Το blog "Sneaky Tips"


Το Sneaky Tips είναι ένα καθαρά στοιχηματικό blog, που όμως δεν περιορίζεται απλώς στην παράθεση προτάσεων, αλλά αναλύει ειδησεογραφικά -και όχι μόνο- τους αγώνες με τους οποίους ασχολείται.

Η συντακτική του ομάδα είναι μια μεγάλη παρέα δέκα ατόμων, που ασχολείται -ο καθένας στον τομέα του, μιας και η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και κανείς δεν μπορεί να τα γνωρίζει όλα- με μια ευρεία γκάμα αθλητικών γεγονότων:

Ποδόσφαιρο - Μπάσκετ (ΝΒΑ) - Τέννις - Formula 1 - Εναλλακτικά αθλήματα (βόλλεϋ, darts, snooker κ.α.),

όλα χωρισμένα σε ξεχωριστές κατηγορίες, ώστε ο αναγνώστης να βρίσκει εύκολα αυτό που ψάχνει.

Επίσης, στις σελίδες μας θα βρείτε πολύ χρήσιμα εργαλεία, όπως:
  • Ένα απ' τα καλύτερα livescores για όλα τα ποδοσφαιρικά γεγονότα κάθε ημέρας.
  • Links με τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
  • Live chat για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.
  • Χρήσιμα links, όπως επίσημες ιστοσελίδες για νέα και livescores σε διάφορα αθλήματα.
Δεν είμαστε μάντεις ή προφήτες, δεν κάνουμε προβλέψεις, αλλά αναλύσεις, εκτιμήσεις και προτάσεις, από τις οποίες ο αναγνώστης θα κάνει τις επιλογές που ταιριάζουν με τις δικές του και ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσουμε να αποκομίσετε κέρδη από την ενασχόλησή σας με τον στοιχηματισμό σε αθλητικά γεγονότα.

Σας περιμένουμε στην παρέα μας και είμαστε σίγουροι πως από την πρώτη κιόλας επίσκεψη θα μας βάλετε στους σελιδοδείκτες σας, ώστε να γίνουμε η καθημερινή σας συνήθεια.

Το μοτό μας είναι "Προτάσεις και Απόψεις (ο καθένας έχει από μία...) και ελπίζουμε να μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εκτιμήσεις, ώστε όλοι μαζί να βγούμε κερδισμένοι στην "μάχη" με τους bookmakers.

1 σχόλιο:

geminis είπε...

hola deje un regalito en mi diario para ti, pasa cuando puedas, besos

Blogger Widgets