To blog "Topless"




Υπάρχουν πολλές αιτίες και αφορμές για να εκθέτει κανείς γυμνό το σώμα του, και δεν είναι όλες σεξουαλικής φύσεως. Μπορεί να γδυθεί κάποιος για να διαμαρτυρηθεί, από αντικομφορμισμό ή για να επισύρει την προσοχή σε κάποιο πρόβλημα. Στην τελευταία περίπτωση, η σεξουαλική έλξη έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Στα στρατόπεδα γυμνιστών, η γύμνια κρύβει σχεδόν εξ ολοκλήρου τη σεξουαλικότητα. Εξάλλου, οι τόποι όπου συνηθίζουμε να είμαστε γυμνοί δεν μας φαίνονται και τόσο σεξουαλικά φορτισμένοι. Για παράδειγμα, στο ιατρείο. Μπροστά στα μάτια του γιατρού αισθανόμαστε περίπου σαν ένα σύνολο από βιολογικά όργανα. Επίσης, στο σπίτι μας ή στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων. 
Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκμεταλλευτούμε και να ελέγξουμε την ερωτική φόρτιση που προκαλεί το γυμνό. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε πολλές χώρες, από την Αφρική ως την Ινδία, όπου υπηρετεί θρησκευτικούς σκοπούς, το γυμνό σε δημόσια θέα θεωρείται φυσιολογικό. Αν λοιπόν τύχει να ταξιδέψουμε εκεί ως τουρίστες, πιθανόν να βρεθούμε κάποιες στιγμές σε δύσκολη θέση. Τα γυμνά σώματα στις παραλίες δεν εντυπωσιάζουν πια ούτε Βεδουίνο. Όμως, μπορεί να τριγυρίζουν γυμνοί και μέσα σε καταστήματα. Κανείς δεν θα γυρίσει να τους κοιτάξει, εκτός ίσως από μας.
Επειδή το γυμνό παραπέμπει στο σεξ και επειδή το σεξ είναι μια έμφυτη ορμή γενετικά καθορισμένη και απαιτητική όσο και η πείνα, γι' αυτό και πωλείται, όπως και το ψωμί , που θα καλύψει την πείνα. και την τιμή του την καθορίζει το μέγεθος της πείνας του αγοραστή. http://www.topless.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets