Οι απαντήσεις

Πριν απ’ όλα θα θέλαμε να πούμε το εξής.
Δεχθήκαμε αρκετά mail, όπου αναγνώστες μας ζητούν περισσότερο χρόνο για να μπορέσουν να δουν τα ήδη υπάρχοντα ειδησεογραφικά και να προτείνουν κάποια δικά τους.
Αποφασίσαμε λοιπόν, να ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ την ψηφοφορία που είχε οριστεί για την Δευτέρα.

Maria, εσείς κρίνετε, εσείς ψηφίζετε :)
Ανώνυμε/η ευχαριστούμε !!! ξενυχτήσαμε για να το φτιάξουμε :)
Ανώνυμε/η μέχρι τώρα δεν έχουμε βρει κάποιο erotic blog. Θα προτείνουμε μόλις βρούμε. 
Ανώνυμε/η οι προτάσεις μας βασίζονται στην προσωπική μας εμπειρία και κρίση καθώς και στις αξιολογημένες προτάσεις των αναγνωστών μας. Ενδεχόμενα να μην αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη μάζα. Όσο η συντακτική μας ομάδα μεγαλώνει τόσο περισσότερα blog θα εξετάζουμε .
Sheila, προς το παρόν δεν έχουμε βρει κάτι που να ικανοποιεί το πρώτο ζητούμενό σου.Όσον αφορά το δεύτερο ζητούμενο, υπάρχουν τέτοια blog, όμως δεν αναφέρουν όλοι στο προφίλ τους τον τόπο κατοικίας τους. Φυσικά δεν μπορούν να μπουν σε ειδική κατηγορία γιατί είναι διάφορης θεματολογίας.
Jenny, ευχαριστούμε για την πρόταση. Μας άρεσε :)
No Excuse χαιρόμαστε που σε βλέπουμε :) Οι προτάσεις σου μας άρεσαν. Οι ψηφοφορίες θα γίνουν μέσω gadget δημοσκόπησης. Όσον αφορά την διασφάλιση της μοναδικής ψήφου από κάθε ip (σωστό) αυτό πρέπει να το δούμε.
Ανώνυμε/η θα το κάνουμε σύμφωνα με τις δικές μας απόψεις οι οποίες φυσικά δεν δεσμεύουν τους αναγνώστες.
Meggie, με χαρά σε βλέπουμε εδώ. Η πρότασή σου μας άρεσε και υλοποιήθηκε .
Ανώνυμε/η σκεφτήκαμε τον προβληματισμό σου. Όπως θα είδες στην αρχή του σχολίου μας αποφασίσαμε να αναβάλουμε για λίγο την ψηφοφορία για τους παραπάνω λόγους . Παράλληλα σε αυτό το εύλογο χρονικό διάστημα θα προσπαθήσουμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχουν αρκετοί αναγνώστες για να ψηφίσουν. Το πόσοι θα είναι δεν μπορούμε να το καθορίσουμε। Άλλωστε οι ψηφοφορίες θα επαναλαμβάνονται τακτικά ώστε να αξιολογούνται και νέα αλλά και τα ήδη αξιολογηθέντα।
Καλημέρα σε όλους !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συμφωνώ απόλυτα μαζί σας..
Λίγος χρόνος ακόμη δεν είναι πρόβλημα..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ta idiseografika pou proteinete nomizw oti einai liga kai den antapokrinontai stin pragmatikotita. Yparxoun ena swro akomi axiologa blogs ta opoia tha mporousate na proteinete prin tin psifoforia..

Nick the greek είπε...

Kαλημέρα ανώνυμε/η και Sofia.
Απαντάμε με νέα ανάρτηση.

Blogger Widgets