Ψηφοφορία !


Αγαπητοί μας φίλοι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η νέα μας ψηφοφορία που θα περιλαμβάνει τα  νέα ιστολόγια που έχουμε παρουσιάσει.
Όσοι από εσάς συμμετείχατε στην προηγούμενη ψηφοφορία και θέλετε να συμμετάσχετε και σε αυτή, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε  μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Στο τέλος του έτους θα γίνει η τελική ψηφοφορία μεταξύ των νικητών για τον νικητή του έτους ! 
Το σχετικό βραβείο θα ανακοινωθεί...

Έως τώρα , σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το υπέροχο ταξίδι που μας προσφέρατε !

8 σχόλια:

advice4u είπε...

πιστευω οτι θα ειναι πιο σωστο εαν δοθει βραβειο κατα κατηγορια

caeser είπε...

Δωθεί, δε δωθεί βραβείο, ποσώς με ενδιαφέρει! Η ουσία είναι ότι είστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλοί και με αυτό το blog προσφέρετε έργο (ενημέρωση, προβολή, διασκέδαση ...και ήθος!). Σας εύχομαι και "εις ανώτερα"...!

Υ.Γ. Για διαδικαστικούς και μόνο λόγους, θέλω να σχολιάσω ότι οι γνωστές ψηφοφορίες στα blogs, γενικώς δεν προσφέρουν αξιοπιστία και άρα δεν είναι αδιάβλητες... (πόσο μάλλον, όταν πρόκειται να απονεμηθούν "δώρα" ή "τίτλοι"). Ήδη στην πρώτη ψηφοφορία αντιμετωπίσαμε-τε παράπονα και σχόλια... Αν έχετε βρει πιο αξιόπιστο τρόπο ψηφοφορίας, τότε, "πάσο". (π.χ. ψηφοφορία με αποστολή email...κ.λ.π.). Αν όμως γίνει η ψηφοφορία, όπως έγινε την πρώτη φορά, προβλέπω "γκρίνιες".
Αυτό δεν είναι ούτε υπόδειξη, ούτε παράπονο! Απλά μια καλόβουλη παρατήρηση κάνω...

love2love είπε...

Ποτε ξεκινα και ποιοι θα παρουν μερος;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει θέλουμε να συμμετάσχουμε στην ψηφοφορία αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι νόημα έχει αυτό αν δεν γίνεται ανά κατηγορία. Και αυτό γιατί σε ένα μπλογκ το βασικότερο είναι η θεματολογία του και όλα τα υπόλοιπα είναι σημαντικά μεν αλλά δευτερεύουσας σημασίας. Και εντάξει εμείς "τσόντες" παίζουμε για την πλάκα μας τι σχέση έχουμε με ένα μπλογκ για παράδειγμα αστρολογίας ή ειδήσεων ή οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας εκτός από το τεχνικό μέρος? Γιατί με όλα τα μπλογκ μαζί δεν διαγωνιζόμαστε με την ουσία ενός μπλογκ αλλά με τα υπόλοιπα, ενώ αν γινόταν ανά κατηγορία θα είχε νόημα...

Πολύ καλή η προσπάθειά σας κατά τα άλλα
Καλή συνέχεια

V είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με όλους τους παραπάνω περί δημιουργίας ειδικών κατηγοριών στη ψηφοφορία. Γενικότερα, η ακόμα πιο έντονη επεξεργασία των blogs που θα υπάρξει λόγω του συγκεκριμένου διαγωνισμού θα 'τιμήσει' ακόμα περισσότερο τη δουλειά όλων.

Καλή συνέχεια, στη καλή σας δουλειά!

Top blogs είπε...

Αγαπητοί μας φίλοι
Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας και την παρουσία σας εδώ.
Θα θέλαμε να σας απαντήσουμε και από δω, ότι όπως και την πρώτη φορά θα υπάρξουν βραβεία για τις επιμέρους κατηγορίες εκτός από το βραβείο για τον γενικό νικητή.

Η κατηγορία στην οποία έχουμε κατατάξει το ιστολόγιό σας βρίσκεται στην ετικέτα της ανάρτησής του στις σελίδες μας. Εάν κάποιος επιθυμεί την αλλαγή της κατηγορίας παρακαλούμε να μας ενημερώσει έγκαιρα πριν την ψηφοφορία.

Καλό τριήμερο σε όλους..
Με εκτίμηση

MetalDefianceProductions είπε...

Αγαπητοι φιλοι,συμφωνω οτι θα πρεπει να σκεφτειτε /βρειτε εναν πιο ''αξιοπιστο'' τροπο δημοψηφισματος,κυριως για αποφυγη γκρινιας και περιστατικων οπως εγινε την πρωτη φορα.Και ας σκεφτουν ολοι οι συμμετεχοντες κατι...δεν εχει σημασια τι γνωμη εχει μονο ο καθρεφτης μας αλλα και τι γνωμη εχουν και οι αλλοι για εμας και την δουλεια μας!

Top blogs είπε...

Αγαπητέ μας φίλε
Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας και την ενεργή σας παρουσία.

Αναφορικά με την πρώτη ψηφοφορία θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι αν και εκφράστηκαν κάποιες επιφυλάξεις, το αποτέλεσμα ήταν για μας πολύ θετικό. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, οι ψηφοφόροι δεν ψήφισαν μόνο ένα ιστολόγιο και τα αποτελέσματα ήταν θετικά.
Κατά την άποψή μας ακόμη και αν βρεθεί το καλύτερο και πλέον αξιόπιστο εργαλείο, πάλι θα υπάρξουν κάποιοι που θα εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους ή και τη δυσαρέσκειά τους.

Οι εναλλακτικές προτάσεις που κάναμε μέχρι σήμερα δεν βρήκαν θερμούς υποστηρικτές.
Ακόμη και η πρότασή μας για συμμετοχή ξανά στην ψηφοφορία, η οποία κατά την άποψή μας δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κάνουν γνωστό το ιστολόγιό τους σε νέους αναγνώστες δεν έχει πολλούς ενδιαφερόμενους.

Η πρόταση που κάναμε και που για μας είχε μεγάλη σημασία, δηλαδή ο κάθε φίλος μας να ψηφίσει μέσω email 3 ιστολόγια που του αρέσουν εκτός από το δικό του δυστυχώς δεν βρήκε θερμούς υποστηρικτές. Θα επανέλθουμε στην παραπάνω πρόταση και ελπίζουμε αυτή τη φορά να βρούμε ανταπόκριση. Συμφωνούμε μαζί σας ότι είναι σημαντική και οι γνώμη των άλλων και ιδιαίτερα των συναδέλφων για τη δουλειά μας.

Η διεξαγωγή της τωρινής ψηφοφορίας θα γίνει με τον γνωστό τρόπο. Εάν τυχόν υπάρξουν εναλλακτικές προτάσεις θα αξιολογηθούν από όλους μας και θα επιλέξουμε την καλύτερη.

Καλό Σ/Κ

Blogger Widgets