Παρουσιάστε το blog σας στα top blogs

Παρουσιάστε το blog σας


Αγαπητοί φίλοι και συνταξιδιώτες !

Εάν επιθυμείτε να παρουσιάσουμε το ιστολόγιό σας 
στείλτε μας email στο nerokota.blogspot.com@gmail.com με θέμα  "παρουσίαση".

Εμείς θα επισκεφθούμε τη σελίδα σας  και εφόσον όλα είναι εντάξει, θα γίνουμε αναγνώστες σας, θα προσθέσουμε το ιστολόγιό σας στους καταλόγους μας και θα ετοιμάσουμε την παρουσίαση ενημερώνοντάς σας για τον χρόνο ανάρτησης.


Σε περίπτωση που το επιθυμείτε 
μπορείτε να γράψετε λίγα λόγια για το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, την σκέψη πίσω από την δημιουργία του, για τα θέλω του, για το βίωμά σας μέσα από αυτή την διαδικασία επικοινωνίας και έκφρασης.


Για να προσθέσετε το push button μας 
που δηλώνει ότι είστε μέλη της παρέας των top blogs προσθέστε την παρακάτω εικόνα με link nerokota.blogspot.com και ενημερώστε μας










177 σχόλια:

Blogger Δημήτρης Νίκογλου είπε...

Εn Arxikos Politis
Ειμαστε ενα blog που με το δικο του ματι κοιταει την πολιτικη την οικονομια και τον κοσμο γενικοτερα για την δικη σας ενημερωση με σοβαροτητα και ευθυνη...ευχαριστω πολυ
Dimitris Nikogloy

Ανώνυμος είπε...

η πεμπτουσία της ζωής, μέσα στην τέχνη αναπνέει, κι εμείς ξοπίσω να τρέχουμε να προλάβουμε τη βροχή...

κάπου εκεί βρίσκομαι κι εγώ!

Silenciosamente ouvindo... είπε...

Obrigada por se ter registado no meu blogue.
Espero que me visite muita vez.
Um grande abraço
Irene/Portugak

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Η Μοντέρνα Σταχτοπούτα είναι ένα γυναικείο blog-περιοδικό.. Ασχολείται με την μόδα,το styling,την ομορφιά,τo μακιγιαζ,διατροφή και υγεία..
Είναι αφιερωμένο στην σύγχρονη γυναίκα..
Ξεκίνησε πριν 2 μήνες περίπου και συνεχώς εξελίσσεται..
Δημιουργήθηκε από την ανάγκη που έχουμε όλες,να αισθανόμαστε αλλά και να δείχνουμε γυναίκες! Γι'αυτό προσπαθεί να συλλέγει συνεχώς πληροφορίες, να δείνει ιδέες και να εμπνέεται από ότι καινούργιο υπάρχει!

http://www.modernastaxtopouta.blogspot.com/

Dimos El Grec είπε...

To Thessaloniki - Barcelona είναι το Blog ενός Σαλονικιού για την Καταλωνία, την Μεγάλη Barça, την Ισπανία, το Ισπανικό Πρωτάθλημα, την Ιατρική, την Μουσική τα Ταξίδια κ.α.

http://thessaloniki-barcelona.blogspot.com

Braulio Pereira είπε...

obrigado por seguir-me

gosto que voltes

beijos!!

Ανώνυμος είπε...

Hello! Your site really interesting, especially the pictures I really love and see the movies,
I recently came across your blog and have been watching movie and looking pictures along. I thought I would leave my first comment.
I don’t know what to say except that I have enjoyed your web blog. Nice blog. I will keep visiting this blog very often. You have a good job. Could you share to allow me exchange links your blog I happy put your blog in my blog list? Here ishttp://phnomthmey.blogspot.com/ and you please put my blog to your blog list if you don’t mind me. I do hope you will be kind to
do what I request. Thank you so much for your sharing to me.

pandelees karagiann είπε...

ξεχωριστες αναρτησεις για νεους bloggers ! Νεες ιδεες και νεα κολπα για ομορφα blogs....pan de lees:
http://www.egioparalia.blogspot.com/
...η πιο ευκολα....
aigio.tk
ετσι απλα !!!

musiColors είπε...

Τα ωραιότερα blogs λοιπόν:

Αν και είναι λίγο έως πολύ υποκειμενικό αυτό, ορίστε και το δικό μου: musiColors και φυσικά ξεκίνησε απ’ την αγάπη μου για τη μουσική!!!

Το πλέον ιδιαίτερο όμως κι όμορφο που έχω δει ποτέ και νομίζω πως πρέπει να βάλετε είναι αυτό εδώ του: kittaro…

Ευχαριστώ.

lourdi lourdaki είπε...

Απλά..ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΙΔΕΩΝ!
Σας εύχομαι τα καλύτερα!

caeser είπε...

To "ταξι-δάκια ...σε κίτρινο φόντο!" είναι ένα μπλογκ που περιγράφει τα αστεία, άτυχα, ανισσόροπα και περίεργα στιγμιότυπα της αθηναϊκής φρενίτιδας, μέσα από ένα ΤΑΞΙ...
(http://taxi-dakia.blogspot.com/)

Ευχαριστώ!

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

Ότι αγαπώ, ότι με κάνει να ταξιδεύω, ότι αγγίζει την ψυχή μου καταγράφεται στα ποιήματά μου. Αυτά μοιράζομαι μαζί σας.

http://lyhnoskeomenos.blogspot.com/

ευχαριστώ πολύ!

Άναυδος είπε...

"Άναυδος blog" o-anavdos.blogspot.com

Μπράβο. Είσαι η αιτία που σκέφτηκα ότι δεν είχαμε στην σελίδα κάποιο about και με την ευκαιρία της απάντησης σε αυτή σου την ανάρτηση, το συντάσσω τώρα. Θα το αναρτήσουμε και εκεί.
Το κείμενο που προκύπτει είναι μεγαλούτσικο, για αυτό, τόνισα τις ενότητες για να εντοπίσει κανείς αυτήν που θέλει, ή να το διαβάσει επιγραμματικά, δλδ σύνολο 5-6 γραμμές.
Λοιπόν.

Το "Άναυδος blog", με τις εκτός δικτύου ορολογίες θα το λέγαμε "Ποικίλης ύλης".
Όμως, με τις νέες συνθήκες που εισάγει το δίκτυο, αυτό το "Ποικίλης ύλης" απέχει πολύ από ότι θα καταλάβαινε κάποιος μη σχετικός με το δίκτυο.

Το δικό μας blog έχει την κύρια βαρύτητα σε τρεις κατευθύνσεις.
Συνεχή, δυναμική ροή άμεσων ειδήσεων.
Σε αυτό διαφέρει θετικά από τα περισσότερα ειδησεογραφικά blogs γιατί ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανατρέχει προς τα πίσω σελίδες επί σελίδων φορτωμένων με αναρτήσεις ειδήσεων οι οποίες συσσωρεύονται εν σειρά, στα περισσότερα, με ρυθμούς μια κάθε 5 έως 10 λεπτά. Εδώ είναι όλες μαζεμένες κατά τίτλους, ο χρήστης παίρνει μια συνολική εικόνα των τελευταίων 24 ωρών σε μια μόνο άποψη της οθόνης, και αν θέλει επιλέγει τίτλο για περισσότερα. Από την άλλη, και στο δικό μας blog, οι τίτλοι και οι ειδήσεις ενημερώνονται άμεσα από την στιγμή που θα εμφανιστούν στις πηγές (γνωστές ειδησεογραφικές σελίδες στο δίκτυο).

Δημόσιο Βήμα απόψεων, ή «ο Τοίχος» όπως το λέμε.
Εκεί μπορεί να στείλει κείμενο για ανάρτηση οποιοσδήποτε (και εννοώ ο-π-ο-ι-ο-σ-δ-ή-π-ο-τ-ε) και για οτιδήποτε. Δεν έχει σημασία αν έχει διαφορετικές, έως και ακραία διαφορετικές, πολιτικές απόψεις από εμάς. Δεν έχει σημασία αν πραγματεύεται ένα θέμα που για τα δικά μας γούστα είναι αδιάφορο ή αστείο, πχ «κέντημα» ας πούμε. Δεν έχει σημασία αν το κείμενο έχει να κάνει ακόμη και προσωπικά με εμάς, πχ εναντίον μας, πρώτα θα δημοσιευτεί και μετά θα σχολιάσουμε από κάτω όπως οι άλλοι σχολιαστές. Οι μόνοι κανόνες που υπάρχουν είναι το κείμενο να ανήκει στον αποστολέα, και, να μην κινδυνεύει από αυτό με απαγόρευση ή κλείσιμο η σελίδα, τίποτε άλλο.

Ενιαία λειτουργικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με γνώμονα συγκεκριμένο προφίλ χρήστη.
Ο χρήστης που εξ αρχής καθορίσαμε σαν σκοπό είναι εκείνος που διαθέτει περίπου 15’ την ημέρα για μια συγκεντρωτική σελίδα η οποία θα καλύπτει συγκεκριμένες καθημερινές ανάγκες του.
-- Θα θέλει να ρίξει μια εύκολα συνοπτική ματιά στις ειδήσεις που συνέβησαν από την προηγούμενη ενημέρωση του (συνήθως 24 ώρες), και αν τον ενδιαφέρει κάποια να έχει την δυνατότητα να επεκταθεί. Οι ειδήσεις αυτές, μάλιστα, στην εποχή του δικτύου δεν μπορούν να είναι μόνο τις προηγούμενης ημέρας, όπως στις εφημερίδες, πρέπει να είναι ή δυνατόν και της προηγούμενης ώρας. Για αυτό, όλο και περισσότερο τελευταία, πολύς κόσμος όχι μόνο έχει ενημερωθεί από τα blogs ακόμη και πριν τις ειδήσεις της TV, αλλά πολλές φορές όταν βλέπει την είδηση στην τηλεόραση ήδη ξέρει περισσότερα για το θέμα από όσα προλαβαίνει να πει ο δημοσιογράφος εκεί. Επιπλέον, ανάλογα και το blog, οι ειδήσεις στο δίκτυο είναι και συνδυασμός πολλών πηγών. Το «Άναυδος blog» καλύπτει όλα τα παραπάνω.
-- Θα τσεκάρει τον καιρό για το ραντεβού, την δουλειά, την βόλτα, ή και το ταξίδι ακόμη.
-- Θα ελέγξει για μια διαδρομή προς το σημείο που τον ενδιαφέρει. Στην ίδια πόλη για δυό γειτονιές πιο πέρα, έως μέχρι και την άλλη άκρη του κόσμου (στην κυριολεξία).

Άναυδος είπε...

-- Θα ρίξει και μια ματιά, πάντα χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται πολύ ανάμεσα σε σελίδες, ποιος γιορτάζει σήμερα, ποιος γιορτάζει αύριο («να πάρω τηλέφωνο, γιορτάζει ο Μήτσος»).
-- Θέλει και ζώδια; Έχουμε και ζώδια.
-- Και αν έχει 5’ παραπάνω θα διαβάσει και ένα άρθρο, ή να σχολιάσει, εφόσον υπάρχει κάποια ανάρτηση, ή να στείλει και το δικό του κείμενο στο ίδιο δημόσιο βήμα, κάτι που δεν είχε σαν δυνατότητα «έκφρασης» στην προ δικτύου-blogging εποχή.
-- Τέλος, μια μέρα ακούει για ένα ξαφνικό γεγονός που έγινε πριν μια ώρα, ή ακόμη και για ένα σεισμό. Θα μπει πάλι στο «Άναυδος blog» και θα τσεκάρει τις ειδήσεις ή τον ενημερωμένο χάρτη σεισμών.

Ποιοι είμαστε.
Είμαστε μια ομάδα 9 χρηστών-φίλων, που μαζεύτηκε σταδιακά. Για την ακρίβεια σταδιακά αρχίσαμε να "στρωνόμαστε" στην δουλειά ο ένας μετά τον άλλο από όταν πριν κανα χρόνο άνοιξα μόνος μου το ομώνυμο blog έχοντας ένα κίνητρο τότε, ενώ οι άλλοι ήταν απρόθυμοι ακόμη.

Το "Άναυδος", εξ αρχής, είχε περίπου την μορφή και τον χαρακτήρα που έχει τώρα αλλά από ένα σημείο και μετά, είτε για να βελτιωθεί είτε για να ασχοληθεί κανείς σε βαθμό που να έχει αποτέλεσμα, ήταν αδύνατον η δουλειά να γίνεται από ένα άτομο. Έτσι, τώρα, είμαι στην καθαυτή «ασχολία» του blogger, δλδ συντάκτης, σχολιαστής, και παράλληλα εκπροσωπώ την ομάδα, ενώ οι υπόλοιποι καλύπτουν διάφορους τομείς, πχ ανάγκες για μεμονωμένα Γραφικά ή για τις κατά καιρούς καμπάνιες κοινωνικού ή πολιτικού περιεχομένου. Συνεχείς ανάγκες σε διάφορες φωτό και την επεξεργασία τους. Σχεδιασμού και συντήρησης της σελίδας. Κώδικα λογισμικού, πολύ κώδικα, κι άλλο κώδικα. Παρακολούθηση εν γένει του δικτύου για μια έστω σχετική εικόνα του «τι τρέχει». Διατήρηση επαφών. Συνεχή παρακολούθηση της επικαιρότητας, ώστε να υπάρχει καλή αντίληψη για μια αξιοπρεπή ενδεχόμενη άποψη. Και βάλε, και βάλε, πολλά.

Ανώνυμος είπε...

When you aim for the perfection, you discover it's a moving target..
Καλες Γιορτες!!!!!

oallosmoueaftos είπε...

Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκρισή σας και τα λόγια σας!
Όπως έχετε ήδη δει, οι παρουσιάσεις έχουν ξεκινήσει κατά σειρά αποστολής τους.
Κάθε ένα blog που ανοίγουμε, μας ανοίγει και έναν δικό του κόσμο.
Κάθε σχόλιο, κάτι μας λέει.
:)

obelix είπε...

cogito ergo sum

http://obelix7.blogspot.com/

Dimitra είπε...

Καλησπερα κι απο μενα!
Είμαι η Δήμητρα και πριν από λίγους μήνες δημιούργησα το blog μου "3 Τimes..." http://every3times.blogspot.com/ λόγω της αγάπης μου για τον κινηματογραφο.
Εκεί μπορεί κανείς να διαβάσει για καινούργιες, αλλά και παλιές ταινίες. Το blog μου είναι μια προσωπική θέαση (κριτική) των ταινιών αυτών.

MetalDefianceProductions είπε...

θα ηταν καλυτερα για μενα να πειτε την γνωμη σας για τον πανθηρα εσεις.επισκεψεις δεκτες ολο το 24 ωρο...στοιχημ για παιχνιδι και οχι τζογο,μουσικη,αποψεις,ωραιες γυναικες και αλλα διαφορα!

σοφια ντεπ❊ είπε...

ola t nea tou Johnny depp kai oxi mono exei t pada apo eikones k plirofories...oti 4axnete gia ekinon egw eimai edw...bite sto www.johnnyde
http://johnnydeppgreece.blogspot.com/

ღ oneiremataღ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ღ oneiremataღ είπε...

καλησπέρα σου, χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία, αισιοδοξία κι αγάπη!!
ζήλεψα κι είπα να παρουσιάσω κι εγώ το δικό μου μπλογκ -σχετικά νέα στη μπλογκόσφαιρα μόλις 6 μήνες τώρα-... κι ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνεις μέσα απ΄το δικό σου μπλογκ...

ღ oneiremata ღ

ღ Ανάμεσα σε σκέψεις και σ' ονείρατα, ακροβατώντας πάνω στο εύθραυστο φτερό της πεταλούδας...
πεταλουδίζοντας στην μεταμόρφωση, την αναγέννηση, την αναζωογόνηση...
αναζητώντας πνοή, φύσημα, ανάσα ζωντάνιας!!!!! ღ

ένα προσωπικό μπλογκ που φιλοξενεί μικρές εμπνεύσεις, ποιηματάκια, προσπάθειες έκφρασης και ρίμας, μουντζούρες στο χαρτάκι σκέψεις δικές μου, αλλά και @φίλων, και φυσικά γνωστή ποίηση Ελλήνων και ξένων ποιητών...πολλές φορές και μελοποιημένες και εικονοποιημένες σκέψεις...

http://wwwoneirematayoulap-oneiremata.blogspot.com/

Sofia.g. είπε...

filmwardrobe.blogspot.com

Όχι μια ντουλάπα με ταινίες, ούτε μια ντουλάπα για ταινίες, αλλά μια ντουλάπα και πολλές ταινίες...Δηλαδή μόδα και κινηματογράφος. Δύο μεγάλοι έρωτες για μένα και ελπίζω σύντομα και για όλους εσάς...

Ανώνυμος είπε...

Το "Τίς Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών!" είναι ένα blog σχετικά με την Ορθόδοξη Πίστη. Εδώ θα βρείτε ωφέλιμα κείμενα, ορισμένα από τα άπειρα θαύματα της Ορθοδοξίας, πληροφορίες για σύγχρονους και παλαιότερους Αγίους και άλλα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν το blog στη διεύθυνση: http://tistheosmegas.blogspot.com/

Anoixtomualos είπε...

Ο Anoixtomualos είναι blog γενικού ενδιαφέροντος! Ότι μας αρέσει, μας εντυπωσιάζει, μας χαλάει η θέλουμε να ξέρουμε είναι εδώ!Στον Ανοιχτόμυαλο δεν κρυβόμαστε, έχουμε ανοιχτή σκέψη και γελάμε πολύ!Και φυσικά, όποιος επιθυμεί και δεν είναι "κολλημένος", μπορεί να γίνει συντάκτης και ενεργό μέλος στην παρέα μας!!!

Nobilis είπε...

Το Χαμομηλάκι είναι ένα blog που αγωνίζεται ενάντια στην κακοποίηση του παιδιού και γενικά με ότι αφορά το Παιδί και το Πράσινο Χαμομηλάκι είναι το οικολογικό αδερφάκι του.

Αν τα κρίνετε χρήσιμα βάλτε τα σε μια γωνίτσα :-)

Χρόνια σας Πολλά.


Σας ευχαριστούμε

Heel Me είπε...

To Heel Me http://heelingme.blogspot.com/ ασχολείται κατά κύριο λόγο με ότι αφορά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και γενικότερα τη μόδα.

Θα βρείτε sites για online αγορές, προτάσεις και συμβουλές για φροντίδα των υποδημάτων, αλλά και των άκρων σας.

Ανώνυμος είπε...

Το Greek Open Science (GOS) είναι ένα ιστολόγιο που έχει σαν σκοπό την προβολή ειδήσεων, άρθρων και ιστοσελίδων που σχετίζονται με την ελεύθερη διακίνηση των επιστημονικών ιδεών.

Πιο συγκεκριμένα, τα άρθρα έχουν να κάνουν με επιστημονικές δημοσιεύσεις (είτε σε περιοδικά είτε σε ηλεκτρονική μορφή), διαλέξεις, βιβλία και ό,τι άλλο υλικό είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, χωρίς την απαίτηση συνδρομής.

Mitsobo είπε...

BARTDRIVER κόμιξ, κόμιξ,κόμιξ, ψηφιακά σχέδια και άλλα.
MITSOBO-SATIRA Γελοιογραφίες πολιτική σάτιρα.

kittaro είπε...

Ένας αιθεροβάμων, έφηβος, εκκολαπτόμενος κυβερνοαρμενιστής, νομίζω πως είμαι κι εγώ, που μου αρέσει απλά να έχω απρόσκοπτη περιδιάβαση στο σύμπαν των ιδεών μου... στην αχλή του μικρόκοσμου αυτού… κι ενίοτε να τις καταγράφω... kittaro...

Καλή συνέχεια, σας ευχαριστώ θερμά!

Elina είπε...

Ενα ακομη μπλογκ για το αγαπημενο μας χομπυ το scrapbooking, με τις φιλοτιμες προσπάθειές μου παρά την παντελή έλλειψη υλικών και γνωσεων, ειδικα στην επαρχεια... Ας ειναι καλά το διαδικτυο και το blogging!!!

Βανέσσα Mαρκ. είπε...

Είμαι δασκάλα και διατηρώ ένα εκπαιδευτικό blog με πλούσια εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά θέματα για μικρούς και μεγάλους!!!!Ρίξτε μια μάτια!!!Περιμένω τα σχόλιά σας!
Πολύ έξυπνη ιδέα η συγκέντρωση των blogs ανά κατηγορία!Λείπει μόνο το εκπαιδευτικό κομμάτι.Μπράβο!

vandhmotiko.blogspot.com

Christiana ✾ Χριστιάνα είπε...

Συγχαρητήρια για την ιδέα σας!

Το Knitting my life ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και εξελίσσεται, όπως όλα...
Αυτό που μένει σταθερό είναι η οπτική γωνία : θετική στάση ζωής, χωρίς τάση διδακτική... Αυτό τουλάχιστον προσπαθώ και εύχομαι να το πετυχαίνω!
Γιατί "Πλέκοντας την Ζωή μου";;; Γιατί λατρεύω το πλέξιμο, είναι ένας τρόπος να βρίσκω τις ισορροπίες μου και να διοχετεύω τη δημιουργικότητά μου ...
Και γιατί όπως λέω και στην πρώτη μου ανάρτηση "Σαν ένα πλεκτό, θέλω να σκέφτομαι πως είναι η ζωή μου... Χαλαροί και λίγο άτσαλοι πόντοι στην αρχή μια και δεν έχω την εμπειρία να πλέκω στρωτά, καλύτεροι αργότερα και όσο πάει και τελειοποιούνται, με χρώματα που κατά καιρούς είναι τα αγαπημένα μου, ίσως και καμιά τρυπούλα εδώ κι εκεί, πόντος που μου ξέφυγε στο δικό του ταξίδι - δεν ήθελε να ακολουθήσει τους υπόλοιπους - με σχέδια ή σκέτο, φαρδαίνει (κι άλλοι πόντοι) ή στενεύει (αφαιρώ κάποιους) αλλά μόνο μεγαλώνει!!! Για ξήλωμα ούτε κουβέντα!!!
...
Το ωραίο με τα πλεκτά είναι ότι αρκεί να βάλεις τους πρώτους πόντους στην βελόνα σου.... Μετά το μυαλό σου μπορεί να ταξιδεύει και τα χέρια σου πάνε μόνα τους!
Διάλεξα τα χρώματα, τα σχέδια, και τώρα ήρθε η ώρα της έμπνευσης...., η ώρα που το μυαλό μπορεί να ταξιδέψει!
Με αγάπη"

Καλωσορίσατε στο http://knittingmylife.blogspot.com/

Alma Libre είπε...

Είμαι η Alma Libre, αρχικά ξεκίνησα αυτό τό blog μετά τήν περιπέτεια τής υγείας μου μέ τόν καρκίνο τού μαστού καί θέλωντας μέσα από μένα , τήν πορεία καί τίς εμπειρίες μου σχετικά μέ τήν ασθένεια , νά ευαισθητοποιήσω καί νά προτρέψω καί άλλες γυναίκες αλλά καί άντρες πού αγαπούν τίς γυναίκες ,νά μήν "αφήνωνται" ,γιατί η ασθένεια
αυτή δέν κάνει διακρίσεις .
ΣΤό blog μου θά βρείτε ιατρικά κείμενα ,πάντα υπογεγγραμένα πού σκοπό έχουν τήν ενημέρωση - πρόληψη μέ ανθρώπινη
έκφραση διατυπωμένα ,καθώς επίσης καί προσωπικές σκέψεις από χειρόγραφα κέιμενα μέ "πινελιές" λογοτεχνίας καί
ποίησης , τά οποία μέ αγάπη μοιράζομαι μαζί σας .


Συγχαρητήρια για την ιδέα σας καί γιά τήν πρόσπάθια σας !!


Σάς ευχαριστώ πολύ .


http://almolibro.blogspot.com/

Gee Pontius είπε...

Κάπου στην διαδρομή μου προέκυψε η ανάγκη της ποίησης σαν εργαλείο για άλλες δουλειές και μια διαπίστωση ότι το ρεύμα των νέων δημιουργών απείχε πολύ πλέον από τις δικές μου θεωρήσεις περί ποίησης και δεν μπορούσε να με καλύψει.
Κάπως έτσι προέκυψε η ποιηματοποίηση στο :
www.gpointspoetry.blogspot.com

Μαρία Δριμή είπε...

Καταπληκτική η προσπάθειά σας! Μόλις σήμερα είδα ετούτο το καταπληκτικό blog-υπόμνημα.

Το δικό μου blog, Liquid days (http://liquiddaysgr.blogspot.com) υπάρχει περισσότερο από τρία χρόνια. Φιλοξενεί κείμενα δικά μου, καθώς και άλλα που....θα ήθελα να είχα γράψει εγώ.

Σπεύδω να βάλω το link σας στο blog μου.

ifigenia είπε...

Γειά κι απο μένα!
το blog μου fenia accessories, είναι ένα νέο blog, μιας και πολύ πρόσφατα ανακάλυψα το πόσο μ'αρέσει να φτιάχνω κοσμήματα και κόλλησα! (περιττό να πω πως αν δεν υπήρχαν τόσα υπέροχα μπλογκς με χειροτεχνίες δεν θα είχα σκεφτεί καν να μπω στη διαδικασία).

καλή συνέχεια!

Dimitris The Athens - Photographer είπε...

Dimitris the Athens | Photohunter
http://dimitristheathens.blogspot.com

-See u around- is a project that contains my pictures taken from different places around our world... This is a sample from this project introducing you the atmosphere, the abstract view of today's life on planet earth... Citizen's view......"Copyright © dimitris the athens

Enjoy...

Ανώνυμος είπε...

παρουσίαση του blog:

silena's poetry and more...

ένα blog ποίησης όπου η καρδιά και η έμπνευση έχουν τον πρώτο λόγο,

ποίηση ή αλλιώς
συμπυκνωμένο συναίσθημα μέσα σε λίγες λέξεις

γιατί η δύναμη των λέξεων
είναι τόσο μεγάλη
όσο και η δύναμη των ονείρων μας..

Evi Avd. είπε...

Καλησπέρα σας,

δημιούργησα το blog thinkingonfilms πριν 2-3 μήνες, για ταινίες που αγαπώ και θα ήθελα να σας το παρουσιάσω...

www.thinkingonfilms.blogspot.com

Πρόκειται πιο πολύ για αυθόρμητες σκέψεις μετά την παρακολούθηση ενός φιλμ, οι οποίες διαθέτουν μια φωνή που επιθυμεί να ακουστεί και να επικοινωνήσει...

Εκφράζεται η ξεχωριστή απόχρωση του έργου που του επέτρεψε να κατοικήσει μέσα μου

Σας καλώ να προσφέρετε τη δική σας οπτική...

Ευχαριστώ

Ελισσάβετ Γεωργιάδη είπε...

Έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος σε μια ιδιωτική σχολή της Αθήνας (μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να περάσω στο Πανεπιστήμιο). Επειδή από μικρή μου άρεσε να ασχολούμαι με παιδιά πάντα ήθελα να το ακολουθήσω και σαν επάγγελμα. Έχω δουλέψει δύο χρόνια σε παιδικό σταθμό και τέσσερα χρόνια σε κατασκηνώσεις. Μετά γέννησα τις κόρες μου και αποσύρθηκα από την ενεργό δράση.


Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο και έχω στην κατοχή μου πολύ και ανεκμετάλλευτο υλικό από την εποχή που δούλευα με παιδιά.


Δημιούργησα αυτό το blog για μοιραστώ μαζί σας όχι μόνο τις γνώσεις μου αλλά και πολλά ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με ότι αφορά τα παιδιά μας!

http://mammael.blogspot.com/

fapes-mapes είπε...

Καλησπέρα,
στο http://fapes-mapes.blogspot.com
θα μπορέσει να μοιραστεί μαζί μου όποιος ταξιδεύει στον τεράστιο χώρο των ιστότοπων θέματα που αντλώ απο την επικαιρότητα, εργσιακά θέματα, προσωπικές απόψεις για όλα όσα μας απασχολούν ώς άτομα και ως κοινωνικό σύνολο.

Πιστεύω πως στις πάνω απο 1050 αναρτήσεις θα βρείτε πολλά που ίσως σας ενδιαφέρουν.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

http://fapes-mapes.blogspot.com

Skatomourhs είπε...

http://tohellre.blogspot.com/
To tohellre είναι ένα νέο blog που πρωτοτυπεί στον Ελλαδικό χώρο! Εδώ μπορείς να αισχρολογήσεις μέχρι αηδίας... να βγάλεις τα εσώψυχά σου βρε αδερφέ! Να βρίσεις όποιον/α σε τσάντισε στην διάρκεια την ημέρας! Όπως επίσης μπορείς να διαβάσεις όμορφα θέματα και να παρακολουθήσεις Άγια Βίντεο ή να παίξεις χαρούμενα παιχνίδια! Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ευελπιστούμε πως με την πολύτιμη βοήθεια του Anoixtomualos.blogspot θα έχουμε τις τελικές πινελιές σε θεματολογία και design! Καλή μας αρχή!




Πως τα λέμε τα μαλακισμένα όμως ε;;;

lucozate είπε...

http://thrilos-ole.blogspot.com/
Απόλυτα ερυθρόλευκο blog, με απόψεις και νεα για τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Philip Winter είπε...

http://cinema-paradis143.blogspot.com/

Μηπως ειναι δυνατον να παρουσιασετε το blog μου χωρις να εχω γραψει κειμενο;

Philip Winter είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
alektor είπε...

anakalipsi.blogspot.com

Γιατί πολύ απλά,όποιος ψάχνει βρίσκει.Ειδήσεις,απόψεις,γνώμες.

ΜΑΡΙΒΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΟΥ είπε...

Γεια χαρα!

Η εμπνευση της ιδέας να φτιαξω ενα blog ηταν ο σκυλος μου! Ενα basset hound που τον λατρευω και ειναι ο καλύτερος μου φιλος.Δεν εχω ιδεα απο υπολογιστες και απο στησιμο blog η ιστοσελιδας, αλλα το "παλαιψα" και με τη βοηθεια καποιων εμπειρων blogers που γνωρισα εδω μεσα,εφτιαξα κατι που με ευχαριστει!! Ο ενας μαλιστα μου ειπε οτι ειμαι απο τους pure bloger γιατι δεν αναρτω συχνα!! Η μαλλον αναρτω οποτε εχω εμπνευση!!
Μετα απο λιγο καιρο σκεφτηκα να φτιαξω κι αλλο ενα blog για μενα! Για να μπαινω μεσα και να ξεκουραζομαι με αυτα που αγαπω και με ευχαριστουν!! Ακομα δεν ξερω πολλα πραγματα και σημειωτεον δεν γνωριζω και καλα αγγλικα! Οποτε αν εχω κανει και καμια γκαφα!! εχει γινει αθελα μου!!
Σας γραφω οχι γιατι θελω να κανω το blog μου γνωστο,απλα γιατι με αγγιξε μια φραση σας!! Να γνωριστουμε:-)Αλλωστε η θεματολογια του ενος blog μου μεν ειναι μαλλον αδιαφορη για να κατσει καποιος να με διαβασει και η θεματολογια του αλλου μου blog δε... ειναι μαλλον συνηθισμενη!!
Σας χαιρετω, ευχαριστω για την επισκεψη σας στο blogoσπιτο μου,καλη επιτυχια και καλη συνεχεια!!
Να'στε καλα:-)

SpIrToKoYto είπε...

πιό ποικίλο δεν γίνεται...
από πολιτική και οικονομία,έως μαγειρική και γέλιο...
( μετά την ανάγνωση,σερβίρονται καφές,γλυκά και φαγητό για να συνέλθετε...-:)))

anthivolon είπε...

To "anthivolon" είναι ένας χώρος αφιερωμένος στο χειροποίητο εικαστικό κόσμημα.
Χρωματιστές ημιπολύτιμες πέτρες και μέταλλα είναι τα υλικά που στα χέρια μου ζωντανεύουν και ζητούν να κλέψουν τις δικές σας ματιές θαυμασμού!!

Anastazzzia είπε...

Χαιρετώ κι εγώ την αξιόλογη προσπάθειά σας. Το βρήκα υπέροχο που συγκεντρώνονται όλα τα ιστολόγια, έτσι βοηθιόμαστε όλοι μας.
Για να μη φλυαρώ έχω φτιάξει κι εγώ με κόπους και βάσανα ένα εκπαιδευτικό ιστολόγιο. Θα περιμένω εντυπώσεις , σχόλια, ακόμη και διορθώσεις.
magikikimwlia.blogspot.com

Γεωργία Δρακάκη είπε...

Η σημασία των λέξεων για την πραγμάτωση των ονείρων. Η γραπτή εκπλήρωση μιας άλλης πραγματικότητας. Ουσιαστικά, άλλο ένα μπλογκ με ποιήματα, κειμενάκια, εικονίτσες...αλλά επειδή είναι το δικό μου κι επειδή μου δίνεται η ευκαιρία το προβάλλω. Νομίζω θα αρέσει σε αρκετούς.

Γεωργία Δρακάκη είπε...

Και, όπως πάντα, κάτι ξεχνάω. Α! Το blog. leksilewsi.blogspot.com

e είπε...

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθειά σας. Πραγματικά μου λύσατε τα χέρια...μιας και δε χρειάζεται να αναζητώ τα blog που με ενδιαφέρουν. Κι αυτό γιατί είναι όλα εδώ!!!
Κι εγώ λοιπόν....ένας οραματιστής με ένα φωτογραφικό φακό στο χέρι , έχω δημιουργήσει μια φωτογραφική γωνία...στην οποία παραθέτω και εκθέτω τις φωτογραφίες μου. Ερασιτέχνης μεν,αλλά φανατικός της όμορφης εικόνας.
Κίνητρό μου είναι η ανάγκη να αποδείξω και να δείξω στον κόσμο ότι υπάρχουν γύρω μας μικρά πράγματα, ασήμαντα, τα οποία είναι τόσο μεγάλα…οι γρήγοροι όμως ρυθμοί της ζωής δε μας αφήνουν να τα χαρούμε και να γεμίσουμε την ψυχή μας με αυτά. Δεν είναι μόνο το αίσθημα ρομαντισμού για την απλότητα της ζωής που δε χαιρόμαστε, ούτε η ανάγκη μου να αφήσω κάτι στον κόσμο που με οδηγεί να περνώ ώρες με μια φωτογραφική στο χέρι…είναι περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα στο τέλος μια ημέρας φωτογράφησης που με οδηγεί να χαμογελώ βλέποντας μια ολόκληρη ιστορία να πλάθεται και να ξεπετάγεται μόνο μέσα από τις εικόνες.

Το ιστολόγιο είναι:
http://skoutis.blogspot.com/

Περιμένω τα σχόλιά σας, τις διορθώσεις και ειλικρινά εύχομαι να σας ταξιδέψω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.
ΣΤΟ ANCHORAGE STREAM ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ.

Unknown είπε...

ΤΟ '' no tengo visa para la libertad '' ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΗΣΗ .

Makis Del είπε...

My Way (makdel82.blogspot.com) Επειδή σημασία έχει πάντα ο τρόπος, αποφάσισα πρωτίστως να γράφω για μενα με ένα τρόπο κατάδικό μου... Έτσι φτιάχτηκε το My Way... Προς θεού δεν είναι εγωιστικό ούτε προσωποκεντρικό... Σκέφτομαι μόνο πως ο τρόπος σε κάνει να διαφέρεις... Προσπαθώ λοιπον...

Avenida con Poemas είπε...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ Η ''AVENIDA CON POEMAS''EINAI ENA BLOG ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ .

Aurangel είπε...

Παρουσίαση Ιστολογίου
Σας εύχομαι μία φωτεινή καλημέρα!
Το ιστολόγιο Aurangel (http://www.aurangel-auraofanangel.blogspot.com/), δημιουργήθηκε για να ρίξει φως σε σκοτεινά κομμάτια που αφορούν την ύπαρξη της ψυχής, μέσα από ανεξήγητα φαινόμενα που παρουσιάζονται κατά καιρούς στην ζωή μίας ανθρώπινης οντότητας και δεν έχει το θάρρος να τα θίξει, να τα αναλύσει ή να ανακαλύψει μία επιμέρους αλήθεια πίσω από γεγονότα που διαδραματίζονται στην καθημερινότητα. Με όχημα την αλήθεια, την ευαισθησία αλλά και την μυθοπλασία επινοούνται ιστορίες προς γνώση και αντικείμενο συζήτησης του ανθρώπου με το υποσυνείδητό του και τους φύλακες αγγέλους που εξελίσσουν την ύπαρξη του!
Για όποιον το επισκεφθεί από εδώ και στο εξής, του εύχομαι να βιώσει μία υπέροχη διαδρομή στον εσωτερικό του κόσμο.
Καλό ταξίδι!
Ευχαριστώ από καρδιάς

http://www.aurangel-auraofanangel.blogspot.com/

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ Ο ΣΚΡΟΥΤΖΑΚΟS O JKOK.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ -ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ:
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ,ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ,ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ,ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ Η ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Α!!!!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Παντελης Αναστασοπουλος είπε...

katsikipardalo.blogspot.com
ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ!
11.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!

nikiloy είπε...

Παρουσίαση
Καλημέρα. Έχω δημιουργήσει δύο blogs.
Το πρώτο ονομάζεται "Όμορφος κόσμος, μαγικός" με διεύθυνση www.aksioperierga.blogspot.com". Σε αυτό παρουσιάζω τον πλανήτη μας. Ό,τι υπάρχει στον πλανήτη και είναι αξιοπερίεργο, αξιοθέατο, παράξενο, ανεξήγητο. Ζώα, φυτά, τοποθεσίες, φαινόμενα, φωτογραφίες, βίντεο έχουν τη θέση τους στο blog αυτό. Όλα αυτά προκύπτουν από επίμονη και πολύωρη περιήγηση στο διαδίκτυο.
Το δεύτερο blog το έχω ονομάσει "'Οποιος ξεχνάει χάνεται, ραγίζει όποιος θυμάται" και η διεύθυνση του είναι "nikiloy.pblogs.gr". Είναι προσωπικό blog, στο οποίο ασχολούμαι με τη μουσική κυρίως, αλλά και με ταινίες, ποίηση, αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Danai είπε...

Το blog "Still got the blues"

savewriting.blogspot.com


Απόψεις, σκόρπιες σκέψεις, συναισθήματα, μικροί καθημερινοί απολογισμοί. Γραφή άλλοτε ημερολογιακή, άλλοτε ποιητική, άλλοτε προφορική σχεδόν -μεταβαλλόμενη όσο συχνά μεταβάλλονται οι ανάγκες έκφρασης μέσω της γραφής. Η λυτρωτική λειτουργία της γραφής, η ανάλαφρη ή η πιο βαθιά, πάντως η κατά περίπτωση αληθινή.

nikiloy είπε...

Επανέρχομαι σχετικά με την παρουσίαση των blogs μου, για ότι μου ζητήσατε με το μήνυμά σας.

Diomidis είπε...

diomidis music

probably the most ...erratic music blog you have ever seen!

http://diomidis69.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας,

το Lost Dog (Anal movies) είναι ένα blog από Ελλάδα (Αθήνα) και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Εδώ θα βείτε μια επιλογή ταινιών, καινούριων και παλιών, που οι περισσότερες ανήκουν στην κατηγορία (Anal Sex).
Πιστεύω ότι θα σας αρέσουν οι επιλογές των ταινιών όσο και σε εμάς. Δεν θας σας κουράσουμε με σχολιασμούς και κείμενα. Η σελίδα έχει σαν σκοπό να σας διασκεδάσει με ταινίες που είδαμε και μας άρεσαν.
Επίσης θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα Blog List που θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε σε άλλα blogs με ερωτικό περιεχόμενο κυρίως.

Καλή διασκέδαση
η ομάδα του Lost Dog.

http://lostdogxxx.blogspot.com/

Unknown είπε...

Το mepareitsa είναι ένα καθημερινά ανανεωμένο blog που ασχολείται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με θέματα ομορφιάς,μακιγιάζ,διατροφής,υγείας και ευεξίας . Επιπλέον σας ενημερώνουμε για θέματα της showbiz,για ταινίες,μουσική,νέα του Hollywood,για τους αγαπημένους μας celebrities και πολλά άλλα..Είναι κατα κύριο λόγο ένα γυναικείο blog που στόχο του έχει να ψυχαγωγεί και να ενημερώνει..Ξεκίνησε πριν 2 μήνες και συνεχώς εξελίσσεται!!

Ελπίζουμε να σας αρέσει...

mepareitsa.blogspot.com

Nostalgos είπε...

Άνεμος περιπλάνησης έφερε το σκαρί της "Αστραπής" και στον δικό σας όρμο μια Καλησπέρα θε να πω, Καλή Αποκριά...
"Αστραπή"...Σκέψεις και συναισθήματα, κέρασμα στον ταξιδιώτη...
"Σκεψεις

Νύχτα τρίτης και μια παρόρμηση μηχανικά με οδήγησε σε αυτό εδώ το εγχείρημα, ένας χώρος που θα φιλοξενεί κάθε μου σκέψη κι εσωτερική ανάγκη να αποτυπώνω τα κάθε λογής ερεθίσματα που με κεντρίζουν κατά την ημερησία περιπλάνησή μου στον κόσμο... Το ταξίδι στον λόγο μοναχικό στην αρχή με προσδοκία την συνάντηση πιθανών συνοδοιπόρων...Δεμένη κόκκινη κλωστούλα στον δείκτη, σαν υπενθύμιση και γούρι, μια ρουφηξιά ταμπάκου κι ένας νοητός αναστεναγμός -κάθε καινούρια αρχή έχει το φτερούγισμα του αγνώστου- ώσπου τα τρεμάμενα βηματάκια να αρχίζουν την πορεία τους μέχρι να γίνουν σταθερά, αργά ίσως βήματα.
Το που θα καταλήξει αυτό κανείς δεν ξέρει ακόμα, αλλά γμτ έχει μια απίστευτη γοητεία η πρόκληση για κάθε νέο μονοπάτι...Πάμε λοιπόν....."
http://pariskostas.blogspot.com/

Τυπο-θραύστης είπε...

Stavrovelonies (stavrovelonia.blogspot.com)
... ό,τι διαβάζω και νομίζω ότι μπορεί να ενδιαφέρει, ανεβαίνει ...
... θα το χαρακτήριζα "πολιτικό" μπλογκ ...
---
Stavrovelonia
(stavrochoros.pblogs.gr)
... το πρώτο μπλογκ μου ...
... πολιτικός ιστοχώρος, χωρίς εισαγωγικά ...
... έρρωσο ...

...

ΜΙΚΡΟΥΛΙ είπε...

Πρόκειται να γίνετε μαμά.Είτε το σχεδιάζατε από πάντα είτε προέκυψε ξαφνικά,το πιθανότερο είναι να σας κατακλύζουν αμέτρητα συναισθήματα:δέος,χαρά,έφαψη,σύγχυση.Η ζωή ξαφνικά σας φαίνεται πιο πλούσια από όσο είχατε φανταστεί ποτέ.Ταυτόχρονα όμως νιώθετε αγχωμένη και προστατευτική.Θα μπορέσετε να φανείτε αντάξια των αναγκών του παιδιού σας?Ελπίζω οι πληροφορίες ,συμβουλές ,τακτικές να μας δώσουν ιδέες για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κάνουν μια καλή αρχή στην ζωή τους.
Με λένε Φλώρα και είμαι μητέρα σε δύο πανέμορφα παιδιά.Στον Δημήτρη 10 χρονών(δεν είμαι η βιολογική του μητέρα)όπου τον μεγαλώνω από τεσσάρων χρονών και στην Γαριφαλλιά 2 χρονών.Το μπλοκάκι αυτό είναι αφιερωμένο στον μεγάλο μου γιο Δημήτρη...........γιατί μάνα δεν είναι όποια γεννάει αλλά όποια μεγαλώνει στην μικρή μου νεράιδα και σε δύο ψυχές που δεν πρόλαβα να τις κρατήσω στην αγκαλιά μου..............
http://moms-dads.blogspot.com/

marilise είπε...

ενας χρόνος MARILISE , συγκερασμός τριών ονομάτων , φαντασίας ,σκέψης , δημιουργίας ,
χαμόγελων , μαγειρικής αναμνήσεων , κατασκευών , ένα ταξίδι στο όνειρο με υπερόχους συνταξιδιώτες

K. είπε...

http://vk-kon.blogspot.com/
"Le Fabuleux Destin De Moi"
Δε θα πω πολλά. Μπείτε και θα καταλάβετε.
xxx
K.

Προεδρος είπε...

To μπλογκ μας αφορά θέματα της ομάδας ποδοσφαιρου 5χ5 relax fc το τμήμα πεζοπορικού ομίλου που τηρεί και θέματα γενικού ενδιαφέροντος κυρίως πολιτιστικα τοπικού χαρακτήρα
http://www.relaxfc.com/
Φοβερό μπλογκ

alfred είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
alfred είπε...

http://soulbangbang.blogspot.com/

music blog
style: soul-funk-jazz-electronica-house-lounge

Tante Kiki είπε...

Καλησπέρα κι από μένα! Το Tante Kiki είναι ένα νεογέννητο blog, μόλις 2 μηνών. Γεννήθηκε από αγάπη για τα γαστρονομικά ταξίδια, της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής αλλά και τις δύο μικρές μου ανιψιές. Μου άρεσε, εδώ και πολλά χρόνια να μαζεύω συνταγές και τώρα πια, ήρθε η ώρα να τις δοκιμάσω... νομίζω ότι θα πειραματίζομαι στη κουζίνα μέχρι τελικής πτώσεως!:)Λατρεύω αυτά τα πειράματα και αν θέλετε ελάτε να φτιάξουμε μαζί γλυκά και φαγητά,καθημερινά ή πιο gourmet!!!

Ελισσάβετ Γεωργιάδη είπε...

Σήμερα θα σας παρουσιάσω το ιστολόγιο μιας πολύ καλής φίλης που λατρεύει, όπως κι εγώ, τα βιβλία.

Booklover

Καλώς ήρθατε στο καινούριο μου ιστολόγιο! Πάντα μου άρεσαν τα βιβλία, πάντα διάβαζα πολλά βιβλία, πάντα ήθελα να δουλέψω σε βιβλιοθήκη! Λόγω της αγάπης μου λοιπόν στα βιβλία, έφτιαξα ένα ιστολόγιο όπου θα ενημερωνόμαστε για τις καινούριες κυκλοφορίες, για βιβλία που έχουμε διαβάσει και μας άρεσαν ή και όχι και άλλα πολλά!

Ελπίζω να σας αρέσει και να συμμετέχεται και εσείς από την μεριά σας, προτείνοντάς μας βιβλία άξια διαβάσματος!

Καλή μας ...ανάγνωση!

Κάλλη

http://agapotabiblia.blogspot.com/

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

Εγώ δεν είμαι ποιητής
Στιχάκια για να γράφω
Ακούω τους χτύπους της καρδιάς
Κι εκείνους αντιγράφω…


http://www.nikitassoul.blogspot.com/

Cfu είπε...

πολυ καλη ιδεα αυτη παιδια
μπραβο σας,ειναι κατι το διαφορετικο!!!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Είμαι μια χαζομαμά και έχω φτιάξει το blog http://istoriestismamas.blogspot.com και γράφω πως είναι η ζωη μας από τότε που ήρθε το παιδί μας.

Ιωάννης Κ. είπε...

Hello!!
Καλή δουλειά παιδιά και μπόλικο μεράκι.
Το δικό μου blog έχει να κάνει με την παρουσίαση και την διάθεση “Δωρεάν” και μόνο προγραμμάτων και την λύση προβλημάτων για PC.
http://freeexpressiongr.blogspot.com/

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Θεωρώ πολύ σημαντικό το blog σας, μέσω του οποίου γνώρισα σημαντικά blogs επίσης.
Σας έστειλα τη δική μου παρουσίαση στο μέιλ.

Καλό Βράδυ και Χρόνια Πολλά γαι τη σημερινή Μεγάλη Μέρα!

Kalli Kent είπε...

Επειδή κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην ομορφιά.
Επειδή κάθε γυναίκα πρέπει να είναι ανεξάρτητη.
Ελάτε στον όμορφο κόσμο της Avon!
Είμαστε εδώ, για να λύσουμε κάθε απορίας σας. Να
σας πρωτείνουμε την καλύτερη περιποίηση στην πιό
προσιτή τιμή!
Δώρα, Κληρώσεις, Προσφορές από Συνεργάτες μας.

http://cosmeticsavon.blogspot.com/

Kalli Kent είπε...

Σας καλωσορίζω σε αυτό το μπλοκ με την ελπίδα να μοιραστούμε
όλες και όλοι τις εμπειρίες μας σε αυτό που θεωρείτε "ταμπού", την επιλόχεια κατάθλιψη!

Με λένε Κάλλη, από το Καλλιόπη, (σαν την γιαγιά μου την Καλλιόπη χιχιχιχι). Αυτό το μπλοκ δημιουργήθηκε μετά από παρότρυνση της φίλης μου Mamma El, λόγω & προσωπικής εμπειρίας, την οποία έχω καταθέσει στο μπλοκ μου. Αν & δυστακτική στην αρχή, τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν καλή κίνηση. Ακόμη & μία μανούλα εάν βοηθηθεί από αυτά που θα διαβάσει, τότε έχουμε κάνει κάτι!
Το μπλοκ δεν είναι μόνο για τα άσχημα ψυχολογικά που περνάμε κατά καιρούς, ή δημοσκοπήσεις & έρευνες (τις οποίες δεν πάω καθόλου όμως) αλλά & πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε δημιουργηκά τον χρόνο μας κάνοντάς το ευχάριστα. Είτε μόνες μας (γιατί δεν ήμαστε μόνο μανούλες), είτε μαζί με την οικογένειά μας. Επίσης, τί μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση. Επειδή είμαστε πολλές & διαφορετικές, θα ήταν χρήσιμο να μοιραστούμε το τί αρέσει στην κάθε μία από εμάς. Η διαφορετικότητα μας φέρνει πιό κοντά από όσο νομίζουμε.
Για όλες τις μαμάδες, λοιπόν, που έχουν περάσει από αυτήν την δοκιμασία! Ας πούμε όλοι την εμπειρία μας για να βοηθήσουμε κάποια άλλη!
Να θυμάστε δεν είναι κανείς μόνος του!! Να χαμογελάτε!!
http://epiloxeiakatathlipsi.blogspot.com

kaiafas είπε...

Http://goladas.blogspot.com
To blog Γκολαντιές ευχαρστει όλους τους συνοδοιπόρους και συνταξαδιωτες ,πρωτίστως δε το top blogs για την αναδειξη της δουλειάς μας.

Top blogs είπε...

Αγαπητέ μας φίλε kaiafa σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!
Ήταν μεγάλη μας ευχαρίστηση να παρουσιάσουμε το ιστολόγιό σου, όπως και τα ιστολόγια όλων των φίλων που βρίσκονται εδώ!

Να είσαι όλοι καλά :)

Freeware-tools.net είπε...

Δωρεάν λογισμικό - Παιχνίδια - Blogger Tips

Το Freeware-tools.net είναι μια ιστοσελίδα η οποία θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε και να χρησιμοποιήσετε κάποιες εφαρμογές που θα κάνουν την ζωή σας ποιο εύκολη σε διάφορες καθημερινές εργασίες σας πάνω στον υπολογιστή.
Υπάρχει Ελληνική περιγραφή για κάθε εφαρμογή που δημοσιεύεται ενώ όλες οι εφαρμογές είναι πλήρες, ελεγμένες και καθαρές από ιούς και spywares.

http://www.freeware-tools.net

sweetcase είπε...

http://mysweetcase.blogspot.com/
sweetcase...ένα ταξίδι στην ευτυχία. Mια βαλίτσα γεμάτη χαρούμενα ρομαντικά ρούχα και αξεσουάρ, με έμφαση στις μικρές λεπτομέριες που κάνουν την καθημερινότητα μας μια γλυκιά υπόθεση.

Sugar flowers creations είπε...

Ειμαι Η Νίκη Λαμπρινού και ασχολούμαι με διακοσμητική ζαχαροπλαστική Στο blog μου Sugar flowers Creations Θα δείτε πολλές χειροποίητες δημιουργίες απο ζαχαρόπαστα, συνταγές και οδηγίες
για "γλυκές' κατασκευές

THOMAS είπε...

Kαλησπερα,ειμαι νεος μπλογκερ και το ιστολογιο μου απευθυνεται σε χομπιστες σπανιων ειδων φασιανων και πουλια ανα των κοσμο.Ειμαι αναγνωστης σας και θα ηθελα την βοηθεια σας.Ευχαριστω!
THOMASBIRDS.BLOGSPOT.COM

Ioannis Panagiotopoulos PT, BSc, OEP Leader, IASTM είπε...

Τo prpanagiotopoulos.blogspot.com παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, και υπομονή να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...

Μάρα Μπαντουβάκη είπε...

Γειά σας κι από μένα!
Λοιπόν να πω κι εγώ λίγα λόγια για το blog μου το http://mylittlefairybook.blogspot.com/
Έφτιαξα αυτό το blog,για να αναρτήσω τα εφηβικά μου στιχάκια και ρητά από το λεύκωμά μου,επίσης μυστικά ομορφιάς,θέματα υγείας,ψυχολογίας και για να έχω κι εγώ τη δική μου γωνίτσα με τα αγαπημένα μου πράγματα!

Αυτό το blog είναι σαν το προσωπικό μου ημερολόγιο,δεν έχει εμπορικό-κερδοσκοπικό χαραχτήρα και τα άρθρα που έχω αναρτήσει είναι παρμένα από αξιόλογα sites και blogs με σκοπό μόνο την ενημέρωση.
Καλό σερφάρισμα σε όλους!!

Κλικ-ιστές Ελλάδας και Κύπρου είπε...

http://klikistes.blogspot.com/

Η ομάδα των Κλικ-ιστών απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε web-masters.

Σκοπό έχει το αμοιβαίο και ελεγχόμενο "κλικ" για την σημαντική αύξηση των κερδών μας.

Benikos place είπε...

http://aralik-sokak.blogspot.com/

http://samosdailyphoto.blogspot.com/

http://tomonopatimou.blogspot.com/

Unknown είπε...

http://newbornfashionistas.blogspot.com/

e-BeautyQueen είπε...

http://e-beautyqueen.blogspot.com/
e-BeautyQueen, ένα blog με θέμα την ομορφιά. Συμβουλές ομορφιάς, beauty tips, προτάσεις-αξιολογήσεις προϊόντων, κουίζ και δώρα!!!
H e-BeautyQueen βρίσκεται εδώ για να σας ενημερώνει, να σας προτείνει, να ακούει τα σχόλια σας και να απαντάει σε κάθε σας απορία μέσα από αυτό το blog.

Philip Winter είπε...

Ένα blog αμιγώς αφιερωμένο στον σκηνοθέτη, σεναριογράφο, ηθοποιό, μουσικό Emir Kusturica!

http://emirkusturicafanclub.blogspot.com/

D DOIN είπε...

Help - They Want Your Help

Ένα blog με σκοπό να βοηθήσει όσους συνανθρώπους μας χρειάζονται βοήθεια και δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν την έκκλησή τους άμεσα

http://theywantyourhelp.blogspot.com

D DOIN είπε...

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

INNOVATION AND TECHNOLOGY TRANSFER

http://greekinnovation.blogspot.com

D DOIN είπε...

ALL NEWS gr

Διαβάστε ταυτόχρονα, σε πραγματικό χρόνο, τα πρόσφατα νέα που δημοσιεύουν 101 δημοφιλή ελληνικά Ιστολόγια

http://allnewsgr.blogspot.com

ixasou είπε...

http://www.bourbouli8ras.blogspot.com/
Ενα blog με την αποψη ενος θεατη..οσο αντικειμενικη μπορει να ειναι...Θεματα που απασχολουν τον καθενα αλλα και προτασεις για εξοδο μεσα απο τα ματια οχι ενος κριτικου αλλα ενος θεατη

Έφη είπε...

Ένα blog που παρουσιάζει τα έργα που με πολλή αγάπη δημιουργεί η καλή μου νεραϊδούλα, Ιάνειρα!

Ανυπομονεί να σας γνωρίσει!

http://ianeiraspaintings.blogspot.com

ΕΥΑ είπε...

Ένα blog με ιδέες για τεχνοτροπίες σε τοίχους αλλά και διακοσμητικές ιδέες για το σπίτι σας.

Top blogs είπε...

@ ΕΥΑ

Αγαπητή μας φίλη
Αν επιθυμείτενα παρουσιάσουμε το ιστολόγιό σας θα πρέπει να μας στείλετε μαιλ στο nerokota.blogspot.com@gmail.com με θέμα Παρουσίαση.
Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ - Το blog για το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και όχι μόνο! Οι στόχοι του blog ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ είναι να παρέχει έγκυρη και επίκαιρη πληροφόρηση και να αναδεικνύει τις νέες ειδήσεις πολιτικής, τεχνολογίας, επιστήμης, μουσικής, κινηματογράφου, υγείας, διασκέδασης και πολλές ακόμα κατηγορίες ψυχαγωγίας και μόρφωσης. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: neakeratsiniou@gmail.com
http://neakeratsiniou.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Katapliktiki douleia paidia!

Seirios είπε...

"Εγώ γράφω κυρίως για να μοιράζομαι όσα σκέφτομαι και δεν πρόφτασα να ξεστομίσω…είναι συνήθως ένας διάλογος με τον ίδιο μου τον εαυτό. Τις περισσότερες φορές γράφω τις ανησυχίες μου, τις ελπίδες μου, την κούρασή μου. Άλλες στιγμές κρατάω συντροφιά στον εαυτό μου για να μην αισθάνεται μόνος, τον παρηγορώ όταν χρειαζόταν παρηγοριά, τον ακούω όσα κι αν είχε να μου πει, είμαι ο άνθρωπός μου!!! Είναι μια περίεργη «άσκηση» ψυχανάλυσης…αντί να κάθεσαι σε κάποιο ανάκλιντρο και να τα λες τις σκέψεις σου, κάθεσαι τις γράφεις…"

Διαβάστε περισσότερα: http://seiriopolis.blogspot.com/2010/02/blog-post_4752.html#ixzz1NX2y2Eb4

Θα χαρώ να σας υποδεχτώ στο σπιτικό μου...καλή συνέχεια! ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΣ

DJ's Guide είπε...

Ο απόλυτος οδηγός για dj's και λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικης....

http://djsguide.blogspot.com/

DO U LOVE HOUSE MUSIC????

LIAKOS είπε...

Εγω δεν ειμαι ποιητης! Ενας ελεεινος κ τρισαθλιος καταραμενος στιχος ειμαι κ τιποτ'αλλο... Βγαλμενος μεσ'απο'κεινα τ'αποκρυφα βιβλια των ξορκισμενων ονειρευτων! Διπλωματα εγω δεν εχω παρει, μητε βιβλια διαβασα πολλα... Στις ακρες των δακτυλων μου, μια πενα καταληγει. Παλια κ σκουριασμενη... Θαρρω πως ξερναει ακομα εκεινο το πηχτο κ μαυρο της κατραμι! Σ'ενα χαρτι, Φαιο χαρτι, γραμματα ζωγραφιζω. Λεξεις σας φτιαχνω νοητες, πλασμενες με το νου μου... Αλλες τους ειν'χρωματιστες, αλλες τους παλι μαυρες, αλλες λευκες, αλλες κενες κ αλλες διχως αρχη κ τελος! Αυτες ειναι οι λεξεις μου... Ειν'οι δικες μου οι λεξεις! Κομματια απο τα σπλαχνα μου, μεριδια της ψυχης μου... Βιτρινες δεν στολισα μ'αυτες, ουτε γιαλιστερες σελιδες! Σ'αυτες τους πρεπουν μοναχα, χαρτια αφορισμενα! Χαρτια βαμμενα βρωμιικα, ωχρα, αλικα ή γκριζα... Εκει μοναχα ζουν οι λεξεις μου! Εκει... Αλλιως αλλου πεθαινουν!

http://damnedpoetry.blogspot.com/

Νατάσα είπε...

Γεια σας και από εμένα. Το δικό μου blog είναι το www.neverland-natasa.blogspot.com. Όπως καταλαβαίνετε από μια πρώτη ματιά είναι αρκετά νεραιδένιο με μπόλικα θέματα της καθημερινότητάς μου, με συνταγές, ραπτική, ζωγραφική, με ελιξίρια ομορφιάς και κάποιες κατασκευές που θέλω να μοιράζομαι μαζί με άλλους ανθρώπους. Απευθύνομαι κυρίως σε αυτούς που τους αρέσει μια δόση παραμυθιού στη ζωή τους, κάτι για να ξεφεύγουμε τέλος πάντων από την ρουτίνα και τα προβλήματα. Ο τίτλος παραπέμπει σε ένα φανταστικό ταξίδι στη νεραιδοχώρα και όχι μόνο.... Μου αρέσουν πολύ οι νεραιδούλες και ο φανταστικός κόσμος τους.
Να είστε όλοι καλά - σας ευχαριστώ.

Hollywood movies mania είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
Θα ήθελα να σας παρουσιάσω το blog μου....Πρόκειται για ένα blog που αφορά τις ταινίες του Hollywood και όχι μόνο,τους θρυλικούς ηθοποιούς αλλά και τις θρυλικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησαν!Στο συγκεκριμένο blog θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διαβάσετε κριτικές ταινιών,αλλά και να διαβάσετε συνεντεύξεις από Έλληνες σκηνοθέτες καταξιωμένους στο χώρο τους αλλά και από Έλληνες ηθοποιούς!!!Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και τα τελευταία νέα από τα γυρίσματα των ταινίων που προσεχώς θα βρίσκονται στις κινηματογραφικές αίθουσες!!:))

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του blog μου είναι : http://hollywoodmoviesmania.blogspot.com/

katia είπε...

Για τις γυναίκες που ψάχνουν το σώμα τους,την εμφανισή τους,την ψυχή τους...για τους άντρες που δεν μας κατάλαβαν ποτέ...
Το gunaika.blogspot.com είναι ένα blog που ασχολείται με ψυχολογία,μόδα,υγεία,κοινωνικά,μακιγιάζ,ομορφιά και πάνω απ'όλα με τις καθημερινές σκέψεις μίας γυναίκας.
Σας καλωσορίζω στον κόσμο μου!
Katia

Unknown είπε...

Για να γεμίσουμε τη ζωή μας με χρώμα, λάμψη και ομορφιά!

Ένα ιστολόγιο που θέλει να μοιραστεί με τους αναγνώστες του τα υπέροχα προϊόντα της Σουηδικής εταιρείας Oriflame.

Αλλά και να δώσει συμβουλές σχετικές με την ομορφιά!

Καλώς σας βρήκαμε!

http://gelbeautycase.blogspot.com/

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

ΔΥΝΑΤΑ , ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

elena είπε...

Eνα blog γι αυτούς που αγαπούν τα ταξίδια και ψάχνουν συνεχώς αφορμές για να την κάνουν.... Όπως και εγώ...... Το καλύτερο ταξίδι είναι το αυθόρμητο, το να αρπάζεις την ευκαιρία, όποτε αυτή παρουσιάζεται. ‎"Ακόμα κι ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα" Κάντε το!!!!!

Unknown είπε...

!!!ΟΡΘΟΒΟΥΛΟΣ!!!
Ανεξάρτητη πατριωτική ενημέρωση. Ένα Βlog ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον διεθνισμό.

Thomas Gazis είπε...

"Αστρολογία με Α κεφαλαίο" λέγεται το ιστολόγιο που προτείνω. Αν και η Αστρολογία έχει κάνει διεθνώς τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα βρίσκεται πολύ πίσω. Στη χώρα μας έχει εξαπλωθεί μία ρηχή και "στείρα" αστρολογία κερδοφορίας. Προσωπικά ανήκω σε μία ρομαντική αλλά και δυναμική μειοψηφία Ελλήνων και Ελληνίδων που υποστηρίζουν - κόντρα σε ισχυρότατα συμφέροντα και αντιξοότητες - την Αστρολογία με παιδεία.

http://ifestion.blogspot.com/

Ιερόσυλος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ιερόσυλος είπε...

για τους λάτρεις του photoshop!

www.j-rous.blogspot.com

marykapsi είπε...

Θα ήθελα να αναφερθώ και γω στο blog μου που με τόση αγάπη έφτιαξα. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο μόδας στα αγγλικά με πολλές φωτογραφίες. Εύκολο διάβασμα και καθημερινή γλώσσα. Θα χαρώ πολύ να ακούσω από σας!

http://maryfashionlove.blogspot.com/

Φιλικά
Μαρία

COCA ΟΛΑ είπε...

COCA ΟΛΑ

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ MASAZINO ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ COCA ΟΛΑ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!! :)

http://www.cocapola.blogspot.com/

John Darmis είπε...

To PcTechs είναι ένα μη κερδοσκοπικό blog με τεχνικούς υπολογιστών οι οποίοι αφιλοκερδώς θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι τα μέσα του 2012, πηγαίνοντας ενάντια στην κρίση. Η βοήθεια και η εξυπηρέτηση προσφέρεται μέσω chat, e-mail, και απομακρυσμένη σύνδεση.

http://pctechs-greece.blogspot.com/

marianaonice είπε...

Το Ζητείται Ελπίδα είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο της marinaonice που γεννήθηκε σε ένα προάστιο των Αθηνών. Μεγάλωσε σε γειτονιά με μονοκατοικίες, κήπους, αλάνες και χωματόδρομους. Δύσκολα χρόνια, φτωχά αλλά με περιεχόμενο και νόημα. Τότε και οι πιο μικρές χαρές είχαν την αξία τους. Μικρότεροι το παιχνίδι στην αλάνα ήταν όλος μας ο κόσμος,στη συνέχεια μεγαλώνοντας οι σπουδές, το φλέρτ, ο έρωτας, ο γάμος, η οικογένεια. Βλέποντας τη ζωή πίσω της νομίζει ότι τα σβηστά κεριά είναι μπροστά στα χρόνια που έρχονται, ενώ αυτά που φύγαν φέγγουν ακόμη το δρόμο της. Που είναι σήμερα οι φάροι που μας οδηγούσαν; Σε ποια ιδανικά να πιστέψουν τα παιδιά μας. Όλα έχουν ευτελιστεί με το χειρότερο τρόπο, μπερδεύτηκαν οι καλοί με τους κακούς, οι άνθρωποι φόρεσαν μάσκες ακόμη και στις προσωπικές τους σχέσεις. Μοναδικός στόχος το εύκολο και γρήγορο χρήμα. Νιώθει τυχερή που μπορεί ακόμη να βρίσκει καταφύγιο στη θαλπωρή της οικογένειας που δημιούργησε, αλλά ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών μας. Τί κόσμο θα τους παραδώσουμε; Και η ευθύνη είναι όλη δική μας. Γιατί η δική μας γενιά είναι αυτή που σήμερα άλλαξε ρότα, συμβιβάστηκε και βολεύτηκε χωρίς καμιά αντίσταση! Ψάχνει και τα δικά της λάθη στο διάβα της ζωής της για να διορθώσει ό,τι διορθώνεται γιατί ακόμη θέλει να ελπίζω ότι δεν χάθηκαν όλα...

Νοσφεράτος είπε...

σπηλια του Νοσφερατου

Ανώνυμος είπε...

ταξιδευουμε μαζι με μουσικες που δινουν εμπνευση και ελπιδα.γιατι η μουσικη ειναι κατι που μας ενωνει ολους. GROUVY RADIO

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΟ BLOG ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

immabill είπε...

..γιατί με τις λίστες λειτουργούν όλα καλύτερα !! Ειδικά όταν δεν τις ακολουθείς

Άμα έχεις αλλεργία στην μιζέρια, έλα να περάσουμε όμορφα

http://thebpointofview.blogspot.com/

IRINI & FOTINI είπε...

Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει για άλλη μια φορά να αναφερθούμε στην κρίση. Από την άλλη πλευρά αν κάνει κάποιος το λάθος και αφεθεί σ' αυτήν την ατμοσφαίρα της εποχής κινδυνεύει να πάθει κατάθλιψη. Και γιαυτό πρέπει να καλλιεργήσουμε μια νότα αισιοδοξίας, θετικότητας για να συγκεντρώσουμε την ενέργειά μας στο να είμαστε έτοιμη να αγωνιστούμε. Εμείς οι άνθρωποι διαθέτουμε ψυχική δύναμη που μπορεί να θέσει σε κίνηση ολόκληρο τον μηχανισμό μας. Γι'αυτό
αποφασίσαμε να μοιραστούμε τους τρόπους φροντίδας του εαυτού μας για να πετύχουμε την έσω και έξω αρμόνια για να ανακαλύψουμε και να αυξήσουμε αυτή την ψυχική δύναμη για να μην χάσουμε τον σκοπό μας.
Θα χαρούμε πολύ να γίνουμε και εμείς μέλη της υπέροχης ομάδας σας. Ευχαριστούμε.
Σας περιμένουμε στο
ONLYBEAUTYISTRUE.BLOGSPOT.COM

orgismenoi ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ http://orgismenoi.blogspot.com/ είπε...

"Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα..." Ν. Καζαντζάκης

Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...

Mary Nastakou είπε...

http://mproxeiro.blogspot.com/
http://marynasta2.blogspot.com/

Top blogs είπε...

@ MARY
Καλώς ήρθατε στην παρέα μας.
Αν επιθυμείτε να παρουσιάσουμε τα ιστολόγιά σας πρέπει να μας στείλετε email με θέμα παρουσίαση και μια μικρή περιγραφή του κάθε ιστολογίου σας.

RADIOMOUSICORAMA είπε...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒLOG ΜΟΥ

WWW.RADIOMOUSICORAMA.BLOGSPOT.COM

WWW.SERIFIS-DIMOTIKA.BLOGSPOT.COM

pestanea είπε...

Δημιούργησα το pestanea.blogspot.com έτσι από χόμπυ...

Σκοπός του blog είναι η ενημέρωση, οι νέες τεχνολογίες, το internet και η προβολή της αλήθειας για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η ψυχαγωγία και το χιούμορ δεν λείπουν, μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας, μέρες που είναι.

Σας ευχαριστώ ....καλά Χριστούγεννα

Adeola Naomi είπε...

Το μπλογ μου με το ονομα SHE GOT HER OWN (http://distinguisheddiva.blogspot.com/ )εχει να κανει με την καθημερινοτητα μιας φοιτητριας/αθλητρια και οσα βρίσκει ενδιαφερον , η ζωη, η μουσικη, η ΜΟΔΑ, η ομορφια και ολα για εκεινη και για την νεα γυναικα .Οι τασεις που την αγγιζουν αλλα και καποια που της προκαλουν απλη περιεργεια. Ελπιζω να σας αρεσει και εννοειτε οποιος θελει αφηνει σχολια και κανει follow.τα ομορφα φιλια μου.

Top blogs είπε...

@ Adeola Naomi

Αγαπητή μας φίλη. Αν θέλετε να παρουσιάσουμε το ιστολόγιό σας πρέπει να μας στείλετε email με την παρουσιάση που κάνετε εδώ.
Καλή χρονιά!

dyosmaraki είπε...

Η ταυτότητα του blog μου www.dyosmaraki.blogspot.com μπορεί να εκφραστεί με δύο λέξεις : καθημερινότητες & μνήμες.
Βέβαια περισσότερο γνωστό έχει γίνει για την εμμονή σε κάθε τι που άπτεται του παραδοσιακού πολιτισμού.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας και καλή χορνιά εύχομαι.

(Οποτε βρω χρόνο ίσως ετοιμάσω και μια παρουσίαση - αν και τα ψιλοβαριέμαι αυτά)

Τις ευχές μου για μια καλή χρονιά δίχως προβλήματα και απαισιοδοξία

Tonias' blog είπε...

Να΄ μαι κι εγώ εδώ! Το δικό μου blog είναι σχετικά καινούριο. Το δημιούργησα με αγάπη για την μαγειρική... Μέσα απ΄αυτό μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσω με όσους έχουν την ίδια αγάπη. Παράλληλα μέσα από το blog καταθέτω και τις δικές μου σκέψεις για θέματα που αφορούν την καθημερινή ζωή, κοινωνικά θέματα, ιδέες και λύσεις για το σπίτι και γιατί όχι διασκέδαση και χιούμορ. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία πάνω απ΄όλα! http://toniaelena.blogspot.com/

me myself and i είπε...

Είναι ένας ιστότοπος με θέματα που αφορούν εμάς, τους εαυτούς μας και πάλι εμάς...:P

......γύρω από την ομορφιά αλλά και την ψυχική και σωματική μας υγεία και ευχαρίστηση!

Φρέσκο, ευχάριστο και ξεκούραστο.......

Σας περιμένουμε όλους στη παρέα μας !!!

SearchReadShare είπε...

Το blog μου είναι ένα μικρό -τόσο δα- κομματάκι χώρου, μέσα στον απέραντο ιστόχωρο. O μικρόκοσμός μου!
Που όταν τον μοιράζομαι γίνεται πλατύτερος...
Γεμάτος με ό,τι με εμπνέει, με αυτά που με ταξιδεύουν, αλλά και αυτά που με κάνουν ν' αφουγκράζομαι τη ζωή...
Με ό,τι νέο και άξιο -κατά τη γνώμη μου- να δημοσιευθεί, να διαβαστεί, να μοιραστεί...
Μοιράζοντας μαζί σας τα "ταξίδια" μου, τις σκέψεις, τις αναζητήσεις, αλλά και τις δημιουργίες μου,
τις αλήθειες μου, και ό,τι συναρπαστικό βρω στον αστείρευτο δρόμο μου, ίσως βρείτε κι εσείς κάτι κοινό ανάμεσά τους,
κι έτσι τα "ταξίδια" μου να γίνουν ομορφότερα.
Καλά ταξίδια να 'χουμε...

Το blog μου:
http://searchreadshare.blogspot.com/

xarizo.free είπε...

Το xarizofree είναι ένα blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό να αφυπνίσει την προσφορά όλων μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, να χαρίσουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και σίγουρα θα χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλον. Οι αγγελίες συγκεντρώνονται από ποικίλους ιστότοπους του internet και παρατίθενται τα links 'ώστε να 'έλθει όποιος θέλει σε επικοινωνία με τους συντάκτες τους.Φυσικά και ενθαρρύνουμε την δημοσίευση των αγγελιών απευθείας στη δική μας σελίδα,ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε και το κοινό για την κατάσταση της αγγελιάς.
Το blog μου είναι:
www.xarizofree.blogspot.com
και θα χαρώ πολύ να το επισκεφτείτε.

ECOTECHNIKI είπε...

http://eco-techniki.blogspot.com

Η ECO ΤΕΧΝΙΚΗ ασχολείται με Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας και Νερού όπως: Εξωτερικές Θερμοπροσόψεις Κτιρίων, Ηλιακών Θερμικών συστημάτων για υποστήριξη Θέρμανσης Κατοικιών, Ηλιακών Συλλεκτών και Θερμομονωτικών Καλυμμάτων Πισίνας, Βιολογικών Καθαρισμών για Oικίες και μεζονέτες.

I AM MACEDONIAN I AM GREEK! είπε...

Σε ολόκληρο τον κόσμο κάθε χρόνο εκατοµµύρια ζώα παγιδεύονται, φυλακίζονται σε άθλιες συνθήκες και θανατώνονται µε φριχτούς τρόπους αφού γδέρνονται ζωντανά για τη γούνα τους. Το μέγεθος της γούνας δεν έχει σημασία αφού ακόμη και για το πιο µικρό κομµάτι γούνας, ένα τουλάχιστον ζώο θυσιάζεται! Γούνινες λεπτοµέρειες, χρησιµοποιούνται πλέον σε πολλά ρούχα και αξεσουάρ όπως σε γιακάδες, κουκούλες, κασκόλ, γάντια, τσάντες, µπότες ακόµα και σε µπρελόκ! ΕΔΩ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΔΑ

http://petsandfashion.blogspot.com/

I AM MACEDONIAN I AM GREEK! είπε...

Αιώνες τώρα,αλχημιστές και θεραπευτές σε όλο τον κόσμο έχουν στραφεί στα πλούσια αποθέματα της φύσης για τις ιαματικές τους δυνάμεις.Με το έλαιο από τον καρπό του Macadamia που το βρίσκουμε σε όλο τον Ν.Ειρηνικό και τους μοναδικούς σπάνιους σπόρους Argan της περιοχής Berber της Β.Αφρικής,η φύση μας έχει χαρίσει κάποια απο τα πιο ευεργετικά της στοιχεία για υγειές δέρμα και μαλλί.

Τα προιόντα του Macadamia Natural Oil συνδυάζουν τα έλαια αυτών των καρπών με υψηλή θρεπτική αξία μαζί με ιδιαίτερα χαρμάνια από τα πιο θρεπτικά βότανα της φύσης για να παρασκευαστεί το κορυφαίο προιόν στην αναζωογόνηση και συντήρηση της τρίχας.

http://macadamia-natural-oil.blogspot.com/

Φιλίτσα Αγαπητού είπε...

Ο Έρωτας με συνάντησε χθες απρόσμενα στο λεωφορείο...Τα υπόλοιπα διαδραστικά και διαδυκτιακά....

Filitsaagapitou.blogspot.com

Unknown είπε...

sizebeauty.blogspot.com

ένα blog με θέμα την μόδα και την ομορφιά.
για περισσότερες πληροφορίες περάστε μια βόλτα ....

Top blogs είπε...

Αγαπητή μας φίλη
Αν επιθυμείτε να παρουσιάσουμε το ιστολόγιό σας θα πρέπει να μας στείλετε μαιλ στο nerokota.blogspot.com@gmail.com με θέμα Παρουσίαση.
Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ.

chris είπε...

World-Directory-Blogspot. provides a reconciliation between different countries, knowledge of different cultures and share traditions.et us! Different passions, fashion, paintings, crafts, cooking, photography, poetry and so be able to find in countries other people with similar passions.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
The more people and more opportunities this will
I invite you to join us in the "International Directory Blogspot"
Why it is very simple, just follow our blog, enter your Country, your blog url, and you will automatically integrate into the Country list.

World-Directory-Blogspot. παρέχει μια συμφιλίωση μεταξύ των διαφόρων χωρών, η γνώση των διαφόρων πολιτισμών και traditions.et μερίδιο μας! Διαφορετικές πάθη, μόδα, πίνακες ζωγραφικής, χειροτεχνίας, το μαγείρεμα, φωτογραφία, ποίηση και έτσι είναι σε θέση να βρείτε σε άλλες χώρες οι άνθρωποι με παρόμοια πάθη.
Είμαστε τυχεροί που είναι στην πλατφόρμα Blogspot που προσφέρει την ευκαιρία να μιλήσει με τον κόσμο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι και περισσότερες ευκαιρίες αυτό θα
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στο "Διεθνές Blogspot Κατάλογος"
Γιατί είναι πολύ απλή, απλώς ακολουθήστε το blog μας, μπαίνουν στη χώρα σας, url blog σας, και θα ενσωματωθούν αυτόματα στη λίστα Χώρα.

Unknown είπε...

What on earth?

Το "What on earth?" είναι ένα μπλογκ που αναφερεται στη μόδα, και κυρίως στην αντρική. Ένα μπλογκ γεμάτο με τα δικά μου outfits αλλά και διασήμων, παρουσιασεις προϊόντων και dos and don'ts :)
Ελπίζω να σας αρέσει :)

Chrisi είπε...

Γειά σας .Το μπλογκ μου λεγεται ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ.Οτι δείτε εκεί είναι πέρα για πέρα δικό μου,κειμενα ,φωτο ,και οτι αλλο δειχνει.Ηταν επιθυμια χρόνων όπως λεω και μέσα ,αλλα και αναγκη να κάν κατι για κάποιο προσωπο..Ευχαριστω ....Ρίξτε του μια ματιά

Top blogs είπε...

Αγαπητή Neli καλώς ήρθατε!
Για να παρουσιάσουμε το blog σας
πρέπει να στείλετε την παρουσίασή σας, με το link του ιστολογίου σας, στο mail μας nerokota.blogspot.com@gmail.com με θέμα "παρουσίαση", όπως θα δείτε και στην ανάρτησή μας όπου αφήσατε το συγκεκριμένο σχόλιο για να ετοιμάσουμε την ανάρτηση της παρουσίασής του.
Να είστε καλά και σας περιμένουμε :)

UNIVEARTH είπε...

Όλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους, παντού!!!!

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται / αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...
http://malvazia.blogspot.gr/

Ρένα είπε...

Η μεγάλη μου αγάπη για δημιουργία αλλά και η ανάγκη όλα όσα δημιουργώ να συγκεντρωθούν σε ένα χώρο ,αλλά και να μπορώ να τα δείξω σε ανθρώπους που είναι σε θέση να εκτιμήσουν την οποιαδήποτε χειροποίητη δημιουργία , με οδήγησαν στο να δημιουργήσω το blog ergaxeiros.(www.ergaxeiros.blogspot.com) .Κέντημα ,πλεχτά,decoupage,ραπτική,χειροποίητα χαλιά έχουν τώρα το ..σπιτάκι τους!!

DIMI είπε...

Καλησπέρα!Σας στέλνω μέ ιμειλ τήν παρουσίαση τού blog μου,Aussi Dimi decoupage,καί μου τό επιστρέφη πίσω σάν σφάλμα!Ενημερώστε μέ εάν τό λάβατε!Σάς ευχαριστώ!
decdimisaussi.blogspot.gr

Mireille είπε...

καλησπέρα!
Σας παρουσιάζουμε το blog Oxytocin, ένα blog αφιερωμένο στην οικογένεια, στο παιδί, στη μαμά αλλά και στον μπαμπά, με όμορφες στιγμές αλλά και αποτυχίες. Επειδή μας αρέσει να επικοινωνούμε με bloggers από όλο τον κόσμο, το Oxytocin είναι γραμμένο στα αγγλικά.
Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ιδέες και να μοιράζουμε εμπειρίες

http://kiddilemma.blogspot.gr/

Σκηνοβασιες είπε...

http://theatreviewer.blogspot.gr/
Κριτική θεάτρου, κείμενα για τη λογοτεχνία και το θέατρο, βιβλιοπαρουσιάσεις, άρθρα για έργα και συγγραφείς, προτάσεις για θεατρικές εξόδους.

Unknown είπε...

The Stylish Diaries

Ένα διαφορετικό fashion blog γραμμένο με χιούμορ, που εκτός από το classy and preppy style του, αναφέρεται και στη μουσική ζωή της Θεσσαλονίκης, τον κινηματογράφο, fashion trends και shows και πολλά διάφορα.

http://the-stylish-diaries.blogspot.gr/

Myriampzd είπε...

Myriam's Ευ Ζην


Γιατί Ευ Ζην σημαίνει καλή ζωή...
Και Myriam's Ευ Ζην είναι το κάτι παραπάνω...

http://eu-zin-by-myriam.blogspot.com

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!

Fotini Triantafillou είπε...

http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr

Το beautyandfashiondowntown.blogspot.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει μία χαρούμενη νότα στην γυναικεία καθημερινότητα! Εδώ μπορείτε να βρείτε κριτικές για νέα προϊόντα, ιδέες μακιγιάζ κ.α.!!!

Σκοπός μας είναι όλες να ανακαλύψουμε πως τελικά η ομορφιά βρίσκετε…. στα απλά!!!

Xoxo…

Fotini.!

Άγγελος Κ. είπε...

Είμαι11 χρονών έχω δημιουργήσει ένα blog αποκλειστικά για το μάθημα των φυσικών.Ειναι το αγαπημένο μου μάθημα στο σχολείο και το λατρεύω παω εκτη δημοτικού.

Top blogs είπε...

@ Άγγελος Κ

Συγχαρητήρια Αγγελε! Πολύ όμορφο το ιστολόγιό σου!

Unknown είπε...

To http://disney-party.com δίνει συγχαρητήρια στο blog σας!

Top blogs είπε...

Ευχαριστούμε θερμά. Τα συγχαρητήριά μας και για τη δική σας δουλειά!

Unknown είπε...

We are Fashion and Photography lovers... Είμαστε μια παρέα κοριτσιών από την Πάτρα με πολύ αγάπη για τη μόδα, το styling, την ομορφιά και την φωτογραφία
chicates.blogspot.gr

marianth είπε...

http://www.marianth-marianth.blogspot.gr/

αυτό είναι το αγαπημένο μου μπλοκ. Καινούργιο σχετικά δημιούργημά μου που γεννήθηκε από την ανάγκη για επικοινωνία και καινούργια πράγματα. Τα τελευταία 2 χρόνια δεν δουλεύω (είμαι σε άδεια) και κάναμε δύο παιδάκια. Έτσι έχω κλειστεί στο σπίτι για να τα φροντίζω.
Αυτό έφερε μαζί με την ευτυχία που μας χαρίζουν καθημερινά και την ανάγκη για ματιές στον έξω κόσμο μέσα από το σπίτι, μια που δεν αγαπώ την απομόνωση και την μοναξιά.

Top blogs είπε...

Αγαπητή Mayumi όπως αναφέρουμε στην αρχή της ανάρτησης στείλτε μας email στο nerokota.blogspot.com@gmail.com με θέμα "παρουσίαση".
Καλώς ήρθατε :)

Unknown είπε...

Καλησπέρα θα ήθελα να σας παρουσιάσω κ 'γω το δικό μου blog το blog που θα σας ξενάγηση παρουσίαση και θα σας δώσει πολλά αφιερώματα στα ποιο όμορφα σημεία του κόσμου
Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί!!!

http://omorfataxidia.blogspot.gr/

Ελένη είπε...

Πλεκτα με βελονες, βελονακι, σχεδια δικα μου και αλλων δημιουργων, καποιες σκεψεις, κυριως ομως η αγαπη μου για το πλεξιμο ειναι το θεμα του Blog μου: http://eleni-knittingpatterns.blogspot.gr/

vaspyr21 είπε...

Η σκέψη μου που έχω στο μυαλό μου για το blog δεν θα είναι μόνο για νομίσματα,θα είναι ένα blog που θα έχει τα πάντα,δηλαδή μπορεί να έχει φωτογραφίες από τοπία,ορυκτά,ζώα,παλιά πράγματα τα πάντα και θα είναι από δικά μου πράγματα και από φίλους που θα μου στέλνουν και θα τα ανεβάζω στο blog.

http://syllektiko-sentouki.blogspot.gr/

Unknown είπε...

Το νέο blog για στοιχηματικές προβλέψεις σας οδηγεί από την οθόνη του υπολογιστή σας,στο πρακτορείο της γειτονιάς σας,Στοιχηματικές προβλέψες από τον Πρόεδρο και τον Ρωμαίο.Επίσης περιέχει Live Score,Βαθμολογίες απ όλα τα πρωταθληματα,αναλύσεις,το Κουπόνι της ημέρας,Συγκρίσεις αποδόσεων, όπως και αποτελέσματα ΚΙΝΟ,ΤΖΟΚΕΡ κ.α.

http://pameproedre.blogspot.gr/

Unknown είπε...

Ένα νέο Blog μαγειρικής, με εύκολες συνταγές για όλους, ένα blog που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων αλλά και ένα μέσο για την επίτευξη ενός ονείρου, γιατί εξάλλου όλοι αυτό δεν ζητάμε!!??? Να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα!!!

http://cookingwithgiorgos.blogspot.gr/

Σοφία είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΠΟΛΥ ΠΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BLOG, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
http://kindergartenideas-sofia.blogspot.gr/ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ..ΕΔΩ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ, ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΟΥ(ΚΥΡΙΩΣ)..ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Twinkler είπε...

Σας χαιρετώ, από Κύπρο, και σας παρουσιάζω το Ιστολόγιό μου, το οποίο κατά κύριο λόγο έχει σχέση με την Τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα:

Το Ιστολόγιο COMPUTERS' TRICKS AND TIPS ... in Greek (CTTG) δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο, με βασικό στόχο την προσφορά βοήθειας και ενημέρωσης σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στην πορεία προστέθηκαν και άλλες θεματικές ενότητες, με ποικίλο περιεχόμενο: Μαθηματικά, Παιγνίδια, Κολπάκια, Επίκαιρα Θέματα, Πνευματική Γωνιά. Μέχρι τώρα έχουμε βοηθήσει δεκάδες χρήστες, είτε προσφέροντάς τους συμβουλές, σε σχέση με τον υπολογιστή τους, είτε λύνοντας ένα απλό τεχνικό πρόβλημα, είτε καθαρίζοντας υπολογιστές από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Ξεκαθαρίζουμε ότι η όποια βοήθεια προσφέρεται αφιλοκερδώς. Μοναδικό μας κέρδος η ενημέρωση όσο το δυνατό περισσότερων ανθρώπων για την πιο σωστή και ασφαλή χρήση του υπολογιστή τους. Κάντε μια βόλτα από το CTTG, και δοκιμάστε να λύσετε το Sudoku της ημέρας ή να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας! Πού ξέρετε! Μπορεί εσείς να είστε ο νικητής! ;)

Unknown είπε...

Καλησπέρα και από μένα!με λένε Νίκη και αγαπώ να μαγειρεύω. Στο blog μου "βουτυρομελο" παρουσιάζω καθημερινά εύκολες συνταγές όπως και κάποια μυστικά ομορφιάς με υλικά που βρίσκεις στη κουζίνα σου!Το blog μου μετράει 1,5 μήνα και όσο περνάει ο καιρός το αγαπώ πιο πολύ!Επίσης, ενημερώνεται καθημερινά!
http://voutyromelo.blogspot.gr/2015/10/blog-post_10.html?m=0

Μάρσι είπε...

Το blog μου έχει βάθος ιστορίας, την οποία την εξηγώ στο ίδιο μου το blog. Μια πρώην χοντρούλα ήμουν, που τον καημό της τον έβγαζε και τον βγάζει στο blog της. Σκέψεις, δίαιτες, συνταγές λάιτ.... Με κάτι τέτοια έχει λόγο ύπαρξης! Όποιος-όποια θέλει ας περάσει μια βολτίτσα!

Σας ευχαριστώ!

Ενημέρωση φωτογραφίας εξωφύλλου Asterios Saltzidis (Blogger GR Katarraktisvillage) είπε...

Το δικό μου blog ασχολείται περισσότερο με ένα μικρό χωριουδάκι στην Χίο τον καταρράκτη και την Μαστίχα Χίου και μετά όλα τα άλλα δρώμενα.

www.katarraktiwvillage.com

Ευάγγελος είπε...

Οι "ΠΛΗΚΤΡΟλογίες" προσπαθούν να μένουν πιστές με τις αναρτήσεις τους σ' αυτό που διακηρύσσουν: Με το βλέμμα στη ζωή και τον άνθρωπο.

Ένα ιστολόγιο με πολιτικούς και κοινωνικούς προβληματισμούς κι απόψεις.

Μας βρίσκετε: http://pliktro.blogspot.gr

Καλή δύναμη! Ευχαριστώ.

iignatios είπε...

Ignatios Kourouvasisilis | Destination Wedding Photographer in Greece

https://ignatioskourouvasilis.com/

Hello, I'm Ignatios, a fine art destination wedding photographer based in Athens, Greece. My style is to capture organic & timeless images filled with nostalgic feelings. I adore natural light. I would love to hear from you, about you, your partner and your wedding details. For more, please visit my website.

Μαρια είπε...

Χρωματα και Αρωματα το δικο μου μπλοκ
αντιδωρο σκεψεων και δημιουργιας
xromatazois.blogspot.com
Ευχαριστω

Blogger Widgets