To blog "ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ 2012"
Η δημιουργία αυτού του BLOG έχει σκοπό να ενημερώσει και να προσφέρει στους αναγνώστες μικρά και μεγάλα μυστικά, για την υγεία, τα φυσικά προϊόντα, τα βότανα, συνταγές για την περιποίηση όλων.
Το έφτιαξα με πολλή αγάπη και μεράκι. Από πολλές συζητήσεις μέχρι σήμερα διαπίστωσα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για όλα αυτά τα θέματα!

2 σχόλια:

MPD είπε...

Αγαπητέ επιχειρηματία,
Είναι βέβαιο πως το κλίμα αστάθειας, που βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια, έχει επηρεάσει αισθητά τη διάθεσή μας, ενώ παράλληλα δοκιμάζει σκληρά τα εισοδήματα τόσο τα δικά μας, όσο και του καταναλωτή.
Αποφασίσαμε λοιπόν, να διαμορφώσουμε ένα προϊόν συνεργασίας το οποίο έγινε απόλυτα αποδεκτό από το αγοραστικό κοινό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα .
Αναφερόμαστε στην κάρτα μέλους ,η οποία αυτή την στιγμή χρησιμοποιείται από 50.000 μέλη και 80.000 φίλους του CLUB μας. Η κάρτα αυτή δίνει την ευκαιρία στους πελάτες μας να πραγματοποιούν τις αγορές τους με τις ειδικές τιμές που τους παρέχονται υπό την μορφή εκπτώσεων ή προσφορών.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ της επιχείρησης σας με πολλούς τρόπους.
Μέσα από τη σελίδα μας www.mpdclub.gr
Μέσα από το δικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό www.mpdradio.gr ,ο οποίος τώρα κατασκευάζεται και θα είναι σύντομα σε θέση να μεταδίδει τα διαφημιστικά spot.
Mε την αποστολή newsletter σε έναν αριθμό 5.000 και πλέον ηλεκτρονικών διευθύνσεων, που διαθέτουμε.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ σε μεγάλο κομμάτι του αγοραστικού κοινού στην περιοχή ενδιαφέροντος της επιχειρήσεως σας. Το επιτυγχάνουμε με:
ΑΝΑΓΡΑΦΗ της επιχειρήσεως σας σε όλα τα έντυπα, που θα διανέμονται στη συγκεκριμένη περιοχή.
Αναφορά ως ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ σε κάθε εκδήλωση του MPDCLUB ,για τη Γυναίκα, το Παιδί, ή την Οικογένεια.
Δυνατότητα ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ή με έντυπο υλικό σε κάθε event,που διοργανώνουμε.

Σας επισυνάπτω κάποια χρήσιμα αρχεία που θα σας παρέχουν περισσότερα στοιχεία για μας.(απολογισμός, φόρμα προσφοράς)
Υ.Γ: Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Εξυπηρέτηση Πελατών: Μαμμή Ταξιαρχούλα
Mail: t.mammi@mpdclub.gr, s.variadakis@mpdclub.gr
Β ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ vmountakis@gmail.com

MPD είπε...

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα»: ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ


Μια διαφορετική εκπτωτική κάρτα,το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», μπαίνει δυναμικά στην αγορά που δημιούργησε η κρίση. Μια αγορά όπου οι καταναλωτικές αξίες μεταβάλλονται και όλοι αναζητούν εκπτώσεις στις τιμές, χωρίς εκπτώσεις στα «προνόμια» και στην ποιότητα ζωής τους.
Το mpdclub φιλοδοξεί να δώσει λύση, δημιουργώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο που θα στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και θα προστατεύει το εισόδημα του καταναλωτή, προσφέροντας σημαντικά προνόμια για όλους.

Προνόμιο ..στην υγεία

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει εντάξει στο δίκτυο του, 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα που αυξάνονται καθημερινά.1.650 γιατροι,53 ειδικοτητες Ήδη, 25.000 μέλη της κάρτας απολαμβάνουν:
-δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και checkup,
-εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας,
-απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς των μεγαλύτερων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (Metropolitan, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Ευρωκλινική, Ιασώ General κ.α.)
-άλλα μοναδικά προνόμια όπως αιμοληψίες κατ’ οίκον, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο κ.α.

Προνόμιο… στην κατανάλωση

Ταυτόχρονα, 1.800 επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από 20 διαφορετικούς κλάδους (υγεία, ψυχαγωγία, εστίαση, τουρισμός, τρόφιμα & ποτά, ένδυση-υπόδηση κ.α.) παρέχουν αποκλειστικά στους κατόχους του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 60%. Σε αντίθεση με τα κουπόνια μιας χρήσης, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει απεριόριστη χρήση των εκπτωτικών προσφορών κατά τη διάρκεια του έτους.

Προνόμιο.. στην εργασία

Το mpdclub A.E προσφέρει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας στον χώρο των πωλήσεων και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ενισχύσουν το εισόδημά τους, συμμετέχοντας στο δίκτυο των πωλήσεων της κάρτας.
Προνόμιο… στην ευκολία
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσης. Είναι απλό και με άμεσο όφελος, χωρίς πολύπλοκες και κουραστικές διαδικασίες επιβράβευσης και επιστροφών. Με την επίδειξη της κάρτας στην συμβεβλημένη επιχείρηση δικαιούστε άμεσα την προσδιορισμένη έκπτωσηή προσφορά.
Προνόμιο.. στην εξυπηρέτηση
Με 330 και πλέον συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη από όλους τους ανθρώπους του mpdclub, οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Προνόμιο.. για τους Συνεργατες κτους πωλητες
Η εταιρεια μας πιστευει ακραδαντα στη ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ κ τους ανταμοιβει με μια μεγαλη προμηθεια απο 35% εως 50%.
'' Μην αφησετε ουτε μια μερα να παει χαμενη.Ειμαστε διπλα σδαςστη προσπαθεια που θα κανετε κ πιστευουμε στις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ""


Το δίκτυο του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» καλύπτει σήμερα την περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Καλαμάτας, ενώ εξαπλώνεται καθημερινά. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προνόμια και τις προσφορές της κάρτας από την ιστοσελίδα www.mekarta.gr και στα τηλέφωνα 213 025 0067
2130777577
http://youtu.be/UM0t9t5SCL0

http://youtu.be/Fm-dtZ74JU8


http://youtu.be/OrqFF2UQCDA


http://youtu.be/VTMXLnvSjQs


http://youtu.be/0NtYzUzdy_8

Blogger Widgets