Το blog "Λόγια Γυμνά"


Λόγια Γυμνά

"Θέλω να αφεθώ στην αγκαλιά του έρωτα, να χαθώ στη δύνη της ηδονής και ως έρμαιο του πάθους, ιέρεια των αισθήσεων να κατακτήσω την αγάπη, να παραδοθώ στη λατρεία." Εάν αυτό ποθείτε κι εσείς, καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του λογοτεχνικού βιβλίου "Λόγια Γυμνά"! Κάντε το δικό σας, θα μιλήσει στη ψυχή και θα αγγίξει τη καρδιά σας. Ας μοιραστούμε αυθόρμητα τις σκέψεις που θα γεννηθούν. Λαχταρώ να συμμετέχουμε ζωντανά με λόγια γυμνά, ειλικρινά, ανεπιτήδευτα στην πρόκληση. Ελάτε να το ζήσουμε!

''ΛΟΓΙΑ ΓΥΜΝΑ" - Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις;

Βασικά Κεφάλαια:
1. "Εξομολογήσεις Γυναικών στο Νεκρό Προσκεφάλι της Κάθε Κριστίν". Αυτοτελή λογοτεχνικά κείμενα, εξομολογήσεις πάθους, εμμονών και πόθου διαφόρων επωνύμων γυναικών. 2. "Κραυγές Μυαλού, Διάλογος Ψυχής". Λογοτεχνικά δοκίμια, έντονα συναισθηματικά φορτισμένες μαρτυρίες γένους θηλυκού. 3. "Παραλήρημα Καρδιάς". Σύγχρονα, ελεύθερα ποιήματα, βιωματικές φωνές συναισθημάτων αγνώστων κοριτσιών.

Πηγή έμπνευσης:
Ο άνδρας ως πρωταγωνιστική μορφή μέσα σε έναν άγουρο έρωτα, ώριμο έρωτα, συναισθηματικό έρωτα, παράνομο έρωτα, ακραίο έρωτα… Η ζωή γενικότερα και το περιβάλλον των ανθρώπων που προκαλεί τα συναισθήματα μας. Ο έρωτας, η ηδονή, η θλίψη, η ζωή, ο θάνατος...

Προσέγγιση:
Αυτό που στο πρώτο κεφάλαιο κορυφαία εκφράζεται σε ένα λογοτεχνικό κείμενο, σταθεροποιείται δυναμικά στο δεύτερο κεφάλαιο με τη μορφή δοκιμίου και γλυκά καταλαγιάζει στο τρίτο κεφάλαιο μέσα από την ποίηση. Ένα πάζλ συναισθημάτων, ένα λεκτικό παιχνίδι αισθήσεων για αναγνώστες που μπορούν να δουν πίσω από τις λέξεις και να δώσουν ζωή στις εικόνες που πραγματικά ίσως συνέβησαν.

Στοιχεία:
Αυτοτελείς εξομολογήσεις παθιασμένων γυναικών. Μοιραία Συναισθήματα. Λόγια, σκέψεις, εικόνες, όνειρα, αισθήματα, ελεύθερα, χωρίς φιοριτούρες, χωρίς πισωγυρίσματα, σταράτα, ωμά, αληθινά, ειλικρινά, πραγματικά, ζωντανά …γυμνά, έντονα … δεν υπάρχουν «άσχημες» λέξεις… μόνο «άσχημοι άνθρωποι» … τι θα πει γυμνό και τι ντυμένο … τι θα πει όμορφο και τι άσχημο …. Ε, όχι πείτε μου ότι μια φορά στη ζωή σας δε νιώσατε όπως η Κριστίν στο «Ο Μέγας Μοναχός» και ότι δε φωνάξατε μαζί με την Εσθήρ «Σύριγγες Ανθρωπιάς»! Επιτέλους! Μια φορά ζω με το όνομά μου! Δικαίωμα στην έκφραση, στον έρωτα!
Με εκτίμηση,
Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά
Συγγραφέας, Μέλος της ΕΛΒΕ2 σχόλια:

The Cat Hag είπε...

Sounds like an awesome blog! :)


xoxo,
Addie
The Cat Hag

Μαίρη (Ginger) είπε...

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά blogs για την προώθηση προιόντων, εστω κι αν αυτά είναι βιβλία. Υπάρχουν οι ιστοσελίδες των εκδοτικών οικων γι'αυτό το λόγο δεν νομίζω ότι χρειάζεται η επι πλέον προώθηση.

Blogger Widgets