To blog "ο πιο πιστός φίλος του σκύλου"







Σ' αυτό το blog γράφω κυρίως τους προβληματισμούς μου. Ασχολούμαι με τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, με αφιερώματα, με την φωτογραφία (ως παρουσίαση σε σχέση με τα κείμενα), με προτάσεις και αποσπάσματα βιβλίων, με την μουσική και γενικώς με θέματα που άπτονται της καθημερινότητας, της κοινωνίας και της πολιτικής ζωής του τόπου. Ο σκοπός μου είναι να αφουγκράζομαι όσο μπορώ τις ανησυχίες μου, αλλά και τις ανησυχίες των αναγνωστών μου.

9 σχόλια:

Ανταίος είπε...

Όπως τα λέει είναι, μόνο που δεν λέει πως έχει ένα απίθανο, χαρακτηριστικό και εντελώς προσωπικό τρόπο για να κάνει όλα τα παραπάνω!
Ένα, τρόπο, που μπορεί να σε κάνει να χτυπιέσαι από τα γέλια, και από την άλλη να βαλαντώνεις στο κλάμα!!
Στην ουσία μιλάμε για ένα πολυποίκιλο magazino, υψηλής ποιότητας κι αισθητικής..

μαχαιρης είπε...

Και τι καλος ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!

Memaria είπε...

Να συμπληρώσω με τη σειρά μου πως εκτός των άλλων (καλών) χαρακτηριστικών της, εκείνο που θα σας συναρπάσει επίσης είναι το πηγαίο αστείρευτο χιούμορ της...
Πάντα ετοιμόλογη κι εύστροφη, θα σας ταξιδεύει πέρα από τις αναρτήσεις με τα σχόλιά της!!
Όσοι δεν την έχετε ανακαλύψει χάνετε!!!

airis είπε...

Ένα υπέροχο, γλυκό, ευαίσθητο τρελοκομείο!
Απλά δε γίνεται να μην την λατρέψεις ! :))

Mia Petra είπε...

@ Ανταίο,
πόσο συγκινητικά είναι τα λόγια σου και πόσο χαρούμενη με έκανες κι εσύ κι όλοι οι φίλοι μου, εδώ, αλλά και στο μπλογκ μου! Να είσαι πάντα καλά! Σε φιλώ γλυκά και υπόσχομαι να είμαι πάντα στις επάλξεις!... :)))))))

Mia Petra είπε...

@ Μαχαίρη,
είσαι ο σοφός μου δάσκαλος......! Σε φιλώ γλυκά και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! :)))))

Mia Petra είπε...

@ Μαράκι,
αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε! Όλους μας ενώνει το χιούμορ, αλλά και η διάθεση.....λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα!!! Σε φιλώ γλυκά χαρά μου και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις δημιουργικές στιγμές που μοιραζόμαστε! :))))

Mia Petra είπε...

@ Αριστέα,
αυτά τα λόγια τα είπες για μένα;;; Γιατί...τυχαίνει να συμπίπτουν με αυτά που χαρακτηρίζουν κι εσένα!!! Σε φιλώ γλυκά κι ελπίζω να επιχειρήσουν κι άλλοι φίλοι μας -μέσω του αγαπητού μας TOPBLOGS- να μας επισκεφτούν έστω και μια φορά και να είναι σίγουροι ότι δεν θα χάσουν!!! :)))))))))

Mia Petra είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου το "TOPBLOGS" τόσο για την παρουσίαση του blog μου: "ο πιο πιστός φίλος του σκύλου" http://pistos-petra.blogspot.gr/ όσο και για την άψογη συνεργασία μας!

Blogger Widgets