Το blog "Lost Dog"



Γειά σας,
το Lost Dog (Anal movies) είναι ένα blog από Ελλάδα (Αθήνα) και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Εδώ θα βείτε μια επιλογή ταινιών, καινούριων και παλιών, που οι περισσότερες ανήκουν στην κατηγορία (Anal Sex).
Πιστεύω ότι θα σας αρέσουν οι επιλογές των ταινιών όσο και σε εμάς. Δεν θας σας κουράσουμε με σχολιασμούς και κείμενα. Η σελίδα έχει σαν σκοπό να σας διασκεδάσει με ταινίες που είδαμε και μας άρεσαν.
Επίσης θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα Blog List που θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε σε άλλα blogs με ερωτικό περιεχόμενο κυρίως.
Καλή διασκέδαση
η ομάδα του Lost Dog.   

http://lostdogxxx.blogspot.com/



Hello, The Lost Dog (Anal movies) is a blog from Greece (Athens) and is aimed solely at adults. Here you will find a selection of films, new and old, mostly of the category (Anal Sex). I think you will like the choices of films as much as we did. We will not bore you with commentary and texts. This page serves to keep you entertained with movies that we saw and we liked. You will also find a interesting Blog List that will help you navigate to other blogs with erotic content mainly. Have fun Lost Dog Team.

2 σχόλια:

Δικαιοπολης είπε...

Τι ΄ναι τούτο πάλι! μας προϊδεάζει για το συν γυναιξί και τέκνοις, του Δ.Ν.Τ., ή είναι η άλλη εκδοχή του "μαζί τα φάγαμε"?

Να μας λείπει, στη Σουηδία δια νόμου απαγορεύεται η σεξουαλική εκμετάλλευση των ζώων.

Δεν αρκεί η σεξουαλική εκμετάλλευση της γόβας στιλέτο?

Ανώνυμος είπε...

Για να μην παρεξηγούμαστε στο Lost Dog δεν υπάρχει καμιά σεξουαλική παρενόχληση σε ζώα.

Για την ιστορία το Blog πήρε αυτό το όνομα προς τιμή του αγαπημένου μου σκύλου Speedy που χάθηκε στα 17 του χρόνια και μάλλον δεν ζει πια και ήταν όπως τα περισσότερα σκυλιά λίγο bisexual.

Στο blog φίλε "Δικαιόπολης", απλά έχει επιλεγμένες "τσόντες" από τις άπειρες που παίζουν στο διαδίκτυο και θα σου πρότεινα να δεις καμία να ξελαμπικάρεις γιατί εδώ δεν είναι Σουηδία και είναι γεγονός ότι για ζώο σε υπολογίζουν και σεξουαλικά σε κακοποιούν συνέχεια.

Και μην ανησυχείς το "μάτι" δεν πονάει ενώ αυτά που θα έρθουν μάλλον θα πονέσουν γιατί είμαστε ακόμα στα προκαταρκτικά ...

Φιλικά
Lost Dog Admin.

Blogger Widgets