμαυρα ή έγχρωμα σχέδια, κόμικς και εξώφυλλα, στην πορεία μας προς τον τελικό σκοπό: να αποδείξουμε ότι «Η Γυναίκα Είναι Τέχνη»!!!

2 σχόλια:

Don Juan είπε...

Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για την προβολή!
Όλο αυτό που έχετε στήσει καταλαβαίνω ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για την διαχείρισή του. Κι επειδή, όλων ο ελεύθερος χρόνος είναι πλέον περιορισμένος, είστε άξιοι σεβασμού αφού τα καταφέρνετε!
Καλή συνέχεια στο έργο σας!

Top blogs είπε...

Αγαπητέ μας φίλε
Σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια. Το ήθος και η ευγένειά σας μας συγκίνησαν πραγματικά.
Η συμμετοχή σας εδώ κάνει την παρέα μας περισσότερο όμορφη και ανθρώπινη.
Να είστε πάντα καλά.

Blogger Widgets