Ψηφοφορία - Οι μεγάλοι νικητές του έτους!



Αγαπητοί μας φίλοι
Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ψηφοφορίας του έτους και την ανάδειξη των νικητών της σας παρουσιάζουμε σήμερα τους 3 τελικούς μεγάλους νικητές ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, που είναι οι τρεις πρώτοι νικητές των διαγωνισμών του έτους.  


Οι 3 πρώτοι νικητές του έτους!!
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΨΗΦΟΙ
Style stories by Jenny Loo
1η
1202
The secret of women
2η
803
Τα μαθηματικά λίγο αλλιώς
3η
602


Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού (τα ιστολόγια "τα μαθηματικά λίγο αλλιώς", "Happy Weddings" και "Owl Mommy" μπορούν να τοποθετήσουν στο ιστολόγιό τους τον παρακάτω κώδικα που θα προσθέσει το push button του πρώτου νικητή:
<a href="http://www.nerokota.com/2012/01/blog-post_05.html" target="_blank"><img onmouseover = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/contestscertification3.png'" src = "http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/1stAwardtop.png" onmouseout = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/1stAwardtop.png'" alt="" " border="0" width="150" height="146"/></a>

Ολοι οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας του διαγωνισμού μπορούν να τοποθετήσουν στο ιστολόγιό τους τον παρακάτω κώδικα που θα προσθέσει το push button του πρώτου νικητή κατηγορίας:
<a href="http://www.nerokota.com/2012/01/blog-post_05.html" target="_blank"><img onmouseover = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/contestscertification3.png'" src = " http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/1stAward2.png" onmouseout = "this.src = ' http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/nerokota/1stAward2.png'" alt="TOP BLOGS 1st winner" border="0" width="150" height="146"/></a>


Στον απόηχο της ψοφοφορίας θα θέλαμε απλά να παρατηρήσουμε ότι αν και τα συμμετέχοντα ιστολόγια ήταν πολλά και η ψηφοφορία δύσκολη ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!
Θέλουμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά.
Από αύριο θα μπούμε πλέον στον κανονικό ρυθμό των παρουσιάσεων και ζητάμε την κατανόηση των φίλων που περιμένουν πολλές ημέρες για να δουν την παρουσίαση των ιστολογίων τους.


9 σχόλια:

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ είπε...

Θερμές ευχαριστίες! Καλή συνέχεια!

Δάφνη Χρονοπούλου είπε...

Συγχαίρω και τους τρεις
κι όλους τους άλλους συμμετέχοντες διότι όλοι μαζί φτιάχνουμε τον ψηφιακό παράλληλο κόσμο που μας βοηθά στη δουλειά μας και μας στηρίζει στις δύσκολες στιγμές.

marianaonice είπε...

Συγχαρητήρια στους νικητές!
Καλή συνέχεια!
:))

Mariela είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους του νικητές,
αλλά και στους διοργανωτές!!
Και του χρόνου!!

Photo Video Center είπε...

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους ,αλλά και τους φίλους διοργανωτές του Top Blogs για την άρτια οργάνωση.
Εύχομαι ένα καλύτερο 2012 για όλους.

Και πάλι ευχαριστώ ,Φαίδρα

drmathss58 είπε...

Ευχομαι καλη συνεχεια σε ολους τους φιλους bloggers. Με αγαπη και αξιοπρεπεια ας παρουσιαζουμε την αληθεια, τη γνωση, την ειδηση και ο,τι αλλο ενδιαφερει τη κοινωνια μας.
Και η ομαδα του Top Blogs ας συνεχισει να μας εχει ολους σε επαφη και γιατι οχι σε συνεργασια.

Sophia είπε...

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στους τρις μεγάλους νικητές!!
Να ευχαριστήσω και μέσα από εδώ όσους ψηφίσας το blog Χeiropoihma και το έφεραν στην πρώτη θέση στην κατηγορία χειροποίητα
Και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στο “nerokota” για την πολύ ωραία πρωτοβουλία να διοργανώσουν αυτό το διαγωνισμό.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων μας για ένα ομορφότερο και χρησιμότερο διαδίκτυο.
http://xeiropoihma.blogspot.com

Top blogs είπε...

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας εδώ και τα καλά σας λόγια!
Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους τα καλύτερα!

Lampros Lampinos είπε...

Mπράβο τους... και σ' ανώτερα!!! Η προσπάθεια να έρθεις πρώτος σε αυτό που κάνεις είναι σημαντική! Βελτιώνεσαι!!! Ευχαριστώ επί τη ευκαιρία και τους δικούς μου ψηφοφόρους...
Φιλικά,
Λάμπρος... δημοτικό και μουσική!

Blogger Widgets