To blog "Radio Poko Pokito"





ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ 19.00 – 24.00

Radio poko pokito δεν είναι τίποτε άλλο από το μικρό όχημα-ταξιδευτής της ίδιας κοσμοθεωρίας, που αγωνίζεται στα όρια του φανταστικού να το πιστέψετε για να μπορέσετε να ζήσετε για λίγες στιγμές μαζί του. Είναι ένα απλό διαδικτυακό ραδιόφωνο με άποψη που συγκρούεται με τον εαυτό του για να αποκτήσει υπόσταση. Πιστεύει στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και της πληροφορίας στο διαδίκτυο. Δεν έχει ούτε διαφημίσεις ούτε χορηγούς λατρεύει την ομορφιά και προσπαθεί να την μοιραστεί μαζί σας.
Είναι ένα ραδιόφωνο που αγαπάει την μουσική και σέβεται τους πραγματικούς δημιουργούς γι αυτό και προβάλλει το έργο τους χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό όφελος. Δεν δέχεται εκβιασμούς και δεν δεσμεύεται στις επιλογές του. Θέλει να έχει την αυτοτέλεια του γι αυτό ψάχνει από κάθε γωνιά της γης να βρει μουσικές που γεννιούνται στον δρόμους, ζουν την νύχτα και πλημμυρίζουν με νότες τα όνειρα μας.Μουσικές εναλλακτικές που μπορούν να μας ταξιδέψουν.
Η μουσική είναι σαν το φως αρκεί και μια πολύ μικρή χαραμάδα για να μπει μέσα μας και να γεμίσει την ζωή μας.Είναι όπως η αλήθεια και σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουμε διαλέγει εκείνη τον ακροατή γι αυτό και η συνάντηση μαζί της προυποθέτει προετοιμασία. Η αλήθεια δεν λέγεται με λόγια και αν ειπωθεί χάνει την αξία της, υπάρχει όπως και η ζωή παντού και είναι αγώνας για τον καθένα μας να την ανακαλύψει.
Η μουσική αντιστέκεται στο θάνατο, παλεύει, αποδομεί την αίσθηση του χρόνου για αυτό και μας ταξιδεύει στην στιγμή πότε μπροστά του και πότε πίσω του.Δεν χωράει σε ετικέτες δεν χωρίζεται σε είδη αγκαλιάζει στη στιγμή την καρδιά μας και μας ταξιδεύει ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets