Ψηφοφορία (ξεκίνησε!)

 
Αγαπητοί μας φίλοι.
Από σήμερα ξεκινά η ψηφοφορία μας !!!

Στο υποσέλιδο θα βρείτε την ψηφοφορία στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα ιστολόγια τα οποία αναρτήσαμε από την τελευταία ψηφοφορία και μετά, καθώς επίσης και όσα δήλωσαν ότι επιθυμούν να συμμετέχουν ξανά.


Τα συμμετέχοντα ιστολόγια είναι ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά σε  9 στήλες. Εκ παραδρομής τα τέσσερα τελευταία κατ αλφαβητική σειρά ιστολόγια (Χειροτεχνία - Κόσμημα, ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Χριστόφορος Μίχου και Ψυχής Ιατρείον) βρίσκονται στο τέλος της 7ης στήλης αντί της 9ης.

Μπορείτε να ψηφίσετε όσα εσείς θεωρείτε ότι σας αρέσουν περισσότερο από όλες τις στήλες. 

 Όσα θέλετε

Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα συμμετέχοντα ιστολόγια για να το αξιολογήσετε, μπορείτε να βρείτε το link που οδηγεί στην αντίστοιχη ανάρτηση του στην πάνω αριστερά πλευρά της σελίδας μας, στη στήλη με τίτλο: τα blogs που σας παρουσιάσαμε.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα.

Στο τέλος του μήνα θα αναδείξουμε το πρώτο σε ψήφους ιστολόγιο καθώς επίσης και τα πρώτα ανά κατηγορία..

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι θεωρούμε όλα τα ιστολόγια εξίσου αξιόλογα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα.

Ελπίζουμε να βρείτε τη διαδικασία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. 


Και μην ξεχνάτε ότι τα αποτελέσματα των προηγούμενων ψηφοφοριών έδειξαν ότι τις περισσότερες ψήφους πήραν εκείνα τα ιστολόγια που έκαναν γνωστή την ψηφορία στους αναγνώστες τους από τη σελίδα τους και τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.


Όσοι από σας επιθυμούν μπορούν να προσθέσουν στη σελίδα τους και για όσο διαρκεί η ψηφοφορία push buttons που θα πληροφορούν τους επισκέπτες τους για την ψηφοφορία και θα τους οδηγούν εκεί. Ο κώδικας δίνεται παρακάτω για Έλληνες και ξενόγλωσσους επισκέπτες


ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ 2 PUSH BUTTONS ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥ
<center><a href="http://www.nerokota.com/2012/05/blog-post_25.html" target="_blank"><img onmouseover = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas2.png'" src = " http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas1.png" onmouseout = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas1.png'" alt="" " border="0" width="150" height="150"/></a><center/></center></center>
  
<center><a href="http://www.nerokota.com/2012/05/blog-post_25.html" target="_blank"><img onmouseover = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas2.png'" src = " http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas3.png" onmouseout = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/psifistemas3.png'" alt="" " border="0" width="150" height="150"/></a><center/></center></center>

Αυτό θα προσθέσει και τα 2 push buttons το ένα  κάτω από το άλλο. Εάν οι διαστάσεις δεν ταιριάζουν με τη σελίδα σας μπορείτε να ορίσετε width & height στις διαστάσεις που θέλετε (τα υπάρχοντα είναι 150 όπως βλέπετε).


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
Σας γνωρίζουμε ότι, έχουμε επιλέξει ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
Σε περίπτωση όμως που κάποιος φίλος θέλει να προσφέρει ένα αξιόλογο δώρο για τους νικητές θα αναρτήσουμε τη σχετική προσφορά, διαφημίζοντας έμμεσα και την επιχείρησή του.


Καλή επιτυχία σε όλους!




Σημείωση: 
Τα ονόματα κάποιων ιστολογίων επειδή ήταν πολύ μεγάλα  εμφανίζονται συντετμημένα, αλλά μάλλον αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία επειδή οι φίλοι που σας ψηφίζουν γνωρίζουν το ιστολόγιό σας.

46 σχόλια:

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Καλή αρχή και καλή μας επιτυχία! :)

Νόρα είπε...

Αφού συμμετέχεις σου εύχομαι καλή επιτυχία.Σίγουρα θα ψηφίσω το μπλοκ σου Γιώτα.
Το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό,πρώτη φορά σχολιάζω.Συνέχισε την καλή δουλειά όσο και όπως μπορείς, σπανίζουν γραφές σαν τη δικιά σου.

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Ευχαριστώ Μαύρη Πεταλούδα! Να 'σαι καλά! :)

Νίκος Βασιλειάδης είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!! Καλή αρχή!!!

Unknown είπε...

Καλή μας επιτυχία !!

Lamprini Lamprinou είπε...

καλή επιτυχία...
σε αυτόν τον ευγενικό αγώνα!!!

Φοίνικας είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους!

kosliv είπε...

Καλή επιτυχία να έχουμε παιδιά και σε όλα πρωτιές ο καθένας στον τομέα του...

Top blogs είπε...

Αγαπητοί φίλοι, χαιρόμαστε που και αυτή την περίοδο γνωρίσαμε και παρουσιάσαμε τόσα αξιόλογα ιστολόγια!
Ανθρώπους στην ουσία... που εκφράζονται, δημιουργούν, προβληματίζονται, αναζητούν και θέλουν όλα αυτά να τα μοιραστούν με όλους μας, αφήνοντας το δικό τους στίγμα στο διαδίκτυο!

Για εμάς, όλα τα ιστολόγια αξίζουν διάκριση, όπως όλοι οι άνθρωποι αξίζουν για την διαφορετικότητά τους και την προσωπική έκφραση της ουσίας που φέρουν στην εξελικτική διαδρομή τους.

Ευχόμαστε σε όλους σας καλή επιτυχία!!!
και σας ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι που μας έχετε προσφέρει...

okalospoimin είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους

Unknown είπε...

Nerokota...ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή την προσπάθεια..
καλή επιτυχία σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο-))))

Christina Perraki είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!

Despina Sisters Beaute είπε...

Ευχαριστούμε πολύ!!
Ψηφίστε sisters beaute!! 5η στήλη!!

http://sistersbeaute.blogspot.com/

Lampros Lampinos είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους
όπως πολύ ωραία τα είπε το Τοπ Μπλογκς... όλοι είναι υπέροχοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους από το blog των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ελλάδος κοινώς σε όλους μας greekbuses.

Traveler Hellas είπε...

Καλη επιτυχια σε ολους κι ενα μεγαλο μπραβο στην νεροκοτα!!!

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Γεια σας,

Θεωρώ ότι ο τρόπος παρουσίασης των ιστολογίων για την ψηφοφορία δεν είναι σωστός.
Θα έπρεπε να τα είχατε ταξινομήσει ανά θεματική κατηγορία και όχι ανά στήλη, ώστε να μπορεί κάποιος να ψηφίσει από κάθε θεματική κατηγορία ένα ιστολόγιο.

Έτσι όπως τα έχετε αυτή τη στιγμή ταξινομημένα, εάν παραδείγματος χάριν θέλω να ψηφίσω τρία ιστολόγια π.χ. αυτά που θεωρώ καλύτερα στις κατηγορίες παιδί, ποικίλης ύλης και μαγειρική, τότε εάν οι επιλογές μου τυχαίνει να βρίσκονται στην ίδια στήλη, δεν μπορώ (τεχνικά) να το κάνω.

Η λογική πρέπει να αλλάξει ώστε να είναι γκρουπαρισμένα ανά θεματική κατηγορία και να έχουμε δικαίωμα ο καθένας από εμάς να ψηφίζει το καλύτερο από κάθε θεματική.

Ευχαριστώ

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Daeira mommy καλημέρα!

Δεν έχει σημασία αν είναι στην ίδια στήλη αυτά που θες να ψηφίσεις!
Μπορείς να επιλέξεις όποια θες από κάθε στήλη και μετά να πατήσεις το Vote στην κάθε μία αντίστοιχα. :)

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Άλλη μία παρατήρηση που έχω είναι ότι έτσι όπως τα έχετε, τα ποσοστά επί τοις εκατό βγαίνουν από τις επιλογές κάθε στήλης και όχι από τις επιλογές κάθε θεματικής κατηγορίας. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορεί π.χ. ένα ιστολόγιο (π.χ. μαγειρικής) [που βρίσκεται στην στήλη 1, να μαζέψει τις περισσότερες ψήφους από τα άλλα ιστολόγια της ίδιας στήλης και να βγει αρκετά υψηλά στην βαθμολογία, έναντι άλλων ιστολογίων της ίδιας κατηγορίας (δηλ. μαγειρικής) που τυγχάνει να βρίσκονται σε άλλες στήλες. Δεν είναι άδικο για τα άλλα; Προσωπικά το βρίσκω άδικο.
Ευχαριστώ
Daeira mommy από το My Lovable Baby

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

@ Γιώτα Παπαδοπούλου: Γιώτα, αυτό εξηγώ ακριβώς. Για ποιο λόγο να επιλέξω το καλύτερο από κάθε στήλη όταν π.χ. θέλω να μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξω το καλύτερο από κάθε θεματική κατηγορία;
Μπορεί να θέλω να ψηφίσω 2 ιστολόγια (π.χ. το καλύτερο μαγειρικής και το καλύτερο ποικίλης ύλης) αλλά αν τυγχάνει να βρίσκονται στην ίδια στήλη δεν μπορώ τεχνικά να το κάνω. Κανονικά (από τεχνικής άποψης) θα έπρεπε η ψηφοφορία να μας επιτρέπει να ψηφίζουμε ΜΟΝΟ ΕΝΑ από κάθε θεματική και όχι ΜΟΝΟ ΕΝΑ από κάθε στήλη. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, συμβαίνει το 2ο. Anyway, τη γνώμη μου λέω. Απλά το θεωρώ μη σωστό τρόπο εξαγωγής των τελικών αποτελεσμάτων αλλά και μη σωστό τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

@ Daeira mommy,καταλαβαίνω τι λες αλλά μπορείς να ψηφίσεις πάνω από 1 ιστολόγια σε κάθε στήλη. Δεν σε περιορίζει. Ψηφίζεις όσα θες!

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Κατάλαβα τι λες...απλά δεν το γνώριζα πριν πατήσω το vote. Και τώρα που ψήφισα ένα από μία στήλη, δυστυχώς δε με αφήνει να ψηφίσω άλλο :(
Anyway...
Πάντως, η ταξινόμηση ανά θεματική επιμένω ότι (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι πιο σωστή. Και πάλι, anyway...
Καλή επιτυχία σε όλους!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Μπορείς... κάτω από την στήλη λέει
'Άλλαξε την ψήφο σου'
Το πατάς και κάνεις ότι διόρθωση θες! ;)
Καλή σου επιτυχία! :D
(πέρασα από το 'σπιτάκι' σου και είναι πολύ όμορφο... μανούλα είμαι κι εγώ και ξέρω ;)

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Τίποτα! Να 'σαι καλά! :D
Και πάνω απ' όλα να χαίρεσαι το ζουζούνι σου!

SpIrToKoYto είπε...

ΤΟΠάκια μου,
ευχαριστίες πολλές που για άλλη μία φορά μας δίνετε την ευκαιρία να μας γνωρίσουν αλλά και να γνωρίσουμε αξιόλογα ιστολόγια μέσα από τις παρουσιάσεις και τις ψηφοφορίες σας...
καλή επιτυχία σε όλους τους συναγωνιστές...-:))

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητά ΤΟP BLOGS, για τη συγκεκριμένη διαδικασία ψηφοφορίας έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις. Θεωρώ ότι το όλο θέμα δεν έχει στηθεί όπως ακριβώς θα έπρεπε....

Διαπιστώνουμε όλοι ότι συμμετέχουν πάμπολα ιστολόγια, με διαφορετικό περιεχόμενο το καθένα. Έτσι όπως έχει στηθεί η διαδικασία, τα ιστολόγια περιλαμβάνονται σε στήλες (αλφαβητικά), ενώ το πιο σωστό θα ήταν να καταγράφονται ανά θεματική κατηγορία. Έτσι, θα ήταν ξεκάθαρη η όλη διαδικασία για τους bloggers και σαφής η σειρά του ιστολογίου τους, δηλ. θα ήταν κατανοητό σε όλους τους επισκέπτες σας το ποσοστό που έλαβε το κάθε ιστολόγιο, με μια ματιά...

Το να συμμετέχουν όλ' αυτά τα ιστολόγια, χύμα, σε μια διαδικασία ψηφοφορίας, χωρίς ουσιαστικό λόγο (όπως π.χ. ποιά η προσφορά τους στο θέμα για το οποίο φτιάχτηκαν), δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί κανέναν. Και φέρνω ένα παράδειγμα: αν ένα ιστολόγιο κατέχει το 40% στη στήλη που έχει καταχωρηθεί και σε πρώτη φάση μπορεί κανείς να πιστέψει ότι πηγαίνει καλά, όταν στο τέλος της διαδιακασίας θα υπολογιστεί το ποσοστό του με βάση την κατηγορία στην οποία ανήκει, θα κατέχει ίσως τότε το 3% (πλήρης αποτυχία), γιατί οι υπολογισμοί φυσικά θα πρέπει να είναι διαφορετικοί. Δεν συζητώ βέβαια, για το χαμηλό ποσοστό που θα έχει στο σύνολο των ψήφων που θα μαζευτούν.

Γιατί λοιπόν το πρόγραμμά σας να μην κατατάσσει τα ιστολόγια σε θεματικές ενότητες; Δεν μπορεί να είναι συγκρίσιμα ιστολόγια με περιεχόμενο, πολιτικό, ειδησιογραφικό, μουσικό, δημιουργίες, εκπαίδευση, κατασκευές, κ.λπ.

Αυτή είναι η γνώμη μου και θα συμφωνήσω απόλυτα με τη φίλη Daeira mommy, η οποία υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια. Μήπως λοιπόν θα μπορούσατε, κρατώντας τις ψήφους που έχει λάβει το κάθε ιστολόγιο, να μετονομάσετε τις στήλες σε θεματικές ενότητες και να κάνετε νέα ταξινόμηση ιστολογίων;

Σας ευχαριστώ πολύ!
Μια φίλη στατιστικολόγος που σας παρακολουθεί πάντα...

mario1985 είπε...

Εν μέρη θα συμφωνήσω με την ανώνυμη φίλη.
Παρόλα αυτά να θυμίσω πως όλα τα blogs που συμμετέχουν στη ψηφοφορία έχουν παρουσιαστεί στη σελίδα του top blogs άρα ο κόσμος ξέρει τι θα ψηφίσει. Το ότι βάζουμε γνωστούς/αναγνώστες να ψηφίσουν δεν λέει τίποτα. Στην ουσία η ψηφοφορία απευθύνεται στο κόσμο που παρακολουθεί το top blogs. Εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο διαχειριστής. Τέλος να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και να δηλώσω fan του Sapfiros αλλά και του Ξωτικού.

Top blogs είπε...

Αγαπητοί μας φίλοι σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια και τις απόψεις σας !!!

Θεωρήσαμε καλύτερο αντί να απαντήσουμε εδώ, να δημιουργήσουμε μια σχετική ανάρτηση ώστε να υπάρχει μια περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων.

Να είστε όλοι καλά !!!

Φοίνικας είπε...

Πολύ καλή η κίνηση σας Top Blogs να ανοίξετε νέο θέμα για τα τυχόν παράπονα που προέκυψαν.
Στον φίλο Mario Agapios ένα μεγάλο ευχαριστώ!

myra είπε...

καλή επιτυχία σε όλους , πολύ καλή η κίνηση του top blogs μπράβο στα παιδιά που δουλεύουνε πάνω σε αυτό ,αν και έχω το blog μου από το 2009 δεν ξέρω πως να ασχοληθώ μαζί του, ελπίζω απλά να έχω κάνει μέχρι στιγμής καλή δουλειά!!! η φωτογραφία είναι το όνειρο για εμένα :)

Unknown είπε...

Πιστευω οτι θα πρεπε τα ιστολογια να μπουν με θεματικη σειρα και πιο οργανωμενα γιατι ετσι χανομαστε το πως θα ψηφισουμε!

Top blogs είπε...

@ Φοίνικας
Ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ και τα καλά σας λόγια..

@ Μια φωτογραφία ένα όνειρο
Ευχαριστούμε πολύ! Το ιστολόγιό σας είναι ιδιαίτερα αξιόλογο. Το πως θα ασχοληθείτε μαζί του.. μάλλον θα έρθει από μέσα σας..

@ Elpi Chan
Ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Την άποψή μας εκφράσαμε στην χθεσινή ανάρτηση. Θα σας γνωστοποιήσουμε όλες τις απόψεις που θα λάβουμε..

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καλο μηνα να εχουμε ολοι με υγεια πανω απ ολα και καλη επιτυχια σε ολους και ολες.Ο καθενας ειναι μοναδικος και μοναδικη!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος.Σε ποια στηλη ειμαι;γιατι δεν με βρισκω:)

Unknown είπε...

καλη επιτυχια σε ολους/ες !

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μας ψήφισαν έως τώρα!
Kathy & Callie by anthomeli.blogspot.com

Unknown είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!
Καλό μήνα και Καλές γιορτές σε όλους μας!!!!

Siopiles Skepseis είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους μας!!

Siopiles Skepseis είπε...

Είμαι γαϊδούρι το ξέρω δεν ευχήθηκα καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!! Συγνώμη αλλά... σίγουρα φταίω εγώ που το ξέχασα; Μήπως τώρα που μεγάλωσα ξέχασα να αντιλαμβάνομαι τις γιορτινές μέρες... Ίσως, ...αλλά άμα το παθαίνουν κι άλλοι ίσως δε φταίω και τόσο... Εσείς τι λέτε; Γιατί τα 3 ίσως και 4 τελευταία χρόνια έχω την εντύπωση πως οι γιορτές δεν είναι όπως παλιά και δεν το λέω λόγω της οικονομικής κρίσης... απλά πολύ απλά για μένα πάντα μην παρεξηγηθώ δεν "μυρίζουν" ΓΙΟΡΤΕΣ και δεν ξέρω γιατί... θα συνεχίσω τους παραλογισμούς μου στο δικό μου blog μην σας κουράζω άδικα... Καλό βράδυ!

Top blogs είπε...

Καλές γιορτές! Υγεία και δύναμη!
Μακάρι να ήταν η ηλικία υπεύθυνη! Αλλά δυστυχώς δεν είναι. Το δράμα που βιώνουν όλο και περισσότεροι από τους συμπολίτες μας, δεν αφήνει περιθώρια για χαρές και ευχάριστες σκέψεις. Ας ευχηθούμε αυτές οι γιορτές να φέρουν κάτι καλό για όλους! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να διαβάσουμε τους "παραλογισμούς" σας.

Unknown είπε...

Αυτο το υποσελιδο που βρισκεται παιδια???

ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συντελεστες αυτου του μπλοκ..
τα πολλα λογια ειναι περιττα και φτωχα στο τοσο πλουσιο μπλοκ που σε κραταει παντα περιεργο και σε ενδιαφερον για το ποσα μπλοκ διαφορετικων κατηγοριων περιλαμβανει..οπως και ενα μπραβο για την αμεσσα απαντηση των μυνηματων σε τυχον αποριες..
αυτα..

λοιπον?το υποσελιδο που βρισκεται??ΟΕΟ?

Top blogs είπε...


@ FullMovies GreekSubtitles

Αγαπητοί μας φίλοι
Σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια!
Η ψηφηφορία θα ξεκινήσει την Κυριακή. Θα προηγηθεί ανάρτηση το Σάββατο η οποία θα οδηγεί με link στην ψηφοφορία.
Καλό απόγευμα!

Δημήτρης Γκότζος είπε...

Καλημέρα! Τελικά έγινε η ανάρτηση;

Top blogs είπε...

@ Δημήτρης Γκότζος

Αγαπητέ Δημήτρη
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει από σήμερα τα μεσάνυχτα και η ανάρτηση θα γίνει και αυτή σήμερα.


Δημήτρης Γκότζος είπε...

Oκ εν αναμονή λοιπόν!

Blogger Widgets