To blog "Ζητούνται Αναγνώστες!!!"



http://zhtunteanagnostes.blogspot.com/

Το παραπάνω ιστολόγιο με τον τίτλο : Ζητούνται Αναγνώστες , έχει σαν στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας και δημιουργήθηκε από την αγάπη και το μεράκι μας για το βιβλίο. 

Βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και ο στόχος του είναι να παρουσιάζει βιβλία που πραγματικά αγαπάμε , που μπορούμε να τα σχολιάζουμε και να τα προτείνουμε στους άλλους. Αφιερώματα σε συγγραφείς, ποιητές αλλά και σπουδαίων προσωπικοτήτων είναι μια από τις κατηγορίες που περιλαμβάνει. 
Επίσης στόχος του είναι να μεγαλώσει πολύ με πολλές υποκατηγορίες - αφιερώματα και συνεντεύξεις ανθρώπων που σχετίζονται με την ελληνική  και ξενόγλωσση βιβλιογραφία και που ....ζητάνε ακροατές - αναγνώστες για να ακούγονται και οι γνώμες όχι μόνο ειδικών αλλά όλων μας.
 

Προς το παρόν μέσα από το παραπάνω blog παρουσιάζουμε τις εκδόσεις του βιβλιοπωλείου - εκδοτικού οίκου : Δοκιμάκης, βιβλία που διαβάσαμε και αγαπήσαμε και αγαπημένους συγγραφείς ...Ζητάμε τα σχόλια σας για να μεγαλώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Το blog  θα ενημερώνεται πάρα πολύ συχνά και θα εμπλουτίζεται με νέα θέματα

Η παρουσία μας στο χώρο του βιβλίου είναι πολυετής από το 1960 με την ίδρυση του βιβλιοπωλείου μας που είναι γνωστό σήμερα με την ονομασία : Δοκιμάκης .
Στο δυαδύκτιο υπάρχει το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο : www.bigbook.gr και www.bigbookdigital.gr   ( για  e-books) .

Με εκτίμηση
Ελένη Μπετεινάκη - Δοκιμάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets