Ψηφοφορία - τα βραβεία των νικητών



Αγαπητοί μας φίλοι
Σας παρουσιάζουμε τα βραβεία τα οποία σχεδίασαν οι φίλοι μας του ιστολογίου No Excuse http://noexcus.blogspot.com/ (τους ευχαριστούμε θερμά) ειδικά για τους νικητές της ψηφοφορίας και τα οποία μπορούν να αναρτήσουν στα ιστολόγιά τους όλοι οι νικητές, με link στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ή στην παρουσίαση του ιστολογίου τους.

Πρώτος Νικητής

Δεύτερος Νικητής 

Τρίτος Νικητής

Νικητής Κατηγορίας
Εάν επιθυμεί κάποιος από τους πρώτους νικητές μπορεί να χρησιμοποιήσει εναλλακτικά το παρακάτω:


Επίσης όσοι από τους πρώτους νικητές κατηγορίας επιθυμούν μπορούν να αναρτήσουν εναλλακτικά το παρακάτω push button (προσθήκη gadjet html/javascript)
<a href="http://www.nerokota.com/2013/01/blog-post_2961.html" target="_blank"><img onmouseover = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/contestscertification3.png'" src = " http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/1stAward2.png" onmouseout = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/1stAward2.png'" alt="" " border="0" width="150" height="146"/></a>

8 σχόλια:

.Νεφέλη Πόπη Ζάνη είπε...

Επίσης όσοι από τους πρώτους νικητές κατηγορίας επιθυμούν μπορούν να αναρτήσουν εναλλακτικά το παρακάτω push button (προσθήκη gadjet html/javascript)<----Αυτό ισχύει για τους τρείς πρώτους ανα κατηγορία ή μόνο για τον πρώτο ανα κατηγορία; Το δικό μου είναι στη 3η θέση στην κατηγορία μου για αυτό ρωτάω αν μπορώ να το βάλω. Ευχαριστώ.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Top blogs είπε...

Αγαπητή μας φίλη
Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σας σας! Αυτό ισχύει για τους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, αλλά αν σας αρέσει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, με την επισήμανση ότι είστε τρίτη νικήτρια.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Kαλησπέρα. Ευχαριστούμε εσάς και το noexcuse για τα ωραία αναμνηστικά.Παίρνω αυτά που μου αντιστοιχούν (νικητής κατηγορίας) και το push button και πάω να τα στολίσω στο μπλογκ μου(ζωή και θαύματα αγίων)

Top blogs είπε...

Καλησπέρα και συγχαρητήρια και πάλι. Και για τη δουλειά σας αλλά και για το ήθος σας και τη σεμνή σας παρουσία στο χώρο. Τιμάτε την παρέα μας.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για σας..Ολοι προσπαθούμε για το καλύτερο και για τους αναγνώστες μας.

Unknown είπε...

Ευχαριστω και εγω με την σειρα μου για τις ψηφους,καλη δυναμη και περισσοτερη διαθεση για blogging αυτη την νεα χρονια.Συγχαρητηρια στους νικητες & συμμετεχοντες

Seriforama.blogspot.com

Paraskevi Lamprini M. είπε...

θερμά συγχαρητήρια... στους νικητές.. σε όλους... και σε σας!!!...
Ευχαριστώ πολύ!!

Top blogs είπε...

@ Paraskevi Malouxou
Ευχαριστούμε πολύ! Καλή χρονιά!

Blogger Widgets