To blog "Everyday Magic"


Αγαπητοί φίλοι,
Το blog μου είναι το http://everydaymagic-gilla.blogspot.com/
Το δημιούργησα με μεγάλη αγάπη, μολονότι είμαι καινούργια στον τομέα των blogs και στον γενικότερο τρόπο λειτουργίας τους. Για μένα αποτελεί κυρίως μέσο επικοινωνίας και έκφρασης.
Πιστεύω βαθιά στο αντικείμενό του, που δεν είναι άλλο από την στροφή προς τις πνευματικές και ενεργειακές ρίζες του ανθρώπου και - όσο αφελές κι αν ακούγεται - στην ενίσχυση της θετικής πλευράς που όλοι έχουμε μέσα μας. Πιστεύω ειλικρινά ότι η πραγματικότητα, όπως έχουμε επιλέξει να την αντιμετωπίζουμε, μας έχει απογυμνώσει από όσα κάποτε μας προσδιόριζαν. Είναι ένα blog που ευελπιστώ ότι θα βοηθήσει τους αναγνώστες του να βρουν την ηρεμία μέσα από την εσωτερική γαλήνη και την γνώση του εαυτού τους. Κυρίως όμως έχει σαν σκοπό να μεταδώσει νέες σκέψεις και μια διαφορετική οπτική, με σεβασμό στους ανθρώπους που θα το τιμήσουν με την προσοχή τους, χωρίς τσαρλατανισμούς και ανοησίες, μολονότι τα θέματά του είναι πολύ λεπτά και συχνά παρεξηγήσιμα.
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως οτιδήποτε γράφω ή θα γράψω μελλοντικά στο blog μου πηγάζει από πραγματικές εμπειρίες μου και απο προσωπική έρευνα.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι Καλή Χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα.

Βερονίκη Αρνίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets