To blog "Paliotraktera - από τα μπαΐρια... στο διαδίκτυο"



Παλιοτράκτερο (Το) , ουσ. παλιός γεωργικός ελκυστήρας που καίει συνήθως πετρέλαιο.... φυσικά στην περίπτωση μας πρόκειται για άτομο (ανεξαρτήτως φύλου) που καίει ως επί το πλείστον ιρλανδέζικο ουίσκι, ντόπιο τσίπουρο και μεξικάνικη τεκίλα και δεν του αρέσει να ακολουθεί τους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής αντίθετα επιλέγει να τον ακολουθούν αυτοί.
Παθιάζεται με την ζωή και πιάνεται σε ΜΟΥΧΑΜΠΕΤΙΑ μέχρι πρωίας για όλα αυτά που τον χαλάν γύρω του ψάχνοντας να βρει μια λύση και στο τέλος καταλήγει να μην θυμάται από πού ξεκίνησε.

Προτιμά να παίρνει πάντα τον δύσκολο δρόμο μέσα από τα ΜΠΑΪΡΙΑ και τα βουνά, και να παίζει ΜΠΑΛΑ ΜΕΣ'ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ που έχουν αμμούδα και προσομοιάζουν με τις παραλίες τις Κόπα Καμπάνα όπου θα ήθελε να παίζει μπαλίτσα με τον μικρό Ροναλντίνιο και τους γείτονες Ντιέγκο Αρμάντο και μικρούλη Λιονέλ.


Τα ΠΑΝΑΗΡΙΑ με τους ζουρνάδες και τα νταούλια είναι ο "φυσικός" του χώρος και στην ΚΑΣΕΤΑ του πάντα θα βρείς από Θανάση και Σωκράτη μέχρι Manu Chao και White Stripes, αγαπάει τα βιβλία του Καζαντζάκη , αν ήταν σκηνοθέτης θα ήταν ο Tarantino ενώ αν έπαιζε σε ταινία θα ήταν ένας από τους Monty Python’s.

mccormick
universal
david brown
entropias

από τα μπαΐρια... στο διαδίκτυο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets