Ψηφοφορία (Εξέλιξη)

 Οδηγίες για να ψηφίσετε θα βρείτε ΕΔΩ
 

Αγαπητοί μας φίλοι, επειδή η λίστα των ιστολογίων που πρέπει να παρουσιάσουμε έγινε πολύ μεγάλη αποφασίσαμε να επαναλάβουμε τις αναρτήσεις από τη Δευτέρα.
Παράλληλα θα θέλαμε να  ενημερώσουμε τους παλιούς μας φίλους, ότι αν για οποιοδήποτε λόγο (κάποιο έκτακτο γεγονός, εκθέσεις, κλπ) επιθυμούν να παρουσιάσουμε ξανά το ιστολόγιό τους, θα πρέπει να μας ενημερώσουν τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την ημερομηνία που επιθυμούν την παρουσίαση.

Η ψηφοφορία μας συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, αν και στις προηγούμενες ψηφοφορίες μας οι τελευταίες ημέρες ήταν καθοριστικές.

Και μια διευκρίνηση για όλους τους συμμετέχοντες.
Δυστυχώς ο blogger δεν επιτρέπει αλλαγή κάποιων στοιχείων της ψηφοφορίας όπως πχ. το όνομα του συμμετέχοντος ιστολογίου. Κατά συνέπεια είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε σχετικά αιτήματα.

Σας δίνουμε  επίσης το παρακάτω link που αφορά μια blogoγυναικοσύναξη ...
Ρίξτε μιά ματιά και αν σας αρέσει,προωθήστε το...





Καλή συνέχεια..

2 σχόλια:

SpIrToKoYto είπε...

SpIrToKoΥto χοροπηδάει από τη χαρά του για τη βοήθεια και την υποστήρηξή σας και σας ευχαριστεί από καρδιάς γιατί βρίσκεστε δίπλα στους blogers και στα σοβαρά και στα ιλαρά...
( υπόσχεται δε,άμα τον επαναπατρισμό μερικών μερικών,τούρτα από τα χεράκια της )...-:))

Top blogs είπε...

Εμείς ευχαριστούμε για την αγάπη και τη φιλία που τόσο απλόχερα εισπράξαμε. Μακάρι οι σχέσεις των ανθρώπων να ήταν όλες τόσο ζεστές, απλές και φωτεινές..
Όσο για την τούρτα.. μετράμε τις μέρες :-))

Blogger Widgets